Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #35006 üzenetére

    Te inkabb tekerj feljebb es villantsd azt a gumigyikot, meglatod mirol beszelek ;)

    En sem aggodom amiatt hogy nem lesz mit csinalni, inkabb el kell vonatkoztatni a csak a sajat hajom vilagkeptol es akkor szuper kalandok lesznek, ha jobb lesz masoknal szorakozni, en tuti mindig osszetorom (biztositasi csalas) es megyek mashova szorakozni :)

    (#35007) PoeDameron: Most erre mit mondjak, ha tulelted akkor orulj neki, ha nem akkor meg ugyis mind1... Ha kijon a jatek, akkor meglatjuk hogy milyen lesz a jatek mechanizmus. Remelem eltalaljak a megfelelo egyensulyt. Azt viszont nagyon is tamogatom hogy a tetteidnek legyen kovetkezmenye. Ha egyedul mesz a Carrackal az urbe, ne csodalkozz ha elveszik toled. Tuti nem lovik szet, max elfoglaljak, teged kidobnak a fenebe es elviszik.

    Ez nem a csillamponi online, itt nem a ket szep szemedert fognak megjutalmazni es azt mondani: Kicsi Poe, olyan cuki vagy, most nem lollek ki :) Keruld el oket, hasznald ki a hajod kepessegeit es akkor nem fognak elkapni. Olyan szenzorokkal vicces lenne, de megeshet. Benne van a pakliban.

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák