- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz TESCO-Zsömle #34100 üzenetére
Ezt a balhé előtt vagy után mondta?
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mattyokar
tag
válasz TESCO-Zsömle #34100 üzenetére
Felőlem lehetnének benne Coca-Cola reklámok is, okosan starcitizenesítve, nem zavarna, csak legyen a csapatnak pénze.
Feltéve, ha a reklámozó cégek nem követelnének olyanokat, ami a fejlesztésre káros hatással lehet.Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
veterán
válasz Jack@l #34099 üzenetére
HA igaz hogy elment 81 misi, és ha úgy megy el jövőre 50-70+ ember hogy nem pótolják legalább a zömét, akkor igen, lehet aggódni. De addig minek? Jelenleg még az a helyzet hogy nőnek, jelenleg még az a helyzet hogy aláírtak a frankfurti irodára egy 5 éves bérleti szerződést, és ezek nekem nem arra utalnak hogy az utolsó centjeikből élnének. Hirtelen meg nem megy el a pénz, nem a pénz 90%-ának elfogyásakor vennék észre hogy fogytán vagyunk.
Illetve az ahonnan a 81 milliós "hír" jött, 1: átkozott valószínűtlen hogy tudjon adatokat, hisz a pontos összegekről kb 4-5 ember ha tudhat bármit is (CR, ER, Sandi, a jogász és a CFO). 2: A többi állítás java része (nem vesznek fel időseket, Sandi rasszista, stb) már cáfolva lett. Szóval olyan forrás állítja ezt a 81 milliót, aminek a többi állításainak túlnyomó részéről már bebizonyosodott hogy hamis, emiatt erre az állításra is erősen rávetül a hazugság árnya.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Jack@l #34101 üzenetére
Az attól függ, hogy mit értesz balhé alatt.
Jelen álláspont szerint egy ember keveri a szart, akihez esetleg csapódott 1-2 nem önszántából távozó volt dolgozó.
Ez van változatos csatornákon, mint látod ekkora szardobálásnak már a Rigó se tudott ellenállni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
pgabor26
tag
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Jack@l #34099 üzenetére
Ha netán anyagilag zavarba jönnének, akkor még mindig bevonhatnak egy kiadót a buliba. Ne felejtsük el, hogy akármennyi pénz is ment el idáig, azt kiadó nélkül tolták bele. Amennyi most készen van a játékból az alapján biztosan találnának kiadót hozzá. Szerintem nem kell ezen agyalni a gamereknek, teljesen fölösleges. Amíg a fejlesztők szerint megy a szekér, addig nem kell csinálni a fesztivált.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PoeDameron #34108 üzenetére
Vagy ha nem is egyből kiadót, de egy befektetőcsoportot. Chris nagyon büszke, hogy teljes egészében privát tőkéből van a cucc, de ha beüt a krach, köztes megoldásnak ott a befektetőcsoport lehetősége is, hogy a fejlesztés önállóságát azért megtartsák.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PoeDameron
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #34109 üzenetére
Igen, ahogy egy hollywoodi szuperprodukciót is finanszíroznak. Megy a producer aztán kilincsel szépen. Az Avatar költségeit sem a kickstarteren gyűjtötték össze. Ehhez képest mennyivel jobban áll ez a project, hiszen 92 millió alapból megvan.
-
KO2
aktív tag
1.3 PTU Ha jól számolom nálunk este 10 től lesz elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #34104 üzenetére
Origo-t sosem olvastam, pedig ez a cikk is olyan jol indult...
Amugy meg HEE, NA! Ez vonatkozik masokra is...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
KO2
aktív tag
válasz PhilBrick #34112 üzenetére
- Increased the health of all ships.
- Increased overall shield strength of all ships to reduce alpha damage and bring up survival.Hűű ennek nagyon örülök. Tök értelmetlen megépíteni egy olyan hajót aminek külön tudnak sebződni a moduljai, ha egy csatában 5 mp alatt kilőnek. Így legalább kicsit tovább tart majd a küzdelem.
Végre egy jó hír.Ez is egy jó hír[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Azert eleg jo kis "rangsor", Carrack szepen elol van
Azert korrektek a sracok, az alpha es egyeb access-ek eltorleserol:
Lehet nem kellene elore "okoskodni" hanem megvarni a hivatalos allaspontot es azutan megbeszelni a dolgot, ez vonatkozik a jatekra es a stretch goal-okra is. Ha valaki azt mondja hogy Troll vagyok akkor igazat adok neki reszben, de attol amit gondolok meg fogom mondani, max nem mindig van igazam Peace!
Ja es udvolzom ujra koreinkben a magyar DS-t!
Hey all,
So, in yesterday's Letter from the Chairman, Chris announced that we're removing access passes and that all backers of Star Citizen with game packages will have access to all aspects of Star Citizen going forward.
With that in mind, I wanted to issue a few clarifications to what was said there.
1) Dedicated Alpha and Beta Access is going away. If you have a game package, you get to play Star Citizen in every stage of development, including Alpha and Beta.
2) Those folks with Alpha Access on their game packages will be awarded 10,000 UEC for each game package you own.
3) Those folks who purchased a $5 Arena Commander Pass will NOT be getting 5000 UEC for that pass, but will instead have that pass automatically exchanged for $5 in store credit, that you can spend on UEC or anything else you'd prefer in Star Citizen.
4) There will be a permanent raise on the UEC cap of 10k to accommodate most of this.
5) For those of you with many game packages and/or lots of stored UEC, you may go over the cap raise to accommodate your increasing wealth, but you will not be able to purchase additional UEC until you have spent the excess and dropped below the new cap.
Thanks everyone,
DL
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
PhilBrick
őstag
Személy szerint ezzel szkeptikus vagyok.
Avengert, Gladiust, Hornetet olyan gyorsan nem szoktak kiszedni alólam most sem. (a Hornet többször lesz irányíthatlan, mint ahányszor pukkan) Viszont ha a Vanduulokon is erősítenek, meddig fog tartani egy Swarm?(#34115) Yllgrim
Az is lehetséges, hogy páran rákérdeztünk a két bejelentés között a dolgokra. Pl. hogy miért nem store credit, meg ilyenek.
A Phoenix majdnem 10%-t egyébként nem annyira értem...
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Ma működött a szerver és toltunk pár futamot közösen. Ennek eredményeképpen a Liberum Arbitriumot behoztuk a top 10 versenyzős klán közé (büszkén feszít ).
Ma kb 2 órán keresztül én vezettem a klán rangsorát, majd Diopapa elhódította az első helyet teljes 5 percre Mielőtt elbízta volna magát, jött mrfire, és helyreállította a világ rendjét. Wakkmacska gyelőre csak tanulóvezető, dehát mind így kezdtük.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
veterán
válasz GypsFulvus2 #34118 üzenetére
Nah, gratz
Redditen meg már tervezgetik, hogy ahogy írták hogy túl nagy sebességnél robbanhat a buggy ArcCoprban, máris indul a Grand Theft ArcCorp Meg hogy majd csapatják dodgemként Meg hogy majd lehet elugrálni meg kerülgetni a gyorshajtókat... Mekkora trollkodás lesz abból is
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Menthirist #34119 üzenetére
A linkek nem jók. Hiába linkelem a helyeset, valamiért nem azt hozza be. Váltani kel az Organizations fülre.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
PoeDameron
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #34118 üzenetére
Klasz a klánnév meg a logo, grat. No meg a teljesítményhez is.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Raulblanco #34122 üzenetére
En a Carrack-ot megtartom, 123m meg nem a vilag vege, 5 fos legenyseget meg osszevadaszok valahol Kincsvadaszok alma az a hajo.
Osszeszamoltam mennyit ernek a hajok az accountomon. Egy dolog van amiert All In-elnek es megvennem az a Korvett ha! fent tudom tartani es lesz ra tutira eleg jatekostars.
Nagyon jo hajo a Connie is, ne olvaszd be, lassan lesz lehetoseg lefele is CCU-ni, azt meg vard meg, akkor kiderul mik ra a feltetelek. Ugy a Constellation is LTI-s lenne.
-
detroitpowa
csendes tag
Hali mindenki!
Kérek mindenki olvassa ez ezt a kritikán aluli cikket és szóljon hozzá!http://www.origo.hu/techbazis/20151013-star-citizen-squadron-42-chris-roberts-videojatek-92-millio-dollar-talan-sosem-lesz-kesz-pc.html
Megmondom őszintén engem felbosszantott... ennyi marhaságot honnan a tökömből írt ez a tag???
-
veterán
válasz detroitpowa #34124 üzenetére
Olvastuk és kommenteltük.
-
detroitpowa
csendes tag
Akkor én kérek elnézést!
-
veterán
válasz detroitpowa #34126 üzenetére
nem kell, csak vagy kétszer már felbukkant az utóbbi órákban
A PTU-t perpill lehet még nem kell annyira erőltetni, egy csomó mindenki zuhan amint bekerül a játékba (én is)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Menthirist #34127 üzenetére
be van jelentve jópár ember által, tudnak róla.
-
detroitpowa
csendes tag
És mik az újdonságok a ptuban? Lehet erről is lemaradtam... akkor ismét elnézést!
-
PhilBrick
őstag
válasz detroitpowa #34129 üzenetére
-
Diopapa
addikt
Tudom marhaság, de az S4-es fegyverek meg a nagyobb hajó HP érdekel innen a legjobban
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
Gyps tegnap szerintem ezt akarta linkelni, jelenleg 10. helyen vagyunk a ranglistán az Old Vanderval pályán a versenyben.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Menthirist #34104 üzenetére
Igen és nekem pont az szúrja a szemem, hogy csak 4-5 ember tud arról, hogy hol is tart a büdzsé. Tudom én naiv vagyok, de én CR helyében lennék és nem lenne semmi titkolni valóm, simán megmondanám, hogy hol áll a mérleg. Remélem erre is reflektál nemsokára, mert nem elég a többi vádat cáfolni, ha ezt pont kihagyja, akkor kezd szaga lenni a palacsintának.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
veterán
válasz 77.PX_Drebil #34133 üzenetére
De ebben nincs semmi meglepő. Az alapítók tudnak róla, meg a pénzügyi igazgató. Ennyinek is kell tudnia róla. Azt kell észrevenni hogy én is csak azért tudhatok a cégünk viszonylagos anyagi helyzetéről, mert tőzsdén vagyunk és nyilatkozati kötelezettségünk van (aminek az adatait persze pár cég torzítja is), de egy kft/zrt/vállalkozás anyagi helyzetéhez semmi köze nincs még a dolgozóknak sem, nem még másoknak, csak az adóhivatalhoz hasonló szervezeteknek max. Egy ekkora cég pénzügyei nagyon sok szálon zajlanak, nincs olyan hogy beszólnak a bankba, hogy figyi már, mennyi dollár van még a számlánkon. Rengeteg kisebb/nagyobb foglalás, vállalás, időzített és halasztott tranzakció van, de pl azt sem tudhatjuk hogy az AMD milyen ütemben és adagban fizeti az Omega promó kódokat (és azok amúgy sem részei a pledge-nek), vagy más cégekkel milyen megállapodásokat kötöttek. A kamattól kezdve a letétekig nagyon sok dologtól függ a pénzügyi helyzet, és ha azt mondanák ki hogy mondjuk a pénz harmada van még a számlán, az sem jelent semmit, mert lehet hogy le kellett tenniük x millió foglalót erre, jön vissza y millió onnan, vagy épp z milliót ki fog kelleni tenni az asztalra valamire, amiből z+1 milliót szereznek vissza, miközben az emberek akik ezt nem értik, elkezdenének pánikolni hogy sehol nem jár még a projekt, de már a pénz háromnegyede elment. Szóval azt kell hogy mondjam, NEM az én dolgom hogy mennyi pénzük van. Nem mutat tényekkel alátámasztott jel arra hogy problémák lennének, egy cég esetében pedig ezer okból nem adunk ki "lécci" alapon pénzügyi adatokat. Az hogy az egyszeri ember mit fantáziál bele a dologba, egyéni dolga. A nép pedig egy hisztis kislány, akár a játékot és környezetét, akár a tágabb társadalmat nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Menthirist #34134 üzenetére
Kíváncsi vagyok amúgy hogy akik ennyire akarják látni a pénzügyeket, és esetleg más projektet is támogattak, mennyire verték ott is az asztalt hogy azokat az adatokat is látni akarják. Mert jó pár közösségi finanszírozású projektbe szálltam már be, de még csak itt hallottam olyat, hogy páran hangoztatták hogy lássuk a pénzügyeket. Mert ha ennyire "tudni akarjuk" meg "jogunk van tudni", akkor annak nem csak az összeg mennyiségétől kellene hogy függjön, hanem mindig igaznak lennie, tehát az inXile-t és Brian Fargo-t is el kellene akkor kezdeni cseszegetni hogy hogy is áll a befizetett pénzem? A Torment: Tides of Numenera is 2014 decemberére lett ígérve ks-en, aztán az egészet eltolták a Wasteland 2 megjelenése miatt (is), várhatóan 2016-ig.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Nem fog reflektálni, senkinek semmi köze hozzá. Nem, a backereknek sem.
Üzleti és amerikai szempontból mindenki tudja, hogy ez pont az a vád, amivel bátran lehet dobálózni, mert senki nem fogja felfedni a valódi helyzetet. Ha meg mégis megpróbálja, akkor továbbra is lehet valótlannak nevezni.
Szóval ha nálad ettől lesz "szaga a palacsintának" akkor gyorsan szállj ki!(#34137) torz on borz
Ezt a TEK-es videóban is mondták: törvényileg büntethető vádak szerepelnek az Escapist cikkben, tessék szépen bizonyítékot mutatni a hatóságoknak ha tudnak![ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #34134 üzenetére
"csak az adóhivatalhoz hasonló szervezeteknek max"
Nos nekem pont ezért bűzlik ez az egész. Ha annak a névtelen informátornak ( vagy informátorok ) igaza lenne akkor nem egy illetékes hatóságnál nyomta volna fel őket a közösségi pénz illetéktelen felhasználása/lenyúlása miatt ( merthogy ugye állítólag vmi vityillót is vettek belőle ) ?
Dehogynem.
Ez megtörtént ? Említettek bármi ilyesmit ?https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
válasz Szőrös #34137 üzenetére
Az FTC-vel volt dobálózva, de tudtommal az is azt mondta hogy nem az ő dolga (vagy mondták róla hogy nem az, lényeg hogy tudtommal az FTC-t hidegen hagyja a dolog). Lehet hogy ott is van könyvvizsgálat ahogy nálunk is, lehet hogy nincs, ahogy más cégekben sincs.
Amúgy ez az egész nekem onnan bűzlik, hogy:
1: névtelen informátornak hogy lehet pontos rálátása a pénzügyekre, ha csak az a kevés ember tudhat pontosat, akik még ott vannak, és amúgy is a saját karrierjét vágná szét pl egy pénzügyi vezető, ha szivárogtatna miután otthagyta a céget, elvégre kevés ember tudhatott róla, ha valaki elment és szivárgás volt, lehet tudni hogy ki volt... Ilyen nem fog megtörténni...
2: a névtelen informátor többi vádját már szétkapták, hogy hamis.+1: ha ki is adnának valami értéket, legyen az 10 millió hátralévő dollár vagy 50, nem hiszem hogy megfelelően meg tudnám ítélni hogy ez most jó érték-e vagy sem, annyira sok dologtól függ egy cég éves kiadása is... Pl lehet hogy egy csomó elment az alapozásra? Lehet. Lehet hogy most sokkal több pénz megy el fizetésre? Lehet. Jön be egyéb összeg más ágon? Nagyon valószínű. Persze ha azt mondanák hogy látjátok, még csak 10 millió ment el a 92 millióból, akkor elég valószínűre lehetne venni hogy sokáig bírják még, de ha azt mondanák hogy 60 ment el, akkor az átlag ember úgy számolna, hogy akkor 1-1,5 év van hátra, aztán kampó. Pedig ez leginkább attól függ, mire kellett eddig fizetni, milyen bevételi források és kiadások jönnek még a jövőben... Pl a frankfurti iroda 5 éves szerződésében is ki tudja mennyi pénz áll, amit most ki kellett fizetni, de a jövőben nem kell. Szóval csak egy értéket felböfögni nincs értelme, mert a kontextus a lényeg, nem maga az érték. A részletek. Azt meg végképp nem fogják egyrészt kiadni, másrészt végképp nem lenne képes az átlag halandó megítélni. Marad tehát az, hogy senkinek semmi köze hozzá, köszönjük hogy a támogatásotokkal létrejöhet ez a projekt, igyekezni fogunk hogy le is szállítsuk ahogy ígértük, de hagyjatok már végre dolgozni.
+2: amúgy meg ha vannak tények, akkor erkölcsi kötelességük is azonnal előállni vele, sőt talán törvényi kötelességük is, mert különben tettestársak lehetnek. Ennek viszont nem láttam nyomát (ha már eddig ilyen vokálisak voltak abban hogy kimondják, biztos bejelentették volna azt is, ha már beadták volna perre a dolgokat)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Menthirist #34138 üzenetére
Szóval szerintem ezen a pénzügyeken majd pörögjünk akkor, ha valaki bizonyítható tényekkel, papírokkal áll elő, és cáfolhatatlanul bizonyítja hogy a tönk szélén áll a cég. Erre több energiát szerintem felesleges pazarolni. A bizonyítás kényszere első körben a vádolón van.
-
outsidernpc
csendes tag
Srácok, a véleményetekre lennék kiváncsi. Van egy LTI 315p-m, meg egy "AMD-s" Avenger-em. Azon gondolkodom, olvasztom a 315p csomagom, és az Avengerből Cutlass Red-et csinálok. Nem olvastam utána, mennyire fontos egy dedikált kutató/mentő egyből a játék elején, de szívesen csinálnám. Biztos korai még ezen agyalni, de gondoltam megkérdem.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
válasz outsidernpc #34140 üzenetére
Nekem egy évig állt egy Red a hangáromban, szerintem igen szépre sikerült. És kapsz hozzá szép hangárokat is.
Elméletileg bőven lesz igény mentőkapacitásra, nameg könnyen át tudod alakítani szállítónak is. Egyetlen ellenérv, hogy jelenleg a Cutlass nem igazán élvezetes AC-ben. De ha ritkán akarsz repkedni, akkor szerintem válts!
Azt ne feledd, hogy AMD-t nem éri meg beolvasztani. Szóval ennél már csak nagyobb hajót csinálhatsz belőle. -
Yllgrim
őstag
válasz outsidernpc #34140 üzenetére
Jo otlet, mindenfelekeppen hasznos lehet, mar csak egy Endeavour kellene ahova tudnad is vinni a klienseket teljes felepulesre
(#34141) nowan: nem lovoldozni szeretne hanem eleteket menteni, a neno-s auto is sokat szaguldozik, szoval repkedni fog, de nem harcolni Raadasul jo penz lehet benne, egy haldoklo sokat megadna hogy eletben is maradjon, raadasul amit talalsz...
Csak jo lenne az az Endeavour ugy latom...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Ezen a szinten olyan komplikált a budget, hogy tuti nincs értelme a civilek közé kiadni... mert nem fogják fel, hogy milyen hosszú távú terveik vannak a készítőknek. Mert az is folyamatosan változik, ahogy a finanszírozási háttér lehetővé teszi az újragondolást és nagyobb célok is képbe kerülhetnek.
Itt van pl. a Mocap stúdió esete. Vettek valamit, ami azon túl, hogy hasznos a játékhoz, másra is lehet később használni. Akár bérmunkát is csinálhatnak vele. Viszont kellett, mert feltehetően nem volt a piacon olyan lehetőség, amivel haladni tudtak volna a játék fejlesztése szempontjából. Akkor ezt most hogy értékelje pármillió ember? Lehúzás, mert az adományból vették, és később lehet majd a saját zsebükre is termel? Vagy el tudják szerintetek fogadni, hogy az adott pillanatban szükség volt rá ahhoz, hogy a játék fejlesztése tudjon haladni (amit sokan így is lassúnak tartank) olyan színvonalon, ahogy azt aCR megálmodta?
Semmi értelme nem lenne, csak még többen belefolynának a fejlesztési tematika és megvalósulás elemzésébe töredék információk alapján. Arra menne a fejlesztők energiája, hogy a közönségnek vetítsenek olyan dolgokat, és olyan dolgokról vitatkozzanak, amik nem viszik előbbre a projektet...így is sok energiát elvisz tőlük az állandó videók meg bemutatók prezentálása.
Én vagy egy évig a közelébe nem néztem a játéknak, mert nem volt VGA-m...ültem a kis Aurora MR+ Teszkós csomagomon, és azon bánkódtam, hogy ha a repülés-irányítási modell így marad, tutira nem fogok játszani a játékkal, és kár volt kiadni érte a 9eFt körüli összeget. És a francba velük, kijavították úgy, hogy nekem is tetszik, mire mostanában megint előszedtem.
De pont most kezd látszódni, hogy haladnak, mert kezdenek összeérni az eddigi előkészítő munkák. A kezdeti három hajóhoz képest van egy rakat, amivel már lehet repülni, leszállni űrplatformra, kimászni a hajóból, és agyonlőni a másik embert pisztollyal, miközben az szintén a saját hajója körül csámborog. Ettől a résztől nem félek, szerintem nagyon jól áll. Ami miatt szerintem aggodalomra van még némi ok, az a gazdasági háttér, a küldetések készítése és a kereskedelem, mert abból még semmit nem láttunk. Ha elsőre-másodikra ott is olyat sikerül kigondolniuk, ami nem tetszik a tömegnek, akkor az még elhúzhatja a játékot, bár ha az online verzióban csak fps meg űrhajós-fejvadászós és vandult halomra lövős küldetések lesznek, amivel lehet a pénzt gyűjtögetni, szerintem már akkor is egy teljesen jó játékot kapunk.
Mondom ezt én, aki ugye igencsak szkeptikus voltam, és többször is hangoztattam itt, hogy visszafogottan kell hozzáállni az előre fizetős dolgokhoz. De jelenleg számomra(!) úgy néz ki, hogy jó esély van egy kiváló végtermékre.Egyébként nem rémlik, ez az mmo stílus mikor is jött be? Eredetileg nem single playerre gyúrtak?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
-
krumpLEE71
csendes tag
Be se tolti az 1.3 ptu-t talán holnap pedig leszedtem csak homok őrázik
-
vaakuum
addikt
válasz Diopapa #34144 üzenetére
Dehát .....dehát..... dehát ez egy szimmetrikus hajó! Ennek nem féloldalasnak kellene lennie, ahol egyik oldalon egy nagy szárny van, a másikon meg valami ormótlan fegyvercső?
Ha a gyerek meglátja, tutira ilyet akar majd, mert hasonlít a cylon raiderre. DE az a gáz, hogy ez nekem is tetszik
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Yllgrim
őstag
válasz vaakuum #34146 üzenetére
Csinos, de nem Ha lenne Vanduul karakterem akkor vennek, amugy nem Majd jatekban kiszedem ha kelleni fog Inkabb F8 Lightning, az mar annyira csunya hogy tetszik.
-
veterán
válasz PhilBrick #34141 üzenetére
Volt Cutlass Black-em kétszer is, de sosem voltam oda a tandem ülésekért. Amúgy nem lenne rossz hajó, kissé suta szegény perpill, de lehetett rá fegyvert pakolni bőven, és ehhez képest a raktér sem olyan kicsi.
vaakuum: mocap studióból azért mégis az imaginariumot bízták meg, lehet hogy olyan gyorsan nőtt az elképzelés és az igény, hogy rájöttek hogy 10 milliót is kiperkálhatnának egy olyan mocap studióért, ezért mégsem sajátot építettek, hanem béreltek ebből profi stábot. Ezek azok a változások, amikről szó is volt, hogy ahogy a scope nő, bizonyos előzetes terveket át kell értékelni hogy hogy legyenek megoldva, mégha a goal veszik is. Az hogy az ebben az időben vásárolt embereknek visszaküldjék a pénzt és elvegyenek tőlük mindent, kevéssé megoldható (és persze nem is akarták ). Szóval lehet hogy van saját mocap studiójuk is, vagy legalábbis vettek cuccokat, amiket lehet hogy idővel eladtak hogy mégsem felelnek meg a megnőtt igényeknek... Ennek ellenére más részlegre lehet hogy vesznek fel mellékes munkát, ha van szabad kapacitás, nem tudni... Szerintem most nincs amúgy.
dio: cool Én még hajnalban menni akartam egy kört a városban buggy-val, de error 8-al még nem sikerült Illetve 5-ből 4x falon átnyitva kezdtem a hangárban is, ez be van jelentve issue council-ba, és nyomtam rá megerősítést.
szőrös: szerintem azért ott még odacsapnád a hajót, nem hiszem hogy bevenné a rendszer hogy most le akarsz rá szállni. Bár mivel már űrben is ki lehet szállni, épp lehet hogy már az sem számít annyira hogy fixen álljon a hajó a kiszálláshoz
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #34144 üzenetére
Wowww, pont tegnap néztem, hogy a brooken moon mapen van olyan aszteroida amibe be lehet repülni ( van egy szép nagy lik benne ). Na akkor 1.3-ban már ha oda berepülsz le tudod parkolni a gépet és kilebegni onnét.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest