Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz EFRM #28704 üzenetére

    De ezt érdekes módon a legtöbben (a fórum alapján) normálisan helyén tudja kezelni. Illetve a bevételeket elnézve is. Itt inkább a negatív hype train jön, mivel milyen jó kattintásokat generál az, hogy ÚRISTEN 85 MILLIÓNÁL JÁR A JÁTÉK EKKORA ÁTVERÉS NINCS IS!!!. Nem kell csak egy kicsit elővenned a netet, hogy lásd mi folyik. Régesrég nem pozitív hype lengi körül, lévén haladnak a dolgaikkal a maguk tempójában, de nincs mit hírül adni. Nosza akkor gyártsunk hírt.

    "Mert senkit nem zavarna, h csak 1 pálya van, meg 1 mode és puska helyett a mutatóujjal lövöldöz a karakter aminek nincs effektje.."
    Aha, persze. A teféléd csaholna első körben vérző füllel és habzó szájjal hogy erre vártunk eddig???

    "és nem filózol rajta, hogy most akkor vajon mi a tököm lehet ezzel a FPSsel"
    Nem, nem filózom. Talán mert van egy munkám, egy életem, ami bőven ellát gondolkodtató dolgokkal.

    "CR szándékosan tévesztett meg"
    Miért tévesztett volna meg szándékosan? Ahogy ők is szokták mondani, elég szarul csinálhatják ezt a megtévesztősdit, ha mutogatnak is dolgokat. Egyszerűbb lenne akkor SEMMIT sem csinálniuk, csak dumálni.

    "csak értsd meg, hogy van akit meg ez zavar"
    én megmondtam hogy megértem ha van akit zavar. Viszont zavarni valakit, és habzó szájjal lerohanni és osztani azt hogy márpedig ez az egész kamu, egész más dolog. Voltak már itt ilyen emberek, az volt a gond hogy a tényekkel nem tudtak mit kezdeni.

    Na de én most mentem esküvőre, majd este leszek...

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák