Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz Szőrös  #25408 üzenetére

    Köszi, én most nem akartam belépni a játékba, mert egy év mire betölt. Oké, aláírom, nem olyan drasztikus a helyzet, ezen jobban látszódik, de szerintem ez kevés. Legalábbis rögtön ez volt az első benyomásom, mikor megláttam az előző HUD után.

    Egy játékban (illetve mindenhol) jól láthatónak kéne lennie mindennek, kényelmesnek, és ott tátong jobbra balra a nagy üres tér, ahova elpakolhatták volna a hajó képét, akármit, hogy nagyobb feliratok kerüljenek máshova, mert oké, átlag méretű a kiírás, de azzal hogy elhelyezték ebbe a 3D-s térbe, ferdén van felírva, a színek sem ütnek el úgy, mint fehér alapon a fekete stb. miatt ezt így összességében felhasználhatóság szempontjából, ergonómiailag visszalépésnek érzem.
    Ezért mondom ezt, mert az alap Hornet HUD után próbáltam ki az Aurorát, és ha azon nem is volt minden a műszerfalra építve, de sokkal kényelmesebben látszódott minden. Nyilván nem mondhatják azt, hogy de ne harcolj az Aurorával, bár ha ezzel akarták visszaadni az Aurora gagyiságát, akkor jó munkát végeztek.

    Ez egy 32"-os 4K-s monitoron jó lenne.

Új hozzászólás Aktív témák