Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz .tnm #17555 üzenetére

    Egy két dolgot meg lehet majd tudni IRL gyorsabban. De ha lenne egy weboldal, ami ezzel foglalkozik, hogy ezeket az infókat megossza, akkor óránként kéne frissíteni kb. Pár óra alatt a játékon belül is átjut majd az infó egyik helyről a másikra. Na persze, ha van egy közösség, aki ezt figyeli és TS-en azonnal megoszt mindent az jobban működhet.

    Az lesz a fura, hogy ha egy hír emelkedést eredményezne egy árucikkben, akkor az infó megérkezése előtt fel lehet vásárolni a termékeket és pár óra múlva ugyanott eladni drágábban. Lehet ez ellen lépéseket tenni pl. biztos lesz valami adó minden eladás után, így lehet hogy így sem éri meg, mert sok esetben a változás nem lesz akkora, hogy haszon is maradjon a végén. Azt is lehet, hogy bevezetik, hogy ugyanott nem adhatsz el, ahol vetted. Az a baj hogy egyik sem védi ki azt, hogy a szomszédos bolygóra elvidd az árut, mert ott már tényleg haszonnak kell történnie (ha normális esetben is megéri oda szállítani), és ezt nem is tilthatják le, hogy a közelbe szállíts.

    Az viszont ciki lesz, mikor elkapják a Heraldot, vagy az átjátszószondát és a változás mégsem történik meg, vagy késne, de addigra megint változott a dolog és lejjebb estek az árak és egyszerűen kimaradt az infó az emelkedésről. Az ilyen anomáliákkal lehetne talán elvenni az emberek kedvét attól, hogy IRL osztogassák az infót.

Új hozzászólás Aktív témák