Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz vaakuum #17495 üzenetére

    Nem akartam belemenni a jogi részébe, hogy miért fizet az ember. (Próbálnám ezt beadni majd a vámon, hogy az ezüst gyűjtői dobozt én ajándékba kapom, mellékesen adtam nekik 200 dollárt.)
    Az a baj a ladder resettel, hogy egy ilyen MMO-ban mindenkinek kinyílna a zsebében a bicska tőle (Próbálnák csak meg pl.a wowban bevezetni. Elég elképzelhetetlenül hangzik.), és attól függetlenül, hogy még bármi változhat, ha jönne egy ilyen bejelentés, nem egy ember fején lenne ott az a bizonyos ábrázat. És mit érnének el vele? Ott az LTI minden 890-en, meg a hasonlóan szerzett hajókon. Max egy hónapra vetné vissza az embereket, utána megkapnák a hajóikat és ugyanott vannak. Minden MMO szenved ettől, hogy folyamatosan értéktelenedik el a pénz, kinövi magát a rendszer.

    Amúgy nem mondom, hogy nem tetszik az ötlet. Jó lenne ha néha végigsöpörne egy ilyen pusztító hullám a világon. Jó kis világvége hangulatot hozna, mint a BSG 1. része. De az, hogy a Hangárba is beletúrjanak, tudjuk, hogy úgysem fog bekövetkezni, túl merész ötlet, és nem akarják népszerűtlenné tenni magukat.

Új hozzászólás Aktív témák