Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    válasz .tnm #17487 üzenetére

    Kell egy beépített kód, ami arról szól, hogy amikor a gazdaság nagyon elszabadul, akkor minden játékos aktuális vagyonához mérten váratlan npc támadásokat kap, amit jó eséllyel nem él túl a hajójával.
    Aki összeszedett valami irgalmatlan nagy flottát, annak lehet, hogy egymás után (mondjuk 2-3 hét leforgása alatt a fél flottáját ronggyá lövik, és veheti újra a kiegészítőket, mert arra nem lesz biztosítás, illetve a bányákat, gyárakat lerohanják akkora hadsereggel, ami újra az alapok közelébe rendezi a játékosok befolyását.
    Mint régen a Diabló2-ben egy-egy ladder-reset a battlenetes karaktereknél.

    Mindezt pedig lehet "átfogó vanduul swarm" eventnek nevezni, és úgy felvezetni, hogy hírszerzés szerint egy hatalmas inváziós támadás várható, ami az egész uee rendszert tervezi elsöpörni. :U
    Persze végül elsöpörni nem sikerül, de mindenki annyi veszteséget szenved (még ha direkt nem is lép be valaki, akkor a következő, event utáni első belépésnél várja egy üzenet, hogy mivel nem volt elegendő védelem a bolygónál -hehe, kellett neked nem belépni, nyúlbéla-, a vanduulok feldúlták a hangárokat, szétlőttek egy csomó mindent, te pedig buktál ezt meg ezt.
    Egy ilyen tuti ismét kizökkenti az állóvízből a rendszert. Utána pedig lehet berakni új tartalmakat megideologizálva, hogy emberiség és fajok összefogtak, összerakták technológiájukat, és új hajótípusokat, fegyvereket, eszközöket fejlesztettek, és nem mellesleg ennek köszönhetően új területeket is fedeztek fel!
    És hip-hip-Hurrá, éles az új DLC :DD, lehet a kezdeti állapot közeléből indulni a már szebb, bővebb, tartalmasabb világban.

    [ Szerkesztve ]

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák