Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    Kicsit megkésve, de én is megnéztem a két friss Halo részt. Az első évad keserű tapasztalataiból kiindulva megpróbáltam kicsit nyitottabb szemlélettel nekiállni az új évadnak, nem a játékokat, könyveket, képregényeket keresve minden másodpercben, hanem csak élvezni és értékelni egy remélhetőleg koherens, érdekes akciósorozatot.
    Mindent összevetve ez a két rész talán tényleg jobb volt, mint az előző évad nagy része, bár továbbra is kicsit lassúcska és egymástól teljesen független szálak zajlanak, amik aztán vagy összeérnek, vagy nem. A látvány korrekt, legrosszabb pillanataiban is épp nézhető, Ackerson ugyan egy Carter Burke archetípusba tartozó alak, de szerintem egész jó adaptációja az eredetinek, az előző évadban Kait követtük kicsit közelebbről John mellett, most úgy néz ki Riz van soron és persze van még sok visszatérő karakterünk az ügyes-bajos, rendkívül izgi dolgaikkal. Speaking of: az szerintem egy elég olcsó és amatőr dolog volt a marketing részéről, hogy mindenféle magyarázat nélkül lelőtték az egyik trailerben a Cortana recastingot, mintha ezzel akartak volna figyelmet generálni.
    Nyilván eredeti Halo nyomokban sem fedezhető fel a sorozatban továbbra sem, de azért mikor a 2. rész végén Chief kiejtette a száján, hogy Visegrad Relay went down a few days ago akkor ott azért volt egy enyhe libabőr. :D De persze ezt is sikerült elcseszni az utolsó jelenettel, mert hát miért ne lennénk hatásvadászok, amikor csak lehet.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák