Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Komplikato #65217 üzenetére

    Nem követem, de most rákerestem. 2017-ben vette meg a jogokat a Netflix, de nem sorozatra, hanem filmre. (Korábban is voltak tervek: Paramount, Syfy.) És itt egy blog bejegyzés a szerzőtől: arról biztosít, hogy ha lesz is belőle valami (szeretné, ha lenne), senki ne reménykedjen, hogy olyan lesz, mint a könyv(ek).

    #65218 RetepNyaraB
    Láttam azért pár adaptációt. Azokból szűrtem le a tanulságot, hogy kedvenc könyveket meg kell hagyni egy könyvélményként (nem összemosni/összezavarni egy filmmel). Amúgy interneten manapság lehet sejteni, hogy mire számíthatunk, pl. nemrég olvastam végig az imdb-n néhány tucatnyi egy csillagos értékelést a The Rings of Power-ről. Mintha csak én írtam volna némelyiket. ;] (Olvastam pár újságcikket is; egészen elképesztő, hogy mennyire nem értik egyesek a műfajt... ("The extremity of protest over the “unrealistic” presence of a Black dwarf princess feels silly, considering the stories themselves are about wizards and magic rings and the occasional dragon." [forrás])

    (BTW, most találtam meg, hogy már a TWOT-ból is csináltak (éppen csinálnak?) sorozatot. Az eredetileg egyetlen összefüggő történetet mesél el 14 könyvben, mintegy 12000 oldalon (magyarul 27 kötet, ha jól számolom.) Ha van epikus fantasy, akkor ez az. Mi marad ebből egy kisebb költségvetésű sorozatban?)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák