-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz gyuromoj #39049 üzenetére
No igen, bár elég gyengék szerintem... meg pont ezért baj hogy nem is lehet jobb. Közben megy egy két olyan karakter van ami kiáltana azért hogy Batman rendezzel le őket... No meg Ra megölése is milyen már... még Batman sincs, oszt már halott... legalábbis "képregényesen". Nyilván ha akarják vissza tudják hozni. Szóval ettől még a jobb sorozatok közé sorolom persze, most még nálam abban a státuszban van hogy követen azonnal és "megéri a rá szánt időt", de azért necces, ha így megy tovább. Hiába javul, a szükséges szintet a korlátok miatt nem tudja megugrani (hogy igazán jó és awesome legyen).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
Stargate: Origins
1-2-3. rész
Olyan kis gagyika, de beleborzongtam amikor a klasszikus dallamokat meghallottam. Nyilván végignézem a szezont, roppant mód érdekel, hogy fejezik be. (Főleg hogy készítők szerint kánon, vagyis valóban a sorozat és a mozfilm előtt járunk.
Amire gondolni tudok, az az, hogy Mitchel kavart be valahogy az idővonalba az időutazásával, legalábbis más ötletem nincs egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Jah. Erősen érződik nincs mögötte elég pénz... csak úgy elszotyizgatnak az eredet körül...
A franchise miatt kíváncsi vagyok énis hova jutnak el és hogy oldják meg azt amibe most belevágtak, szóval nyilván végignézem. De hát... ezért igazából kár volt belefogni is bizonyos szempontból.
Pedig ez a sorozat is megérdemelne egy olyan erős reboot-ot, mint pl a Star Trek.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már Stargate.
Az MGM a franchise feltámasztásán gondolkodik, de nincsenek még konkrét tervek. [link] Adná az ég, hogy legyen egy normális modern sorozat.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Most nem azért, de az eredeti soriban Naquadah generátor kellet a féregjárat megnyitásához, itt meg
gázfröccs a katonai kocsinak, és beindult akksiról? -
nagyúr
válasz callmeakos #39034 üzenetére
Ejj de durva nem várt kezdés lett ez így... tiszta sokk, nem? Fú remélem jó kis lezárást kapnak majd a karakterek... meg a sorozat is, bár nem tudom hova lehetne még fokozni ezután. Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Janaboy
Topikgazda
Az Altered Carbon 1x03ban... Amikor
Naomi lebukik h atvette anyuka Miriam testet/helyet, akkor hol van Miriam? Vagy siman ketten voltak csak nem tűnt fel senkinek? Janaboy
-
Janaboy
Topikgazda
-
Amur
addikt
válasz gyuromoj #39028 üzenetére
Gotham 3.évad kérdés a hsz. alapján:
Jerome Valeska nem Joker volt a 3.évadban? Azóta találtam hivatalos infót hozzá:
http://dcmagyarorszag.blog.hu/2017/10/11/gotham-jerome-nem-lesz-joker [ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
HellGreg
őstag
Az miért van hogy egyes sorozatoknál (HBO Go-n pl) ha bekapcsolom a feliratot, akkor teljesen eltér amit olvasok attól, amit szinkron mond. Nem is kicsit, olykor szinte nem is arról beszélnek, amiről a felirat szól. Hogy lehet ez?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Legends of Tomorrow
3x11
Simán jó rész volt. "Winner winner chicken dinner"
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
Április 13-án érkezik a Netflix Lost in Space sorozata.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
attiati
veterán
Ez az Utópia tényleg gyönyörűen fényképezett sorozat.
És beteg -
titán
Tetszik a terápia s03, egyedül az udvaros dorottya napot lépem át, egyszerűen nem fog meg és nem is értem.
-
Komplikato
veterán
The Alienist S01E03
Szépen lassan körvonalazódik a háttér világ és eléggé borzongató.Azt hittem Connor azért keni el az ügyeket, mert korrupt, de úgy néz ki, hogy meggyőződése meg kell védenie a gazdag elitet ilyen "apróságoktól". Így betegebb a manus lelke mint gondoltam. Counterpart S01E05
Hát eléggé belassult, de kezd kiderülni pár dolog ...... a "túloldalról". Azért az Andrei vonal fel vet pár kérdés, meg az a táska pénz. Vicces lenne ha "Baldwin" levadászná a School tagjait amiért elárulták.
Most várhatom megint a következő részt.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
nagyúr
Nos, ez a Homeland 7x01-02 kezdés most nekem annyira nem adja, mint a korábbi évadok. Nem tudom aki még követi innen hogy van ezzel.
Persze tudom hogy ez még most alapozás... annak is érződik... felteszik a sakktáblára a figurákat, de valahogy mégis picit megfáradtnak érződik már.
Szerintem eléggé a végét járja már, persze aztán lehet meglepnek... de akár az utolsó évadja is lehet.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Altered Carbon S01
Utóbbi évek legjobb sorozata nálam. Eszméletlen látványvilág, érdekes alapötlet, mindehhez egy végig pörgős, sok szálon futó sztori, kilóra megvett. Jópár társadalmi/filozófiai problémára világít rá a sorozat, amihez egyszer a távoli jövőben akár el is juthat az emberiség.
A flashbackek is remekül sikerültek, kevés sorozat van, ahol tényleg hozzáad a sztorihoz 1-1 flashback ahelyett, inkább az a jellemző, hogy unalmasak csak és késleltetésen kívül sok másra nem jók, de itt tényleg gyakorlatilag mindegyik adott egy apró információmorzsát a történet egészéhez vagy valamelyik szereplő háttértörténetéhez és még amikor egy egész részen keresztül ment egy flashback, az se volt unalmas, sőt...
10 óra játékidő elég gyakran tud rövid lenni és emiatt nem sikerül lezárni a sztorit, sok kérdés marad megválaszolatlanul, de szerintem itt tökéletes volt az évad hossza, annak ellenére, hogy elég bonyolult volt a sztori és gyakorlatilag minden részben jött valami csavar az előzményekhez, a végére összeállt a kép tökéletesen és kaptunk egy korrekt lezárást is. Scifihez képest bőven kielégítő volt szerintem amennyi kérdésre választ kaptunk, kevés tényleg égető kérdés maradt megválaszolatlanul.
Nálam 10/10.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
k-adi
nagyúr
válasz FollowTheORI #39076 üzenetére
Valóban a végét járja.... azért én még adok neki egy esélyt, az eleje mindig lassú
-
lord_m
senior tag
Valóban kissé lassan indítanak, de az előző évad is a végére pörgött fel. Remélem, hogy itt azért korábban beindulnak.
Egyébként az utolsó két részt Budapesten fogják leforgatni:[link].
-
Atomantiii
addikt
Én még csak az első részét néztem meg, de valahogy nem nagyon akar megfogni a dolog, egy kicsit katyvasz az egész, de lehet azért mert már kb azt is elfelejtettem, mi volt pontosan az előző évadban, csak nagy vonalakban rémlik a cselekmény.
De én is úgy érzem, hogy kár ezt már erőltetni nekik,
Brody kiírása óta nem sok értelme van, elvesztette a lényegét a sorozat. -
törölt tag
válasz HellGreg #39069 üzenetére
Általában a felirat hitelesebb. A szinkronnál sok egyéb tényező is közrejátszik, pl szájmozgás. Ehhez még közrejátszik az, hogy a felirat többnyire előbb készül el, így tulajdonképpen a szinkron tér el a felirattól, és ezáltal az eredeti szövegtől, nem pedig fordítva.
-
nagyúr
válasz Atomantiii #39081 üzenetére
Nos valóban az első volt a legjobb... az olyan igazi bevezető shokkolós álleejtős agyeldobós.
Olyan mint a Heroes első szezon is volt... wáá...
De azért szerintem az utána lévő mélypontból egész jól kimásztak, az utóbbi 2-3 szezon nagyon jó lett végül.
Csak most érzem az előző évad direkt folytatása miatt, hogy kicsit kevésbé érdekes lett megint, és kíváncsi leszek tovább süllyednek benne, vagy lesz megint valami wtf fordulat...[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz FollowTheORI #39084 üzenetére
Közben kicsit utánanéztem mi is történt az előző évadban és majd így fogom megnézni a legújabb részt, na így most már nagyjából képben vagyok.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Medicopter 117-et NÉMET nyelven honnan lehetne letölteni, elviselhető minőségben, esetleg HD-ban?
(esetleg online formában, de letöltve jobb).
Van rá ingyenes lehetőség?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gyuromoj #39086 üzenetére
Ezt nem is tudtam hogy jön, lol...
Még jó hogy betetted ide.Amúgy nem tűnik rossznak, kivéve a főszereplő srác... az valamiért már most nem szimpi... nehéz dolga lesz nálam.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ispy
veterán
Belekezdtem a Legion első évadjába, és hát rögtön be is szippantott, ledaráltam az első négy részt.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
F.B.I.
veterán
Gomorra 1-3 évad.
Ez nagyon adta! Európa, maffia, cselszövések, árulások, akció, kivégzése! Profi színészi alakítások a főbb szereplők részéről.
Mindenkinek ajánlom!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Ispy
veterán
válasz jonnyjoker01 #39095 üzenetére
Az a baj, hogy ha belekezdek egy sorozatba hipphopp vége is van annak a 10-12-14 résznek. Szerencsére van még egy pár előttem, csak aztán győzzem nézni a folytatásokat.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Amur
addikt
Nálam nincs ilyen probléma.. Olyan elmaradásba vagyok, annyi sori, annyi epizódja torlódott össze hogy egy életre elég, mivel többet tárazok be mint amit nézek..
(csak pár cím amibe belekezdtem, és min.egy(vagy közel egy) évadnyi hátrányom van:
kontroll nélkül,marvels agent shield,luther,narcos,ozark,suits,the crown,last ship,altered carbon,gotham,designated survival,firefly,godless,knightfall,lucifer,peaky blinders,the wire,vikings)
wow ez 18 sori..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
mark!
őstag
jelenleg 127 el nem kezdett sorozat van listára téve, szóval nekem is van mit pótolni
37 befejezetlen, ezekből 6db olyan van amiben 1-2 évadnál több lemaradás van, a többi csak pár rész, de lusta vagyok megnézni őket
egyszer nekiállok már végignézni mindent amit elkezdtem.[ Szerkesztve ]
>
-
petipetya
nagyúr
Our Cartoon President-et nézi valaki, milyen egy Rick and Morty-n szocializálódott egyénnek?
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest