Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz BigBadPlaYeR #1965 üzenetére

    Hát.... Izé.... Szóval.... Én úgy hittem, hogy aki nálam magasabb szinten műveli a Vegast és általában a videószerkesztést (márpedig itt a legtöbben biztosan ilyenek), az ismeri ezt a programot, vagy legalább is ennél biztosan használ komolyabbat.

    Egyébként az én figyelmem éppen itt a fórumon hívta fel erre a programra Gyikhus kolléga. A próba verzió letölthető a hivatalos oldalról [link], a teljes verzió megvásárlását pedig nyilván mindenki meg tudja oldani a szokásos módon.

    A programról sokat írni nem tudok (de legalább is nem többet, mint a hivatalos oldal leírása, vagy az általad említett tutorial),, de annyit elmondok, hogy rendkívül egyszerűen lehet elővarázsolni látványos animált feliratokat, akár mozgó háttérrel, vagy mozgó textúrával is. A kész videót uncopressed avi-ba elmentve simán be lehet tenni a Vegas-ba és ott akár tovább lehet módosítani (nyújtani, rövidíteni, hátteret kiszedni, stb...)

    Szóval, érdemes kipróbálni mindenkinek.

    Kedves BigBadPlaYeR és mindenki! Szánom-bánom bűneimet és kérek feloldozást a BluffTitler-meg-nem-említés bűne alól :D ! Ígérem, ha legközelebb valami nyalánksággal találkozom (videószerkesztés terén!) azt rögtön megosztom veletek.

    Üdv!

    [Szerkesztve]

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák