Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Na fejezzétek be, mert már azt számolgatom, hogy mennyiért menne el a meglévő szett.
-
-
TCr
veterán
És ne kívánja meg az ember az A7III-at az A6300 (és a leendő A6700) helyett, amikor ilyeneket irkáltok FF és APSC különbségekről...
-
Dolphine
addikt
Eleve stúdiós felvétel. Állványról, nem is biztos, hogy ugyanazzal az objektívvel.
Sokat nézegettem ezt az oldalt, de a különbségek nem minden esetben voltak észrevehetőek számomra. Most újra ránéztem az oldalra és ahogy korábban már világos lett számomra nem feltétlen a zaj mennyisége a mérvadó, hanem a részletek hiánya magas ISO mellett az A6700 kárára!Lac-coo
Az igen!Mivel szűrted a zajt?
qnadam
Nem rossz! Mivel szűrted a zajt?kovsol
Megnéztem az ISO-t. Kár volt! -
kovsol
titán
válasz
norbert1998 #44615 üzenetére
Kb olyan fényt kell elképzelni mint amikor egy egész sűrű erdőben sétálna az ember napközben. f9 1/250 nem épp az a felállás ami működne nem verőfényes napsütésben alacsony ISO-val.
-
PNP
őstag
-
a6300, iso 4000, alapbeállítások alant, zaj erősen szűrvea kép alján vannak is artifactek, főleg az átlós téglaépületen.
ezen a linken a teljes méretű jpeg látható, ami erről a helyről jó lassan fog lejönni, de nem tudok másik ingyenes, veszteségmentes helyet kép hostolására.
ami extra: megfelelő monitoron, megfelelő böngészővel, megfelelő csillagállás mellett hdr a kép. lassan tízéves vázhoz képest nem is rossz. -
kovsol
titán
válasz
Dolphine #44604 üzenetére
Meglátom majd mit tudok tenni, de az A9 még az FF vázak közül egy szarabb magas ISO -n. A7III jobb volt kicsit érzésre.
Egyébként volt A6300 és A6100 gépem is, meg A7III és A9.
APSC géppel nem is a zajjal volt a gond csak, hanem egyszerűen ISO3200 felett nagyon eltűntek a részletek, míg az FF vázzal 12800 mellett is több részletet tudtam kihozni belőle zaj szűrés után. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #44601 üzenetére
ZV-E1-re gondoltam.
-
Lac-coo
őstag
A7III, a fokuszvterulet kis negydzögének színét lehet változtatni? Alig látom néha...
... -
válasz
FearFmRadio #44591 üzenetére
valószínűleg a 10 bit miatt nem tudja hardverből dekódolni .
-
válasz
FearFmRadio #44591 üzenetére
Igen, plusz a legjobb mikor valami újat veszek, első kérdés, mennyibe került
Nem ám hogy mi ez, mit tud, stb..
Mikor vettem az A7C-t, meg pár objektívet, csak annyi kérdést kaptam, “Ez drága volt ugye?”, én meg csak bólogattam -
FearFmRadio
tag
válasz
Jack72 #44589 üzenetére
Én így voltam a számítógépemmel
Mikor meg kérdezték mennyi volt én csak anyit mondtam.
Háááát maradjunk annyiban hogy nem volt olcsó..
Jó jó de mégis mennyi? 2-300?..
Aztán mikor ki nyögtem akkor egyből azzal jöttek hogy hát ebből már autót lehetett volna venni...
Én: az lehet de nekem nincs szükségem autóra.. Busz/vonat elvisz bárhova ahova akarok...4k60fps videóztam ma a vonaton... Át küldtem telefonra... Viszont ott nagyon akad a videó... Kell valami különleges program? Vagy mit ronthattam el?
-
PNP
őstag
Alzán A7III 532e Ft és diákkedvezmény érvényesíthető rá (-60e).
-
Jack72
aktív tag
válasz
FearFmRadio #44586 üzenetére
Laikus ember nem biztos, hogy tudja, hogy mennyibe kerülhet egy-egy gép.
Például kollégámnak mutattam a Alpha 1 Mark II fényképét és elmondtam az árát közben.
Reakció: Ez a kis szar hogy kerülhet ennyibe? -
PNP
őstag
válasz
Igen, amikor valaminek nincs meg a töltője, az csak tovább erősíti a gyanút
-
kovsol
titán
válasz
RF gépekre van gyári adapter, meg lennék lepve nincs nekik egy.
-
FearFmRadio
tag
Volt itt VÁC-on egy család. Aki egy Sony NEX-5R Gépet + fix 50mm objektívvel 25.000ft adták el. Először nem akartam el hinni... Aztán végül kiderült hogy "vettek Iphone telefont és ezt már nem használták" így aki hamarabb el viszi az ezen az áron viheti... Anyi volt a lutri benne hogy nem volt töltöje így csontra le volt merülve (nem tudtam helyszínen ki próbálni). Úgy voltam vele most vagy számomra jó üzletet sikerült kötni. Vagy át lettem verve... Végül haza mentem rá dugtam Töltőre és minden hibátlanul működött.
Canon objektív nem volt lopott.(gondolom én ezt) Pesten a 220v be mentünk hogy le lehet e tesztelni (sajnos már csak RF gépek voltak és így tesztelni nem tudtuk helyszínen). Az objektív kis táskája is megvolt.
Ha valami lopott lenne gondolom én akkor nem jött volna be a boltba (de lehet én vagyok naiv)
-
PNP
őstag
válasz
FearFmRadio #44579 üzenetére
"A tulaj kapta valahonnan... Végül nem tudta mennyit érhet.. "
Nincs ember, aki így működik. Lefordítom: lopott volt. -
tozso76
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi beárazni egy 85mm Batis és 25mm Batis optikát. Újszerű állapotban, eredeti dobozával lenne a két obi. Nem garisak, második gazdájuk vagyok.
-
Jack72
aktív tag
válasz
FearFmRadio #44581 üzenetére
Ezzel szemezgetek régóta: Sigma 28-105mm f/2.8 DG DN Art
Talán ebben az évben még akciózzák vagy használtan jó állapotban esetleg megcsípni. -
FearFmRadio
tag
válasz
Jack72 #44580 üzenetére
Vagy ha van sony vázad akkor sigma mc-11 adapter
és van egy "olcso" sony 70-200 f2.8 alternatív megoldás. (csak kár hogy a súlya eléggé bitang + AF módok közül 2 lehetett csak használni, ha jól tudom azért mert nem sigma objektív) (videózás esetén ez az adapter AF gyenge) de hát valamit valamiért.
Viszont én 1 dolgot nem értek mai napig. Sony objektív pl legyen most a sony 85f18 és 85f14 GM.
F0.4 és Gm miatt kerül csak dupla árba? Vagy van esetleg valami plus extra amit én halandó emberként nem tudok? -
Jack72
aktív tag
válasz
FearFmRadio #44579 üzenetére
Annyi pénzért még én is megvettem volna, habár nem vagyok canonos és utána már csak egy FF váz és ócsón van egy jó cuccod.
-
FearFmRadio
tag
válasz
Jack72 #44578 üzenetére
Nagy volt a fotós láz... Pénz volt dögivel... Végül rá jöttek hogy ez nem az ő hobbiuk... Így szabadulni akart minnél hamarabb...
2 hónapja szintén volt egy Canon 70-200mm f2.8 IS USM L obi..
A tulaj kapta valahonnan... Végül nem tudta mennyit érhet.. És kemény 70.000ft hirdette meg...
Ki lehet fogni jó cuccokat csak figyelgetni kell. -
Jack72
aktív tag
válasz
FearFmRadio #44577 üzenetére
Az tényleg brutális.
Ilyen akciók azért ritkán vannak. Megveszi, aztán meggondolja magát vagy más indok miatt el is adja. Gyorsan le is csapnak rá. -
FearFmRadio
tag
-
kovsol
titán
válasz
kovsol #44561 üzenetére
Ha budget obit keres valaki APS-C gépre, és cél hogy kompakt méret megmaradjon.
Csak APS-C -re amúgy pici kompaktnak most lehet a TTArtisan AF 27mm F2.8 -t venném: [link]
Ha mehet a kicsit nagyobb méret akkor meg az Viltrox 25mm f1.7 -t. Élesebb, optikailag jobb is mint a TTArtisan, de nagyobb is. -
PNP
őstag
.
-
kovsol
titán
válasz
Dolphine #44565 üzenetére
[link] Raktam fel pár képet igy random séta közben lőve. Sima out of camera jpeg a legtöbb, majd raktam oda olyant is amit szerkesztettem, aztán nyomtam egy sync editet még párra, hogy kb miként nézne ki egy kis extra sharpnes, meg texturával, de mellette otthagytam az sima jpeget is.
-
nfsu17
veterán
válasz
kovsol #44561 üzenetére
a fotón nem 2.8 van, hanem 4.5
[https://www.fotoplus.hu/Viltrox-AF-28mm-f-4-5-objektiv-Sony-E] -
kovsol
titán
válasz
Lac-coo #44559 üzenetére
A6000 -t még gyártják?
A6100+16-50 kit volt nekem anno 185e Ft MM-ben bolti akcióban. Most meg 300+ [link]Most voltam a gyerekkel kicsit babakocsizni, most épp az A6100+viltrox 28 f2.8 -t vittem magammal. Mindig viszek gépet
Ha esetleg valakit érdekel milyen képminőséget ad tudok feldobni pár képet. -
PNP
őstag
válasz
gyapo11 #44557 üzenetére
Hol? Inkább 350-től kezdődnek a nagyon sok expósak. Én 400-ért adtam el a karcmentes vázam kétezer alatti expóval, most ennyiért csak rosszabb állapotút tudnék venni. Ehhez képest az 510e nagyon jó ár, ha valaki tud élni a kedvezménnyel.
Amit nem értek, hogy mi történik az A6000 árakkal, lassan annyiért mennek, mint az A6300-ak. Gondoltam rá, hogy kellene egy EDC szett is, A6000 + Viltrox 25/1.7, de ennyiért marad a mobilfotózás.
-
gyapo11
őstag
Ha FF-nél kisebb szenzor van a vázban akkor nem jöhet számításba a fényerősebb obi helyett a speedbooster? Nekem pl. van Canon EF -> m4/3 ami 1 blendét javít, és az FF Canon obik olcsóbban mennek a piacon, pl. 70-200 f/4 L 140 kFt és jó képe van. A speedbooster ronthat rajta valamit, de nem vészes.
-
Dolphine
addikt
válasz
Jack72 #44551 üzenetére
Két váz jól jön, mert akkor nem kell cserélgetni az obikat.
Pontosan erre gondoltam én is!
Aztán belefuthatsz olyan szituba is, hogy elromlik a gép és nincs tartalék...
Na, az nagyon kellemetlen lenne!Sordoran
Nekem is ez jutott eszembe mint lehetőség számodra, egy (relatív) olcsó FF gép, és egy obi hozzá, szimplán csak beltérre. Egy A7III használtan nem lenne a világvége ilyen célra.
Ez a lehetőség is felmerült bennem! -
ph_5.5
aktív tag
válasz
kovsol #44550 üzenetére
Nincs ilyen téma
Szvsz az 1.4-es sor sok esetben jól jön, de hogy az árdifi 1.2-re váltásnál még ott is horror.
Szerintem kis hazánkban az a réteg aki fotózásból szeretne pénz csinálni, annak nem biztos hogy jó ötlet halom pénzt beletolni. (2025-ben a hallottak alapján legalábbis...)
- a megrendelőt nem érdekli mivel fotózunk
- a szolgáltatóipar arról szól hogy megoldod jól, és hasznot hoz
- pár nap és megint jönnek ki az újak a piacra a sulikból. Városunkban volt olyan év amikor kb 100 (száz) új fotós kapott papírt. És persze mivel már az sem kell... még minimum ennyi kezdte el a vállakozást.
- erről meg tudjuk jól hogy a kezdők jó része egy régi tükrössel meg egy 50 1.8-al "hasonlót" készít 1/10-1/5 áron.. vagy akár ingyen.
Amikor olvasom hogy valakinél cél hogy 300-ért veszek ezt 800e-ért azt... meg még elköltök erre-arra, az sajnos ott fog meglepődni hogy a mostani eszközeivel megoldja elfogadhatóan- gyanítom olcsón.. majd amikor ki akarja termelni a pár milla befektetést, akkor meg hívják az új olcsó fotóst. -
Sordoran
addikt
válasz
Dolphine #44546 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe mint lehetőség számodra, egy (relatív) olcsó FF gép, és egy obi hozzá, szimplán csak beltérre. Egy A7III használtan nem lenne a világvége ilyen célra.
Nekem annyival egyszerűbb a helyzetem, hogy főleg kültéri eseményeket kell fotóznom, egyedül karácsonyi koncert ami beltér, de ott videóznom kell, szóval ott egy modern APS-C gép a jobb videós képességekkel előnyösebb. Évente 1-2x fordul elő mikor beltérben is kellene fotózni (ott is külső esemény van, csak aztán bevonulnak csarnokba), de ott pár távolabbi kép fényerős obival, és elhessegetem egyéni igényeket hogy túl sötét van "közeli" fotókhoz.#44551 Jack72: Pontosan, nekem is sokat segített tavaly mikor az A6400 mellé meglett az A6000 is, egyiken a 18-135mm, másikon a 70-350mm, és tudtam váltogatni őket folyamatosan. Addig pedig időnként cseréltem obit ami körülményesebb volt. Mivel ezek a képek végén FB-n végzik, így a minőségbeli különbség se jön ki annyira a két gép és az obik között.
-
Jack72
aktív tag
válasz
Dolphine #44546 üzenetére
Két váz jól jön, mert akkor nem kell cserélgetni az obikat.
Aztán belefuthatsz olyan szituba is, hogy elromlik a gép és nincs tartalék...
Én nem olyan régen szaladtam bele ilyen dologba, amikor a fő attrakciónál beadta az unalmast a kamera és ott álltam mint egy díszpinty...
Hab a tortán, hogy másnapra megjavult a kicsike de már akkor késő volt... -
kovsol
titán
Most már kíváncsi lettem mik ezek a fotók amit f1.2 obival kellene fotózni
Kellett foltozzak és videózzak beltéri néptánc fellépést is színházban ott se volt gondom semmi. -
Dolphine
addikt
-
kovsol
titán
válasz
FearFmRadio #44540 üzenetére
"Amatőr hobbi fotosként élvezet ezt a vázat tanulni / elemezni / használni "
Legtöbb professzionális felhasználó is sokkal régebbi, gyengébb vázat használ
Egy sok éves alap modellről kb beleugrani a kinálat tetejébe azért nem csoda, hogy érzel eltérést. -
Jack72
aktív tag
válasz
Dolphine #44526 üzenetére
"A6700 beesett 600e alá, a Tamron objektív is akciós volt (17-70), így azonnal megvettem. Akkor a a legolcsóbb FF váz is 800e volt.
Ekkora összegből kijött egy váz és egy obi (na jó, nem 800, egy kicsit több). Nyáron meg megvettem hozzá a 70-350"
Igen, én is ezen dilemmázok...
FF vagy APS-C...
Eddig nagyon jól elvoltam az utóbbival, beltéren meg tudok nagyobb fényt kérni de ez az esetek kb. 15%-a a többi jó fényviszonyok közt realizálódik.
Nem sietem el a döntést, van két tükrös, jól működő vázam, kivárom az év végét, november-december körül úgyis jönnek a nagy akciók.
Tamron 17-70 plusz 70-350 lenne, így lefedném a teljes spektrumot, aztán később még valami jó fényerejű és széles látószögű üveg is kellene majd. -
Lac-coo
őstag
válasz
FearFmRadio #44540 üzenetére
Sok méteres nyomatot készítesz?
-
FearFmRadio
tag
Ma sikerült egy 85mm f1.8 sony objektívet szereznem.
Nagyon frankó szép képeket csinál az a7rV
Bele zoomolok a gépen és nagyon részlet gazdag éles. ez az amit hiányoltam az a7iii + a7c be...Érintő kijelző nagyon jo. Pik pak teszi a dolgát.
Telefonos irányításnál szemmel látható a gyorsulás. (a7c / iii esetén azért volt fázis késés sajnos)A kis kukucskáló ((kereső) nagyon szép.
Amatőr hobbi fotosként élvezet ezt a vázat tanulni / elemezni / használni
-
Jack72
aktív tag
Az ilyen határon túli cégekkel nem 1x ráfaragtam. Hibás termék reklamációjára nem is válaszoltak, így nálam ezek a cégek kuka.
-
Lac-coo
őstag
Allegrorol vásárolt már valaki ? Gari hogy megy arrafelé?
-
nfsu17
veterán
válasz
Dolphine #44526 üzenetére
DE! Mostanában egyre többet kell zárt térben (sportcsarnok, osztályterem) is fotóznom.
Erre keresek megoldást a jelenlegi vázzal, hogyha lehetséges.Ha nagyon bele akarsz mégis menni a ****erdőbe, és valami fényerős telét akarsz, akkor vegyél egy használt Tamron 70-180 f2.8-at.
Tudom, hogy ez FF-re lett tervezve, de olyan 300k körül szerintem megáll (vagy alatta) a 2nd hand piacon.
Később FF-re váltáskor meg legalább már lesz valamid. -
Lac-coo
őstag
A7 III -nál, lehet valahogy nagyítani a kihelzon az élőképet ?
Nem manuális fókuszra gondolok ,mikor allitasnal belenagyit, hanem fixen felnagyitani majd mozgatni a kívánt helyre... -
Lac-coo
őstag
Mondjuk az is igaz, hogy a mai AI zajszűrésekkel meg élesítésekkel eleg jól lehet dolgozni még extrém zajos képekkel is ....
-
Dolphine
addikt
válasz
Lac-coo #44521 üzenetére
Valószínűleg igazad van, de ahhoz guba kellene maxi sok!
A teljes sztori a következő! A mostani gépet tavaly májusban vettem. Előtte egy A58-at használtam (még most is megvan), de nem egyszer előfordult, hogy vagy a fókusz volt a lassú, vagy ha sikerült is valamire fókuszálni (lassú a fókusza), akkor meg backfókuszos lett a kép. Akkor döntöttem el, hogy egy jobb, gyorsabb gépre van szükségem. Hónapokig néztem az árakat, majd májusban az A6700 beesett 600e alá, a Tamron objektív is akciós volt (17-70), így azonnal megvettem. Akkor a a legolcsóbb FF váz is 800e volt.Ekkora összegből kijött egy váz és egy obi (na jó, nem 800, egy kicsit több). Nyáron meg megvettem hozzá a 70-350-et. Szabad téren, ez a két kombó nagyon jó! DE! Mostanában egyre többet kell zárt térben (sportcsarnok, osztályterem) is fotóznom. Erre keresek megoldást a jelenlegi vázzal, hogyha lehetséges. Ráadásul vagyok olyan hülye, hogy 100%-ba nézegetem a képeket.
Ha csak monitor nagyságban nézem, akkor sem látszik szinte semmi ISO 8000-nél. Ja és szeretek RAW-ban fotózni. A képeket Capture One és a Topaz AI segítségével szerkesztem. Igen, van PS és LR is. A PS-t akkor használom, hogyha valamit el kell tüntetni a képről. Az LR fenn van a gépen, de abszolút nem használom. Nekem jobban készre áll a Capture One. Nagyjából ennyi a sztori.
Jack72
Igen, én is láttam, hogy jók az akciók, de most közel egy millió forintom nincs. Ráadásul éppen autóvásárlás előtt vagyunk. Ha bejelentem, hogy veszek egy új gépet, az asszony tuti kinyír!Nekem egyébként az A7CII a nagyon szimpatikus. Az ugyanúgy néz ki, mint a mostani 6700 csak FF érzékelővel. Kicsi, könnyű.
kovsol
De lehet. Van is egy SONY HVL-F43M vakum. Ezt sportcsarnokban még nem használtam, osztályteremben a héten már igen. Kellene egy jobb vaku? Egy 60-as kulcsszámos Godox? -
norbert1998
nagyúr
Update a K&F Concept akkukról:
Kiraktam tegnapelőtt este 11kor az A5100-at manuális obival asztrofotózni. burst módban volt a gép, így a darkshot nem készül el. 20 másodperces expók készültek, 4 másodpercnyi delayekkel. Az akku a fókuszálást, célra állást, expozíció keresést, valamint az előbb részletezett módon 206 darab RAW + JPG képet volt képes elkészíteni, mielőtt lemerült. -
Jack72
aktív tag
válasz
Lac-coo #44521 üzenetére
A fotoplusnál eléggé jó kedvezmények vannak még pár napig.
"Például a Sony Alpha 7 IV 2025.05.11. vasárnap éjfélig (821.900Ft):Fogyasztói ár: 979.890FtKuponkód kedvezmény: -10% (SONY-GALAKTIKUS-10 kuponkóddal)Átvételkor fizetendő: 881.900FtPénzvisszatérítés (Sony) a bankszámládra: -60.000FtVégül ennyibe kerül számodra: 821.900Ft + 1 év, összesen 4 év garancia (MySony regisztrációval)+ Akár 3*35.000Ft Sony objektív kedvezmény (Welcome To Alpha regisztrációval - a váz+kit objektívekre nem érvényes). " -
kovsol
titán
válasz
Dolphine #44513 üzenetére
Pro vonal az nagyon jó. Amit linkeltél az is az. Van aki szerint a Viltrox 75mm f1.2 az egyik legjobb APSC portré obi.
Ha könnyű kicsi, olcsó, de optikailag egész jót akarsz akkor meg van az Air széria ami f1.7.
Van a régi széria ami az f1.4-es APC-C obik azok még nem voltak olyan jók optikailag.Én az 25mm f1.7 -t használom A6100-al.
Amúgy internet/youtube tele van tesztekkel róluk.
-
Dolphine
addikt
válasz
kovsol #44509 üzenetére
Olyan gépet szerettem volna, aminek gyors autofókusza van. Egy FF váz, azért húzós!
Az a gond, hogy APS-C obikban nincs olyan, aminek nagy a fényereje. Vagy tévedek?Sordoran
Neked is köszönöm a választ!
Nem videózni, hanem fényképezni szeretnék. Néha zárt térben kellene a nagy fényerő. -
Sordoran
addikt
válasz
Dolphine #44507 üzenetére
Még mikor én csöppentem bele a Sony APS-C vázak világába 5 évvel ezelőtt, a Sigma sor volt nagyon ajánlott (16mm, 30mm és 56mm, mindegyik f/1.4). Nem tudom, azóta ezeket kiváltotta-e már valami, nekem csak a 16mm van meg közülük, és bár nem használom sokat de nagyon jó obi. Annyi megjegyzés, hogy a Sony A6700-el képesek megfagyasztani a gépet, főleg sorozatkép készítésénél, de 1 éve kiadtak az obikhoz firmware frissítést ami javítja a hibát.
Főleg a 16mm és az 56mm volt ajánlott, előbbi videózáshoz, utóbbi portréhoz volt kitűnő választás emlékeim szerint. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Adott egy A6700, két objektív van hozzá.
17-70 2.8 Tamron és egy 70-350 SONY.
A 17-70 közé kellene valamilyen fényerősebb objektív. Lehet fix is (a Viltroxokról jókat írtok). A lényeg, hogy ne kelljen hozzá bankot robbantani.
Mondjuk a Sigma 28-45 1.8 sok fixet lefedne.
A másik végére 70-180 2.8 Tamron lenne jó.
A kettő együtt árban viszont több mint 1 millió forint!
Vagy ott az E-Infinity oldal, bár onnan még nem rendeltem soha, hogy mennyire megbízható stb... -
Sordoran
addikt
válasz
Jack72 #44501 üzenetére
Inkább e-infi-ről rendelem ~230-ért, ezt a 288-as árat nem nevezném akciónak, mivel február óta ennyi. Árukereső szerint decemberben volt itthon is 230ért, de azóta romlott az árfolyam is, szóval annyiért már nehezen lesz ismét itthonról beszerezhető.
Nekem is a nagyobb átfogása az előny, valamint hogy ez is 67mm-es szűrőt fogad ahogy a Sigma 16mm és a Sony 70-350mm is, és végezetül a stabilizátor benne bár A6700-nál annyira nem lényeges, de az A6400-on jól jön. -
Lac-coo
őstag
válasz
kovsol #44502 üzenetére
Nem, simán telefonról BT-n . [Focus Alpha]
Jó lenne valami olcsó AI alapú focus stacking merge cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest