Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    nagyúr

    válasz Ijk #42343 üzenetére

    Csak trollkodtam egy picit :B , bár a fele igazság benne van.. ;)

    Amúgy egyetértek Veled, csak tényleg, olyan fura, több DSLR/MILC stb. fotós topic-ban arról beszélgetni, hogy a mobil úúú, miközben mindenkinél otthon ott figyel a kisebb-nagyobb szörny a sarokban :D

    Na majd kipróbálom.. van egy céges S21 5G vackom.. meg a régi Honor 20-asom, de annak berepedt a fô kamera lencséje :((( pedig UX szempontból köröket ver erre a Samu hulladékra..

    Amúgy nem tudom, más hogy van ezzel, nekem nem nagyon jött még ki az, hogy mindig nálam a mobil (ahogy írod is) és "ahh de jó lenne ha itt lenne a Sony".

    Amikor meg nálam a Sony, más szemmel nézem a világot, van egy extra bélyegnyi agykéreg terület, ami sleep módból aktivizálja magát és 10x annyi témát veszek észre, mint a "mindig" helyzetekben, amikor csak élem az életem és nálam a mobil.

    Valszeg, ha megtanulnám ezt a területet mobillal is aktiválni, értelmesebb képek születnének, de az már magával hozza a szenvedést is, hogy a kamera bealszik x mp múlva, az opciók lecsökkennek, a "gépváz" a védôtokjával egy foghatatlan szenvedôs nemergonómikus izé .. és még lehetne sorolni.

    Szóval igencsak szemlélet függô szerintem, mi csak a tech oldaláról közelítjük a dolgot, de mobillal "enthusiast fotós" nem tudnék lenni, az biztos. Nálam a tudatos (féltudatos) fotózáshoz is kell már mindaz, amit a mobil szimplán nem ad.

    Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák