Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Parci #1885 üzenetére

    Azt hiszem igyekeztem a jó mellett a gyengébb képességeire is kitérni az 35-ösnek, főleg az előző leírásban (az élesség már csak a második fordulós volt). Kapott tőlem hideget és meleget is, de a fazékba mégis több lett a meleg. Valamire azt mondom, hogy hmm lehetne kicsit jobb, míg másban brutális. Videózni viszont még nem videóztam vele, pedig az is sokat el szokott mondani az obik színvilágáról.
    Feltételezem, hogy ár/teljesítmény arányban az 50-es jobb. Ebből adódik is, hogy össze kéne vetnem az 50/1,8-al. Akkor kiderülhetne, hogy mennyire reális az ára valójában. Az viszont már feltűnt, hogy a 35-ösben az IS az én kezemmel sokkal jobban együtt tud dolgozni mint az 50-esben lévő. Kisség agresszívebb/gyorsabban reagál.
    A végső döntő faktor viszont a használhatóság lesz. Tudom, hogy te az 50-esnek a látószögét nem szereted, de máig tartom, hogy nekem fix obi létére meglepően bejött az 50-es.
    Illetve ami nem volt nagy meglepetés, mert korábban eleve szemeztem vele a 24-es látószöge valóban fekszik nekem, jól és sok mindenre tudom használni.

    Egy szó mint száz: alakul az e-mount obi kínálat. :)

    /Valami perverz vonzódásom van az "E" dolgokhoz. Régen E-systemet használtam, mióta már csak mft-van oly-éknál, azóta meg másnál van e-mount./ :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák