- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Minden probléma nélkül feltelepítettem a speed link led webcam drivert a win7-es gépemre (támogatja) és a videóval nem is lenne probléma, de hangot nem vesz fel. Skype audio beállításaiban nincs benne, csak a laptop mikrofonját érzékeli.
Újratettem nem oldotta meg a problémát, eszközkezelőben sem mutat semmit.
-
McLaca
őstag
Meg időnként "lagol", vagyis nem feltétlen van azonnali kapcsolatban a szerverrel. Előfordul, hogy ha ismerőssel mindketten mobilról vagyunk, akkor 5-10 perceket is késhet egy üzenet, máskor azonnal megjelenik.
Az általad említett esetben egy skype újraindítás után úgy fél percen belül megjelent volna a droidos partner.
Amúgy csak kényszerűségből használom telón, mert üzengetni jobb a viber. Nem is fogyaszt annyit, meg jobban is van implementálva.Üdv!
-
McSico
senior tag
Amióta az MS megvette a Skype-ot, azóta egyre rosszabb. Lassan eléri az MSN színvonalát és akkor kukázhatom ezt is.
A symbianos Skype-hoz, csak annyit fűznék hozzá, hogy nem feltétlenül mutatja az sem a helyes állapotot. Konkrét példa: Haverom Androidról volt belépve, és a Symbi-n nem volt elérhető. És írni sem tudtam neki, amíg rám nem írt.
Bár ez már azért is lehet, mert már kezd túl régi lenni a Symbi-s Skype. -
-
McLaca
őstag
Tudjátok, mi a röhej?
Hogy egy ezeréves Symbianra íródott skype kliens (a legutolsó verzió a platformon), amibe csak skype accounttal lehet belépni, Microsoft fiókkal még nem, az tényleg csak azokat a partnereket jelzi online-nak, akik azok is. Most pl. megnézem telón, és gépen is, és gépen csomó mindenki online, aki telón nem...
Ebből is látszik, hogy ez direkt ilyen. Csak az a gáz, hogy ahhoz, hogy megtudjam, az a zöld állapotú ismerősöm tényleg elérhető-e, a telefonon is be kell lépnem...
Mostanában a MS eklatáns baromságok tömkelegét sorakoztatta fel, épp csak azt kezdik leszarni, mik a felhasználók igényei (ez tud engem igazán irritálni...).Üdv!
-
pakriksz
őstag
ismer valaki valami alternatív skype klienst (elég csak a chat rész), ami fut win 8.1-en? Eddig mirandát használtam skypekit-el, de a mocsok m$ leállította a skypekit fejlesztését ahogy felvásárolta a skypeot, így már csak hibát okoz.
-
Geller72
veterán
Sajnos ez annyira, de annyira igaz. Maga a borzalom. Nem hiszem el, hogy nem lehetne valamit csinálni.
-
vomir1
tag
Sziasztok! jövőhéten utazom el, és azt szeretném megkérdezni, hogy a skype, videóhívással mennyit fogyasztana percenként? van erre valami mód hogy csökkentsem? (ha sokat fogyasztana)
-
sith7
félisten
Sziasztok
Feltettem a saját, ill. a feleségem telefonjára a skype - t /android - os telefonok/, és mikor hívni szereténk egymást azt írja, hogy skype egyenleg 0
alatta lehet ingyen telefonálni
alatta töltse fel egyenlegét -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hali!
Az mitől van, pidgin alatt akivel beszélnék nem küldi el az üzenetet, ha átmegyünk skype-ra van amit elküld van amit nem, és egyikünk sem látja, hogy a másik bevan jelentkezve.
Én már újra telepítettem a skype-ot, változás nem történt.
Mit csináljak ? -
Clemi
veterán
válasz
opeter70 #4233 üzenetére
Nem mondtam, hogy kell a MS fiók, ellenben nekem van és a szétkapcsolásnál erőteljes aggódást kaptam a skype weboldalon.
Egyébként meg minden változtatást és beállítást a webes felületen csináltam és természetesen ott is kijelentkeztem miután végeztem.
Nem állítom, hogy a legújabb verzió a ludas, mert nálam tökéletesen helyreállt, annak ellenére, hogy 3 eszközömön 3 különféle skype van, igaz mind a legfrissebb verziójú és ha nem használom valamelyiket akkor ki is jelentkezem.Ha nincs se MS se FB fiók, akkor az egyetlen megoldás a jelszó csere, majd uninstall a gépről és az eszközökről, majd a teljes takarítás utána, és egy reinstall.
Mondjuk én a w8.1 csempés beépített skype verzióját is eltakarítottam a gépről, mert az mondhatni önálló életet élt, és minden tiltásom ellenére bejelentkezett, vagy legalábbis úgy látszott, mivel ha elindítottam soha nem kért semmilyen adatot, csak indult és már bejelentkezett képernyővel fogadott. Ha ki is jelentkeztem, egy ismételt indításnál megint ugyanez történt. Az is lehet, hogy nálam ez oldotta meg a hibát, bár az is igaz, hogy immáron a MS fiók (a w8.1 miatt kell) és a Skype fiók jelszava már nem egyezik meg.
-
Gaberking
senior tag
A hiba náklam is jelentkezett, meg is csináltam amit írtál a 2. pont kivételével, mert nem is volt összekapcsolva. Bármit is tettem a hiba nem oldódott meg. Nálam akkor kezdődött az egész gond, mikor androidon a 3-al ezelőtti skype -ra frissítettem.
Úgy oldottam meg a problémát, hogy regisztráltam egy új skype account-ot, a régiről pedig minden ismerősömnek elküldtem az új elérhetőségemet.
Andoidra a Skype_2.9.0.315 -öt használom és nem is frissítem le, a pc -n lehet a legújabb is, így nálam tökéletesen működik. -
opeter70
senior tag
Köszi szépen!
Azt látom, hogy nem vagyok egyedül, de ez engem nem túlzottan vígasztal.Most lehet, hogy maradinak tartotok és kiröhögtök, de sem MS, sem FB fiókom nincs és nem is volt.
Tehát csak a jelszóváltoztatást tudom megcsinálni.
Esetleg, ha nagyon muszáj, MS fiókot tudok csinálni, de FB fiókot elvből nem csinálok.Most ott tartok, hogy a telefonon egyáltalán nincs már Skype (megvagyok nélküle), a pc-re (Win7) pedig feltettem egy régebbi (5-ös) verziót, de változás nincs továbbra sem.
-
Clemi
veterán
válasz
opeter70 #4229 üzenetére
Egy pár sorral feljebb pont erről írtam! Nem vagy egyedül ezzel a gonddal.
1.) Változtasd meg a jelszót
2.) Válaszd szét a FB a MS és a Skype fiókot
3.) Jelentkezz be, majd ki minden eszközön
4.) az MS és a Skype fiókot kapcsold össze ismét de lehet a FB-ot isNekem így megoldódott. Most van skype kliens a telómon (WP) van a táblagépen (droid) és persze a PC-n (W8.1).
-
opeter70
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg megoldást a már sokak által felvetett problémára, nevezetesen arra, hogy a partnereim felé állandóan online látszom akkor is, ha ki vagyok jelentkezve?
Egyszerűen beragadt a státuszom online-ba.
Mindez azóta történt, amióta androidos telefonra felraktam.
(1000x elátkoztam már azt a pillanatot)A vicc az, hogy aztóta már uninstalláltam a telefonról, sőt még próbaképpen az asztali gépemről is, de semmi változás.
Kipróbáltam azt is, hogy nem csak uninstall, de teljesen ki van kapcsolva a telefon és a pc is, de akkor is online látszom.
Ez már tényleg nevetséges.
Ha valaki tud valamilyen megoldást erre, kérem segítsen!
A Skype-ot a munkámhoz (is) használom, de így a partnereim folyton szóvá teszik, hogy miért nem válaszolok nekik, ha már egyszer online vagyok. -
-
Grózi
veterán
Helló!
Erre esetleg tud valaki megoldást?
P4 2800mhz,1gb ram,fx5200,Xp Sp3-a jelenség,hogy mikor megpróbálom bezárni a Skype-t,gyakorlatilag 10 percig használhatatlan a gép(ekkor jön meg kb. a feladatkezelő) és a skype.exe 100%-on járatja a cpu-t.Miután leállítom a skype.exe-t helyre áll a gép.Újra is telepítettem a Skype-t,a jelenség megmaradt.... -
propra
csendes tag
Mióta az androidos telefonomra feltelepítettem és egyszer beléptem, azóta állandóan azt mutatja mindenkinek, hogy elérhető (zöld) vagyok. Hogy lehet ezen váltóztatni?
-
spawn82
tag
Üdv!
Nem tudom erre van valami megoldás vagy sem. Több helyről használom a skype-ot. Telefonról tabletről lapiról... A probléma csak annyit, hogy hiába léptem ki mindenhonnan mégis azt mutatja az ismerősöknek, hogy be vagyok jelentkezve állandóan. Még az msn-ben volt olyan opció, hogy kijelentkezés mindenhonnan ezzel a fiókkal. Ebben csak én nem találom, vagy tényleg nincs? Ill mit lehet ilyenkor tenni? A fiók megváltoztatását elkerülném.
Előre köszi a válaszokat.
-
ETOM
addikt
Skypet mikor elindítom van egy villanás mindig.. és nagy ritkán kapok egy ilyen szép hiba üzenetet "A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
100bol 1x pl. bekockázza képet jön az üzi aztán megy tovább
Nem lehet ezt a villanást megszüntetni? Valamit az órajellel babrál én szerintem HW gyorsítás vagy egyéb.. fura.
-
olivera88
veterán
válasz
Freeman007 #4210 üzenetére
Gondolom én is hogy ott lehet, de nem tudom pontosan melyikbe.
-
Clemi
veterán
válasz
Gaberking #4212 üzenetére
Közben ott tartok, hogy a gépemről még a 8.1-es windows beépített Metrós Skype-ot is eltávolítottam. A Skype-on megváltoztattam a jelszót, majd a böngészőben belépve leválasztottam a Microsoft és a FB fiókot a Skype-ról. A FB már korábban is le volt szedve, de amint szétkapcsoltam a MS fiókot, azonnal kijelentkezett a rendszerből a Skype azonosítóm is.
Vissza telepítem a programot és meglátom mi történik. -
Clemi
veterán
Sziasztok!
Sokmindenkinek bejelentkezési gondja van, én meg kijelentkezni nem tudokA lényeg, hogy a droidos táblagépen, és a WP rendszerű telefonon is telepítve van a skype de nem vagyok egyiken sem bejelentkezve. A PC-ről már a your uninstaller programmal eltávolítottam kijelentkez3s után, de ennek ellenére online állapotban mutat a skype. Kipróbáltam másik gépről, simán lehet üzenetet küldeni nekem, sőt hívni is lehet, bár nem cseng ki.
Kikapcsoltam az összes eszközöm, (PC, Táblagép, Telefon) de ennek ellenére online vagyok. Valakinek van valami tippje mi a fenét csináljak, hogy helyreálljon???
-
olivera88
veterán
Hol tárolja a Skype az üzenetnaplót? Szeretném elmenteni h meglegyen ha újra rakom a Wint.
-
drr
őstag
Én írtam hasonló problémáról, meg is oldódott egy időre, de most megint gáz van vele. A PC-s skype nem frissíti be a Láthatatlan és az Offline állapotokat... Addig nem változik meg, ameddig a delikvens nem restartolja a skype-ját, szóval addig online vagy nála... Tegnap óta szívok ezzel a baromsággal...
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
Én is belefutottam (#4160) Real93 által felvázolt problémába. A gépen win 8.1 van. A 6.10-es Skype frissült 6.14-re, amint látható több kevesebb sikerrel.
Kompatibilitási mód, uninstall, minden skype-al kapcsolatos dolog kigyomlálása (még a rejtett mappákból is) nem segített. Ha visszarakom az előző 6.10-est, akkor gond nélkül megy minden.
Ha az elöttem szólóknak is ezzel a verzióval van bajuk, akkor lehet csak ezzel van gond, de ha valakinek van még ötlete, hogy mi lehet az ne kíméljen.
De addig visszarakom a 6.10-est. -
spiritex
veterán
válasz
Freeman007 #4204 üzenetére
Az csak sima bug...
-
krealon
veterán
válasz
Freeman007 #4202 üzenetére
Mindig is ugy mikodott, hogy az uzenetek csak akkor mentek at, ha mindket fel egyszerre online volt, mivel az egesz rendszer peer-to-peer alapon mukodott, kozponti tarolo nelkul (MS akvizicio elott).
-
Freeman007
senior tag
válasz
spiritex #4201 üzenetére
Emlékeim szerint kb 3-4 éve úgy működött, hogy az illető megkapta az üzenetet amint bejelentkezett, de most nem így volt (sőt azóta kiderült az is, hogy hiába voltam én is, meg az illető is bejelentkezve egyszerre, nem kapta meg a régebben (kb 2-3 hete) írt üzeneteimet), hanem ha én írtam üzenetet és ő nem volt fent, akkor akkor kapta meg amikor bejelentkezett, függetlenül attól, hogy én abban a pillanatban be voltam-e jelentkezve vagy sem.
Na, szép kacifántosan leírtam, de remélem érthető
-
spiritex
veterán
válasz
Freeman007 #4200 üzenetére
"...csak akkor kézbesíti az üzeneteket ha a másik fél is be van jelentkezve ..."
Ez mindig is így volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest