- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Természetesen kell hozzá Skype-kliens meg account, hisz ezek a Skype alap használatához is szükségesek. Nekem 'korlátlan ország' előfizetésem van Mo-ra, de egy PC-től független, dedikált Skype-telefonon szoktam a hívásokat intézni (amin az alapfunkciók pont úgy működiknek, mint a kliensprogramban). Ha pénzt töltesz fel, már készen is vagy, ezen nincs mit bonyolítani: a program a bejelentkezés után megmutatja az egyenlegedet, és amíg abból futja, indíthatsz kimenő Skype-out hívásokat. Ha előfizetésed van, akkor ugyanez. A kettő együtt is működhet, vagyis előfizetés mellett is tölthetsz fel egyenleget, amelyet olyan hívásokra használhatsz, amelyet az előfizetésed nem fed le. Előfizetést meg az egyenleg feltöltését a Skype weboldalain intézheted (célszerűen valamelyik, a célra alkalmas bankkártyával), bejelentkezés után. Ugyanitt a kimenő hívásaid részletes listája is megtekinthető, akár évekre visszamenőlegesen. A kliensprogram beállításaihoz pedig hozzá sem kell nyúlnod ahhoz, hogy a Skype-outot használni tudjad.
-
And
veterán
Alapvetően kétféle módon lehet hívást kezdeményezni nyilvános hálózatokba:
1.) egyenleg előre feltöltésével,
2.) előfizetéssel.
Egyenleg: 5, 10 vagy 20€ összeget (nettó, ehhez még jön 15% ÁFA) lehet feltölteni, amely a jelenlegi feltételek szerint 180 napig érvényes, de nem a feltöltés, hanem az utolsó fizetős hívás időpontjától számítva. Ilyen típusú hívásoknál minden alkalommal kapcsolási díjat (kb. 12 Ft) számítanak fel, a percdíjak viszont kedvezőek (magyar vezetékes számok: kb. 6 Ft / perc összegért hívhatók).
Előfizetés: ebből sokféle van. Létezik adott országra, Európára ill. a világ sok országára vonatkozó 'korlátlan' előfizetés, de van adott számú lebeszélhető percre érvényes változat is (utóbbiból van csak vezetékesre ill. vezetékes+mobil számokra használható verzió). Például a korlátlan, magyar vezetékes számokra szóló előfizetés kb. 1600 Ft, amelyből 3 havi vagy éves mennyiséget előre kifizetve nagyobb kedvezmény kapható. Ha olyan számot hívsz, amelyre az előfizetés érvényes, akkor kapcsolási díjat sem kell fizetned. Egyéb számokat ugyanúgy a korábban feltöltött egyenlegből lehetséges hívni.
Ja, ezeket az infókat a használhatatlan, csak csilivili képeket tartalmazó Skype-oldalakról szedtem össze.
-
Tas
tag
Sziasztok!
Egy tapasztalt es segitokesz forumtars segitseget szeretnem kerni. Vezetekes hivasra szeretnem hasznalni a skype-ot. A hivatalos oldal szamomra hasznalhatatlan nem tudok meg lenyeges infokat csak a csilivili szajbaragos kepek. Azt lattam, hogy lehet hivasonkent es elofizetes szeruen hasznalni. Mit kell allitani? Hol regisztralom? Eleg egy sima skype account? Fizetes hogyan zajlik? Meddig hasznalhato stb...
Szal ha valaki ossze tudna foglalni a lenyeget, nagyon megkoszonnem
Johet privi es mail is ha nem akarja a forumba irogatni vagy mar leragott csontnak szamit -
vazoka
csendes tag
válasz
Biaggio #1494 üzenetére
Próbáltál már rendszer visszaállítást? Amikor még rendben működött. Mert nekem az néha segített. Vagy nézd át a hardver beállításokat pl. mikrofon rendesen működik-e, vagy nincs-e lekapcsolva. Nekem volt, hogy hozzá se nyúltam és egyszer csak ki volt kapcsolva. Hirtelen ezek jutottak az eszembe, de ha új ötletem lesz, akkor szólok.
-
Biaggio
őstag
a problémám viszonylag egyszerű, de nem értem: amikor elindul a Skype, hirtelen kifagy és eltűnik, talán amikor pont bejelentkezne. Próbáltam uninstallt és töröltem a documents and settings alól egyidejűleg, de semmi...
bármi ötlet?
-
vazoka
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Egy barátom gépével küzdök egy ideje. Odáig már el jutottam, hogy felélesztettem a gépét, de a skype-ot sehogyan sem sikerül. Látszólag jól működik, de sem hivást nem tud fogadni, sem indítani. Ez abban nyilvánul meg, hogy ha arról a gépről indítom a hívást, akkor azt írja ki, hogy a a kapcsolódás nem sikerült, várjon amíg helyre hozzuk a kapcsolatot, de eközben nálam megjelenik a hívás fogadása ablak. Amikor meg fogadom a hívást azonnal megszakad.
Ha én hívok akkor hasonló a helyzet, csak akkor azt írja ki nálam, hogy nincs válasz, holott a másik gépen fogadja a hívást. ebben az esetben is vonal szakadás a vége. Nálam az 5. valamennyis skype fut. Feltelepítettem a másik gépre is, de a probléma ugyanaz maradt. -
luw2win
őstag
Hali!
Valaki tudna egy jó SkypePhone ajánlani?
Vezetékes- vezetéknélküli, 40-50 éves embernek lenne, nem egy számítógépzseni, az egyszerűség a lényeg. Csak pár számot hívna, nem számít hogy 1000telefonszám is elfér benne.
Köszi
Üdv:Máté -
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Olyna gondom lenne hogy a Skypom folyamatosan lefagy (teljesen kifagy, vagy kékhalál vagy lefagy és újra is indul a gép). Már feltettem a legújabbat is.
XP SP3. Msn megy mellette még.
Úgy vettem észre főleg akkor csinálja amikor mikrofonnal beszélek valakivel.
Tudtok valami ötletet hogy mit tehetnék ez ellen?
Esetleg összeakad az MSN-el? -
And
veterán
válasz
Kalandor #1486 üzenetére
Magyarországra sajnos továbbra sincs olyan korlátlan előfizetés, amely a mobil számok hívását is tartalmazza. Ilyen a világon mindössze néhány (Európán kívüli) célországban érhető el. A 4€-ért kínált 400 perces előfizetés csak vezetékes számokra érvényes. A vezetékes és mobilszámokra is érvényes '400-as' előfizetés ára adóval €51,73, ezzel a percdíj €0,129-re, nagyjából 36 Ft-ra jön ki.
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Szetba*** az ideg
Skype 4.2 o ment eddig. Ma felrakom az 5 ost es a regi uzenetek jonnek fel ezerrel. Ez annyira nem vicces mivel ~200 ember van a listamon. egy oraja csinalja. Googliztam de azon kivul hogy toroljem a history-t jobbat nem lattam. Nem is beszelve arrol hogy ezt megtettem megis csinalja.
Ottlet?
Vagy vissza a 4.2?
UIRuhellem a szoftver fejlesztoket!
(jo hogy jomagam is az iparban dolgozom
)
-
vazoka
csendes tag
Nem tudom, hogy valaki találkozott-e ezzel a problémával, sajnos nincs időm végig olvasni a hsz-okat. Belépésnél a következő üzenet fogad: "Nincs elég tárolóhely"
Aztán egy másik próbálkozásnál meg gond nélkül beenged... -
TiMoN
senior tag
válasz
McClane #1479 üzenetére
Nekem már nincs ott.
Nekem csak olyan észrevételem van ha újratelepítem a skype-t v másik gépen logolok be akkor elkezdi letöltögetni a chat tartalmat. Holott az ki van kapcsolva.
A szerverről jönnek az üzenetek még azoké is akik offline-k.Ezt kéne megszüntetni kiirtani.
Most ha valaki lenyúlja a passom akkor kb 1 hónapra visszamenőleg letöltődik neki a beszélgetések is amit gépeltem.Valami ötlet? Tapasztalat, hogy kéne kiirtani?
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Az új 5-ösnél belehet állítani hogy a skype ikon ne duplán jelenjen meg a tálcán Win 7 alatt? Igazából úgy lenne jó ha a jobb sarokba nem jelenne meg csak a gyorsindításnál.
-
McClane
aktív tag
Tudja valaki mit jelent ez a felkiáltójel?
-
total90
veterán
Hello!
Tegnap óta némi problémával találkoztam Skype-ban. Szerintem a legújabb verziót használom, a rendszer Win7 Ultimate 32-bit, konfigom az adatlapomon ha épp szükséges lenne.
Először is az volt a hiba, hogy akivel beszélni szerettem volna, az nem hallott. Holott a mikrofon nálam jól működött. Tehát hallottam a hangszórókon amit beszéltem és felvételezni is tudtam hangot. Mit gondoltok, a másik fél miért nem hallott? Én hallottam őt. Egyébként nála is minden OK, mert előtte pár órával beszéltünk és nem is bántotta a gépet.
A másik probléma is hasonló, de ott a kamerával volt gond. Nálam volt kép magamról, a másik félről is, de nála én nem jelentem meg. Hiába hívtam én, hiába hívott ő, én nem látszódtam.
Mik lehetnek a gondok?
-
sz.zoli25
aktív tag
Helló...
Nekem sem engedi telepiteni a skypeot...
Kiirja,hogy nem Win32 alkalmazás
eeepc 1001HA Win7 32bit-es verzió...
Se online se letöltés utáni telepitésnél nem enged...
Valakinek valami ötlete... -
Magnat
veterán
Szia,
nekem is 64 bitem van és műxik jól, szal nem kimondottan a 64 bittel van baja.
Tudja-e vki, hogyan lehetne megoldani, h ha több gépen is használom a skypeot, akkor ne töltögesse a másik gépen keletkezett előzményeket? Ez ugye úgy néz ki, h belépsz vmelyik gépen és még percek múlva is dobálja fel villogó ablakban (mintha akkor kaptad volna) a másik gépen régebben történt beszélgetéseket. 1ébként az az érzésem, h mióta az 5-ös verziót feltettem, ez a tevékenység még aktívabb. A naplózás persze ki van kapcsolva, ennek ellenére a több nappal ezelőtti üzeneteket is töltögeti.
-
< CyberBob >
őstag
Erre én is kíváncsi vagyok.
-
noxon
őstag
Hello!
Érdekes gondom akadt. Feltelepítem a skype 5.0-ás teljes verziót és amikor elindulna a skype leáll. Windows 64 bitem van. Ötlet? -
achon
aktív tag
válasz
moonman #1466 üzenetére
Moonman én ezt használtam régebben:
G-recorderAkkor még ingyenes volt. Már sajnos nem az.
-
moonman
titán
válasz
moonman #1465 üzenetére
megoldódott: http://voipcallrecording.com/
-
moonman
titán
hali,
hangfelvételt kéne készíteni (üzleti célokra, teljesen legális) a Skype hívásokról. milyen plugineket ajánlotok? elsősorban ingyenes érdekelne, de fizetős is jöhet.
kösz
-
PaFec
aktív tag
Sziasztok!!
Skype home ablakot hogyan lehet letiltani, baromi zavaró hogy minden windows indításkor elindul. Előre köszi a válaszokat!
-
Rosenbaum
csendes tag
-
zedii
aktív tag
haasonló, én most telefont keresek amihez nem kell gép, viszont jó lenne, ha a videóbeszélgetés is működne valahogy. ilyen létezik egyáltalán?? valaki tud ilyesmit?
ezek közül ismer valaki valamelyiket is? tapasztalat esetleg? köszönöm -
Virág et.
senior tag
Sziasztok!
Egy nagy hatótávolságú (vastag falak vannak és nagy alapterület), wireless skype telefont keresek, lehetőség szerint két kézibeszélővel. Eddig csak a RTX DualPhone 3088-t találtam, ami nagyjából megfelel ennek.
- Tudtok más typust is eseleg?
- RTX-el milyenek a tapasztalatok? Nekem nem mod semmit ez a márka... (azt láttam, hogy legalább nem kínából indultak)
Előre is kösz
-
TiMoN
senior tag
WoW!
Link Érdekes lesz, hamarosan kijön akkor az 5.0 verzió. -
Dulcinea
csendes tag
válasz
lehoczkyanna #1453 üzenetére
képletesen értettem
am a 3-4. oldalon volt
-
Vivien20
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy kérdezte-e már valaki ha igen sorry, de nagyon fontos lenne hogy megtudjam. Van egy nokia 5800som és a skype-ot sehogy sem tudom elindítani wifin keresztül, mindig 3g-re csatlakozik. Valaki megtudná nekem mondani hogy hogy lehet beállítani mert a számlámat kicsit felpörgette. És hogy mobilon keresztül működik-e skype videótelefonáló része?
Előre is köszi a választ!
Vivien -
Gabriel85
csendes tag
válasz
lehoczkyanna #1453 üzenetére
Milyen skypesuli? Ez valami Skype tanfolyamot hirdető oldal?
-
HIvi
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő skype-osként kérdezem, -skype 4.2.0.158.-al rendelkezem-, üzenet küldés után állandóan a még nem kézbesítve üzenet jelenik meg, a partnerem állapotát látom mikor kapcsolódik fel és le, illetve mikor nincs a gépnél. Elképzelhető, hogy letiltott vagy törölt azért nem tudok üzenni? Ebben az esetben is látom az ő állapotát?
Köszönöm -
Dulcinea
csendes tag
válasz
lehoczkyanna #1441 üzenetére
rengeteg, de olyan ami kifejezetten az online tanárokra fokuszálna ezen a skypesuli.hu-n kívul nem találtam, de erre is a 66.oldalon bukkantam kb
-
Gabriel85
csendes tag
válasz
lehoczkyanna #1450 üzenetére
Ez így van! Legalább egy idegen nyelv ismerete szükséges a kedvezőbb állások többségéhez...sajnos..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest