- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
frigoo
aktív tag
Flashget, Tamás34:
Igen, a H távja is bt-s. Szerintem sincs hozzá lövésük, ki kéne próbálni, az a tuti. -
vilag
tag
Árulja már el valaki, hogy a ki****ott fájlmegosztó programok mi alapján döntik el, hogy a tv-n éppen elérem a gépen lévő tartalmakat vagy sem???????
Fent van a gyári Samsung Link szoftver és a Serviio is.
A Samsung Link ikonja szürke (kék helyett), így azon keresztül nem érem el.
A Serviio elvileg fut, de az sem jelenik meg a TV Source menüjében.Most már mondja meg valaki, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie, hogy a gép elérhető legyen a TV-n.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vilag
tag
válasz Tamás34 #65765 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez az oka, mert az már régen fent van és így is működik (időnként).
Nekem az kéne, hogy valaki végre leírja, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy a tv-ről elérjem a gépen lévő tatalmakat. (Konkrétan)
Hátha én vagyok a hülye...
De ez, hogy hol megy, hol meg nem, ez k****ra kiborít!!!
-
vigyori78
őstag
Samsung Link ikonja szürke (kék helyett)
Ezt azt jelenti,hogy nem vagy bejelentkezve.
A szürke ikonra jobb klikk - közeli eszközök csatlakozási beállításai - megjelenik a böngészőben egy oldal a legalján tudsz hozzáadni mappát,illetve eszközt így a helyi hálózaton osztod meg a dolgokat.A másik lehetőség, a szürke ikonra jobb klikk - bejelentkezés - itt ha bejelentkezel akkor amiket megosztasz azt minden Samsung eszközről eléred.
Én az első verziót használom és ki is kapcsoltam,hogy a rendszerrel induljon a Samsung Link Tray Agent , mikor új filmet stb adok a mappához csak akkor nyitom meg a közeli eszközök csatlakozási beállításait és alul rányomok a frissítésre utána be is zárom a tálcán.
Így csak a AllShareFramework indul a géppel ami szinte észrevehetetlen.Ami gátolta a helyi megosztást az a eset smart security volt nekem, hiába állítottam ,hogy engedje a progit vagy portot.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Van egy SAMSUNG LE32B530P7W lcd tv-m.
Amikor átteszem a hdmi kábelt a hármas csatiba játék módba,egy kicsit felnagyítja a képet.
Ez mitől van és hogyan tudom a képernyő széléhez igazítani a képet?
Köszi a válaszokat. -
Tamás34
senior tag
Szerintetek ennek a műsorajánlónak mi az értelme, ha nem én állíthatom be azokat a csatornákat ami engem érdekel? 6db csatornát mutat, hogy mi megy és, hogy milyen műsor fog kezdődni! Jól néz ki, de semmi haszna!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Tamás34
senior tag
válasz Flashget #65771 üzenetére
Igen! Én is hiába nézem mondjuk sokszor a Sport1-et, soha nem rakja be a műsorajánlóba! Beállítás, és a népszerűség közül lehet választani, választhatok akármit szinte mindig a Cool, Viasat3, Film+,Comedy Central, Story4, National Geographits-et mutatja, pedig ezek közül alig nézem valamelyiket!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
jukeboxx
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg meg tudná mondani hogy kell restartot csinálni samsung led tv-n?
Van már valakinek tapasztalata új uhd samsung tv-vel?[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz Flashget #65771 üzenetére
Nekem Vidanet-nél egyáltalán nem működik ez az ajánló. Üres minden kocka.
(#65737) PuMbA
Most eldöntöttem. TV adásnál is marad a Film mod. Először kicsit fura volt egy focimeccsnél, de 15 perc után már nem tudtam visszatenni a Normal modra.Samu PC monitornál is ajánlott a meleg színtónus?
Csak, mert itthon régóta azon használom. Szemnek valahogy nyugtatóbb.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz galaxys80 #65777 üzenetére
Inkább azt mondom, hogy a kalibrálás az, ami ajánlott. Múlt hétfőn vettem új laptopot, nem vacak a gyári állapot színe, de számolom az órákat, mikor lesz végre műszerrel beállítva.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsivanyka
csendes tag
Üdv !
Tud valaki megoldást?
adott egy Samsung ue40f6100 3dtv. Analog hangot honnan lehet levenni, úgy hogy a tv szóljon ?
Csak néha akarom a hifin döngetni a filmet, és nem akarom állandóan dugdosni.
Beltériről jó lenne,de akkor a pc nem szól mert az meg hdmi-vel van kötve a tv-hez
üdv
köszi -
BBéci
legenda
válasz zsivanyka #65780 üzenetére
A tévéadások hangját kiadja Scarton, valamint minden kinyerhető belőle fejhallgató aljzatról (ha van neki olyan) de annak a hangminősége kritikán aluli.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
jukeboxx
csendes tag
Köszi a választ nézd már meg nekem légy szíves hogy külső merevlemezről akad e a lejátszott videok hangja.
És a joutube ot is nézd meg légyszi. előre is köszi.ha külső eszközt csatlakoztatok pl t-home beltri akkor is akad a hang.igazából arra lennék kíváncsi hogy más hu széria is ilyen vagy csak én fogtam ki egy selejtes példányt.
a hang véletlenszerű akadásával nem tud mit kezdeni a samsung 2x volt szervizben és lepattintanak .
Már nem tudom kihez mihez forduljak nagyon átrázva érzem magam .Most azt várják hogy vigyek be 2-3 filmet a szervizbe és elküldik kóreába azt mondták erre kíváncsiak.Szerintem csak oltogatnak és húzzák az időt.[ Szerkesztve ]
-
jukeboxx
csendes tag
első körben a one connect boxot amihez lehet csatlakoztatni az eszközöket fogtam meg és a merevlemezem .
Besétáltam egy mm-be ott jó volt a lejátszás . de csak néhány percig teszteltem.
az én one connect boxom al szintén ott is akadt a hang.
Ezért kértem elsősorban annak a cseréjét .azt ki is jöttek kicserélni de sajnos nem változott ithon a jelenség.
2 körben elvitték a tv-t 2 hét után szóltam nekik észlelik e a hibát azt mondták igen .Kezdődött a Vb és haza hozattam a tv-t . Azóta 2 hét telt el ma kaptam ezt a kóreás választ. hogy hétfőn vigyek be 2 filmemet.
én ezt nevetségesnek találom!
Várom a véleményeket hozzászólásokat.
Ezért vesz az ember drágábban Magyar garis tv-t????[ Szerkesztve ]
-
vilag
tag
válasz vigyori78 #65767 üzenetére
Az eleje nekem is világos, én is így csináltam.
Tehát hozzáadtam a mappát meg minden (mondjuk a 21. században szerintem elég gáz, hogy manuálisan kell frissíteni a mappatartalom megváltozásakorEnnek ellenére pl. a gép újraindításakor nem jelenik meg a tv-n, hogy elérhető lenne.
Lehet, hogy várni kell mire leellenőrzi a mappát???
De meddig? Ma több mint egy órát szarakodtam eredmény nélkül. Kimentem a kertbe meggyet szedni, most mikor bejöttem láss csodát, elérhető?Ezért kérdem, hogy mennyi idő alatt kellen ennek összeállnia?
Elindítom a gépet és mondjuk 5 perc alatt, vagy hogy megy ez azoknak akiknek normálisan működik???
-
BBéci
legenda
válasz jukeboxx #65783 üzenetére
Ismétlem: volt nálam. Tehát már nincs.
Egyébként eszembe nem jutott a beépített médialejátszóját használni, kivéve a 4K demófilmek miatt, mert azt másról nem tudtam ráküldeni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nicu71
addikt
nah, tegnap hosszas hezitálás után megrendeltem végül a 6320-at, 46 col...jó nekem a síma távirányitó is,mondván .media markt webáruház 179 ezerért.Már uton is van a mai email szerint,de gondolom csak hétfőn hozzák ki.
Ekkora tv-m még sosem volt,nagy az izgalom"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Tutu7030
veterán
válasz nicu71 #65794 üzenetére
Ezen kár izgulnod, pár nap után már majdnem kicsi lesz. Én is mindig nagyobbat vettem, mint amilyen az előző tv volt. 26, 32, 40, 42". A következővel lesz gond, mert ahhoz már tényleg át kell rendezni a szobát.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest