Új hozzászólás Aktív témák

  • ronson88

    tag

    Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
    A napokban vásároltam egy 32C650-es készüléket, amihez tegnap vettem egy gyári wifi adaptert (WIS09ABGN). Sikeresen megy is az internet része a tv-nek, gond nélkül csatlakozik a routerre.
    (Nem N-es, csak egy régi Linksys WRT54G. Tervezem a cseréjét, de még nem tudom milyenre lenne szükségem, szívesen fogadnék javaslatokat.)

    Van viszont egy Dvico Tvix HD media playerem, aminek a beépített merevlemeze hálózati meghajtóként csatlakozik a routerhez, kábelen keresztül. Bár N-es wifi csatlakozást is tud, a routerem még nem, szóval egyenlőre csak így működik. (Az otthoni hordozható gépeim – az egyiken XP, a másikon Win 7 van – gond nélkül látják és használják, mint hálózati meghajtót, wifin keresztül.)

    Nos az ezen lévő tartalmakat (film, kép, audio) szeretném a tv-n nézni-hallani wifi-n keresztül, de nem tudom csatlakoztatni a tv-hez (konkrétan nem is látja a meghajtót).
    (Tvix az egyik szobában, a 32C650 egy másikban, HDMI, USB nem megoldás.)

    A Samsung PC Share Manager, hálózatban látja a Tvix-et, de nem engedi megosztani azzal, hogy „Csak mappaelem osztható meg”.

    (A tv beépített media player felülete DLNA-n keresztül gond nélkül kezeli a 7-es win-nel futó gép video anyagát és akadozás nélkül játszik le HD tartalmat a gépről.)

    Külső merevlemezt a tv-re csatlakoztatva usb-n keresztül, kitűnően működik a dolog, de én a Tvix merevlemezén lévő anyagot szeretném wifi-n keresztül nézegetni a tv-n.

    Mit csinálok rosszul?

    Elnézést, ha olyan dolgot kérdezek, amit esetleg már többször kitárgyaltatok, de a kereső segítségével nem találtam választ, a 6000+ hsz. végig olvasása pedig jelenleg számomra nem megoldható, sajna.
    (Bár jó lenne.)

    üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák