- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
A 3D engem sem igazán érdekel, pedig az eh40"6030 -n csodaszép (de a szemüveg zavar), én inkább a 720p illetve 1080p -t részesítem előnyben, a smart funkciók akkor lennének jók ha pl. Android rendszer futna rajta (lenne Play áruház stb) és telefonról is lehetne irányítani, a 3D pedig akkor ha már tényleg nem kell hozzá szemüveg, tudom hogy már létezik ilyen de kb. még megfizethetetlenül drága
(#60106) putyu10
Egy majdnem 600k TV-n még jó hogy használható ...
Azért az megkérdezném hogy aláírásod alapján, miért nagy csalódás ?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
jurzsolt
tag
Sziasztok.
Van egy UE32EH5000 típusú televízióm egy éve. A csatornákat beállítottam, lementettem pendrivera.
Most a szolgáltató a kínálatába felvett egy új csatornát, egy régit pedig áthelyezett. Most nem találom a lehetőségét annak, hogy csak egy csatornát keressek anélkül, hogy a többit ne veszítsem el és újra be ne kellene állítanom, sorrendbe rakni, stb. mindent. Van erre lehetőség? -
Sly189
senior tag
F6320 on melyik az a beállítás, amikor HDMI kábelen keresztül teljesen fekete képet adva kikapcsolja a világítást? (arra az időre amíg fekete a kép teljesen)
-
BBéci
legenda
válasz Sly189 #60111 üzenetére
Az F7000 és F8000 alaphelyzetben úgy működik, kikapcsolhatatlan. F6320 nem volt nálam, de feltételezem, hogy az is ugyanúgy működik. Vagy nem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Sly189
senior tag
válasz syler123 #60114 üzenetére
Na, megtaláltam a megoldást.
Kiemelt módban ha teljesen fekete a kép, akkor kikapcsolja a világítást egyből.
Normál, természetes, film üzemmódban pedig bekapcsolva hagyja.
Gondolom azért van így, mert a 3D-s filmeknél valamiért Kiemelt üzemmódra lép. ( viszonylag kevés fény jut át a sötített szemüvegen és ezért kell az emelt fényerő )
-
w333
félisten
válasz syler123 #60114 üzenetére
Miért lenne már idegesítő ...
Csak ha full fekete képernyő van (pl. ha nincs adás) de én még nem találkoztam soha olyan film -el hogy fekete képernyőnél kikapcsolja a képernyőt
Szerk.
Valaki találkozott már olyasmivel hogy pl. egy filmél sötétebb jeleneteknél néha (nagyon ritkán) mint ha egy kicsit villogna a kép
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #60089 üzenetére
Sziasztok. Tud akkor valaki segíteni, hogy ezek a beállítások megfelelőek e? UE46F6500-as tv-m van
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
BBéci
legenda
válasz GrooveHero #60121 üzenetére
Szerintem megfelelőek azok a beállítások, de azért megáll az eszem, hogy tőlünk kérdezed és nem tesztábrákkal vizsgálva a képet, a saját szemedre hagyatkozol.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
donjohnson
addikt
valaki nagyon ragaszkodik a samsung távirányítójához.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
-
Mr President
senior tag
Segítségeteket szeretném kérni, melyiket érné meg:
ue40F6100 -> ue40F6400 -> ue40F6500 137k -> 143-> 160Képminőségben mennyivel van egyik a másik felett. Ez lenne a legfontosabb. Megéri a 6500 javára az a 23k felár? Fontos lenne még a CI modul ami a samsung oldala szerint nincs a 6400ban. Ez egy kicsit érthetetlen számomra, tényleg így van?
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
nightshadow
veterán
válasz Mr President #60130 üzenetére
F6100 vs. (F6400):
- nem Smart (Smart+hangvezérlés)
- egymagos processzor (két magos)
- nincs wi-fi (beépített wi-fi)
- 2db hdmi (4db hdmi)
- nincsen AllShare (van AllShare)
- 1db távirányító (2db)F6500 vs. F6400:
- CMR 400Hz (ez nem tudom, hogy gyakorlatban észrevehető az F6400 CMR 200HZ-hez képest), a 3D viszont jobb volt az elmúlt két évben 6500/6800-as készülékeken, mint 6500 alattiakban.
- szatellit tuner (DVB-S)
- Smart vezérlésben vannak extrák
- anyaghasználat igényesebb (krómezüst, szemben a fekete F6400-el)+ volt egy Samsung szervizes fórumozó, ő írta, hogy a belső alkatrészekben is van egy ugrás a 6500-től, úgy fogalmazott, hogy: "A 6500 alatti modellekben a panel alkatrész felépítése sokkal hiányosabb." Gondolom ezzel is összefügg, hogy az F6500-től már 3év gari van a készülékekre, míg az ez alattiakra csak 2 év.
Az F6500 és F6800 csak a designban tér el.
-
krisznagy
tag
Valaki UE50F6670 tv-ről tudna véleményt, tapasztalatok írni esetleg?
-
Mayday001
csendes tag
Szerintetek mikor lesznek az üzletekben készlet "kipucolások" a 2014-s modellek miatt??
Visszaírni luxus?!
-
w333
félisten
Sajnos egyik megoldás sem jött be, a "Dinamikus Kontraszt" kikapcsoltam nincs változás vagyis fehérebb lett a képernyő így visszakapcsoltam (Din Kontraszt > "közepes") a második lehetőséget pedig a Feketeoptimalizáció ... sajnos ilyet nem találtam a beállítások között
Nem értem mitől lehet ez a "pici villogás" ... csak fekete jeleneteknél
-
w333
félisten
Már kezdek arra gyanakodni hogy ez a film hibája, vagy az is lehet hogy villámlik az égbolt, csak 1 bizonyos jelenetnél csinálja 1-2 mp (tehát az egész film alatt csak ennél az 1 jelenetnél) a többi fekete jelenetnél nincs ilyen, pedig a film 2 óra 22 perc
De azért köszi mindenkinek a tanácsot
Annyira élethű ez az 1080p hogy ilyen kis minimális dolgot is észrevettem ...[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
válasz nightshadow #60131 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Én is a 6500felé hajlottam de kellett a megerősítés. Egyébként a CI modul hiányáról lehet tudni valamit a 6400as esetében. A 6100ben van de a 6400ban adatlapszerint nincs.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
nightshadow
veterán
válasz Mr President #60138 üzenetére
Biztos, hogy van benne, már az F5000-ben is van, az adatlapról véletlenül lemaradt.
-
nagyúr
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. DLNA-hoz a Servioo nevű programot használom, de sajnos nem tudom megoldani, hogy ne legyen annyi mappa, ha TV-n megnyitom. Legalább 3-4 mappán át kell lépni, hogy eljussak a hálózaton megosztott videókig. Ez nekem nem jelent gondot, de másnak igen. Rengeteg olyan mappa vna a gyökérbe, ami nem is kellene. Ki lehet ezeket törölni?
-
Flashget
félisten
ne a honlapot nézd, hanem tölsd le az adott tipushoz való manualt!
abban benne van.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
http://download.samygo.tv/
Realme GT Master Edition
-
Ceko
senior tag
Senki nem használja a TV-t Sat előfizetéssel és CI modullal? [link]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Yodafon
senior tag
Az UE46F5000-es meg úgy általában az F5000 széria tudja a 24p lejátszást? Ha nem tudtok mondani olyan típust ami 46" és tudja? Köszi!
I'm gangsta!
-
Ceko
senior tag
Ha megtudtad nézni légyszi írj,hogy pontosan mennyi. Nekem mint említettem a STB-on a jelerősség: 60% jelminőség: 90% ugyan azon a kábelen a TV meg csak 12%-ot ír jelminőségre. A jelerősséget amúgy hol lehet megnézni a TV-n?
-
robee19
tag
"A 6100ben van de a 6400ban adatlapszerint nincs."
Van, biztosra mondhatom, mert használom!Ceko:
Bár nem sat-on kapom hanem kábelen a UPC-t, de nálam 20-40% jelerősség 90-100% jelminőség és nem nagyon szokott gond lenni. -
BBéci
legenda
válasz robee19 #60147 üzenetére
A 40 % alatti jelerősség nagyon karcsú, amiatt már érdemes reklamálni. Nálam általában 70-90 % közötti, 1-2 csatorna esik néha 70 alá. Szintén UPC kábel, Digital Gold Mediacarddal.
-
Ceko
senior tag
A jelerősséget hol tudom megnézni sat esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest