Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    Meg volt a TUNER tesztem Győrben. A szolgáltató VIDANET, mint nálam, a kontroll készülék minta ez enyém 40C650! Hazajöttem és elhatároztam, a kardomba dőlök, de szerető nejem megmentett. Felhívta a figyelmemet arra, hogy nincs kardom. Így hát leírom a tapasztalatot.
    A KEDVES fórumtársunk készüléke hiba nélkül működött, míg az enyém (hogy is jellemezzem finoman) több mit katasztrofális volt. Kocka kocka hátán főleg az M1HD és M2 HD esetén. Az antenna jel lényegesen gyengébb (50 körüli míg itthon 65), a bithibák száma is nagyobb (akár 10-30 míg itthon 10 alatt), a kontroll készülék mégis szépen működik. A következtetés a hiba a készülékemben van.
    :O :O :O :O :O

    Itthon kíváncsiságból ismét megnéztem, hogy működik. Százszor jobb volt, de nem hibátlan. Ami érdekes kevesebb volt a hiba, mint az utaztatás előtt. Lehet valami kontakt hiba, de ez nem vigasztal.
    Egy kemény antenna drótot dugtam e tv-be, és ha megmozdítottam, a kép néha teljesen szétesett.
    Egyre kevésbé értem, akkor miért hibátlan a DVB-T osztrák adás még akár 35-ös jelerősség mellett is.

    Freestyle79
    Ha a tuner, vagy valami kontaktus rossz a TV antenna csatlakozásnál, akkor mit kell cserélni a Tv-ben? Mennyire VESZÉLYES javítás ez ? Mire számíthatok ?!
    A DVB-T és DVB-C független egymástól a készülékben?

    Már 3 hónapos a szegény TV, pedig 1 naposan bejelentettem a hibát, azaz 3 napon belül kötelesek lettek volna cserélni, ha nem mutogattak volna egymásra a bolt és a szerviz, vagy ha lenne Magyarországon egy felelősségteljes szakértő szerviz, de sajnos az nincs.
    A bolt nem fogadta el, csak ha a SAMU márkaszerviz hibásnak minősíti. Ők pedig azt mondták először ellenőriztessem az antennát. Ha nem javul meg, csak úgy lehet megállapítani hogy hibás-e, ha megnézem olyan helyen, ahol egy azonos típus készülék jól működik. Ők sem tudnák másképpen megállapítani. Különben sem ismerik a készüléket mert új Mostanra sikerült!

    Egyelőre tanácstalan vagyok :F , és szétvet a düh :((( !

Új hozzászólás Aktív témák