-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs2994
tag
képbeállítóknak :
d5500 -on digi kábeles forrással szerintem ez "nemrossz" :
természetesen nem a samsung ledes kolibris filmjéhez kell hasonlítani bármit is :film:
háttérvilágítás :9
kontraszt: 92
fényerő: 36
élesség: 15
szín:48
árnyalat: gyári
speciális:
fekete tónus : ki
din. kontraszt: ki
árnyékrészletesség : 0
gamma: 1
csak RGB: ki
színköz: Nativ
fehéregyensúly: -eltolások
piros:16
zöld :23
kék:27
bőrszín: 1
éljavítás:ki
fényerő mozgáshoz: ki
led mozgásjavítás: ki
színtónus : normál
Digitális zajszűrés: ki
Mpeg- zajszűrés: ki
Film mód: ki[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz johny81 #20594 üzenetére
nem írtad 32-37-40-42" samsung csak vagy lehet más...
ebben az árban valós 100Hz-es tévét ilyet tudnál venni.
2012 az LG éve lesz amiket eddig bejelentettek az alapján (együtt működés az intellel, smart rész fejlesztése és nem hivatalos hír lesz DTS hang is a média lejátszójában) ha a samsung az emberek átbaszásával nem hagy fel, és nem tér vissza arra az útra amit elkezdett a C650-el (100Hz)Realme GT Master Edition
-
Tutu7030
veterán
válasz MrTwister #20454 üzenetére
Latest D series firmwares seems to be really secured"
Ennyit a 1017 fw downgrade-ről.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
haddent
addikt
válasz urbanjozsi #20598 üzenetére
hdmi > scart > rca, tehát ELVILEG nem... aztán hogy mit gányoltak a box kivezetésére az már más kérdés
-
haddent
addikt
-
PLaci58
addikt
Úgy látom a Samsung a piac vezető helyén van Ezért drága az LCD
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Gabesz1019
senior tag
Erről a külső merevlemezről mi a véleményetek? [link]
UE40D6500-al használnám, szerintetek, felismerné, működne vele?
-
PLaci58
addikt
válasz Gabesz1019 #20607 üzenetére
Az nagyon jó áron van. A Medion ház biztos, hogy nem javasolt. A Tevionnal állítólag megy. Ezt még nem próbáltam.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Két tévével szemezgetek:
1.Samsung UE32D5000
2.Samsung LE32D551Nem vagyok egy nagy tévé guru annyit tudok hogy a Samsung LE32D551 egy régebbi modell.
a tulajdonságaik alapján összehasonlítottam én csak két különbséget találtam,azt hogy a d5000 led és,hogy az 100hz-es. De nem úgy érzem,hogy megér nekem plusz 10e ft-ot ez...
Most jön a de még egyik képét se láttam sajnos... így ha valaki már látta mindkét tévét kérném ossza meg élményeit...
Válaszotok előre is köszönöm!Ha ne adj isten 40" nézem őket akkor meg pláne nagyon elszáll az ára...
-
air
nagyúr
válasz Gabesz1019 #20607 üzenetére
Uuuuhhhh. Ezért mekkora verekedés lesz?!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
WolfLenny
aktív tag
Néztem a nagyker listájában, hogy van Samsung UE32D5000P és UE32D5000R végződéssel. Nem találtam rá infót mi lehet a különbség a kettő között..
Valakinek infója erről?
-
PLaci58
addikt
-
pepe4
tag
Üdv! UE40c5000 tv-t szeretnék frissíteni mert sok mkv filmet nem visz ezt a firmware-t találtam a Samu honlapján T-MSX5DEUC-2011.0 16 Apr, 2011.Valaki próbálta már frissíteni vele?Nem vágja gajra a tv-t?
-
BBéci
legenda
A valódi, interpolációs 100 hertz még a dupláját is megérné annak a 10000 forintos többletnek, viszont a D5000 csak háttérfény-villogtatásos, ezért reális a különbség.
A D jelzésűek mindegyike 2011-es modell, tehát nem régebbi az 551 sem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
fesii
aktív tag
Köszönöm szépen a választ.
Még egy kis problémába ütköztem mégpedig, hogy a szgép a kis szobába a tévé a nagyszobába lenne. most ezt dvi vagy hdmi kábellel elég drága lenne megoldani. (kb 25m kellene) lan kábellel ez megoldható, hogy tükrözöm a képet? (google nem volt a barátom) -
fesii
aktív tag
válasz haddent #20619 üzenetére
Ha tudnám, hogy a ledek közvetlenül a panel mögött vannak akkor nem gondolkoznék ennyit de ez az Edge LED módszerrel nem szimpatizálok. De kétlem, hogy ilyen árkategóriába nekem közvetlenül a panel előtt lennének a ledek.
A válaszotokat köszönöm akkor mindenki a d5000 melett voksol
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Mit jelent,hogy tükrözöm?.Az utánad lévő hozzászólásban leirták annak a programnak a nevét:AllShare-ezzel videó tartalmakat tudsz megosztani a számitógép és a tv-között Wifin,amihez kell egy Samsung gyártmányú stick vagy kábelle(utp)ami ha van routerrel összekötve tudod átvini a jelet a tv-hez
A programot innen töltheted le a szoftver menűpont alól[ Szerkesztve ]
-
gabi6891
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE37C6800 TV-m! A hibáját körülírni nem szeretném inkább belinkelnék egy videót ez a TV nem az enyém de a hibája hasonló lehet :[link]Kontakt hiba kizárva, és a kérdésem a következő lenne, ez a hiba megszűnne szerintetek egy
T-Con Panel cserével? És egy ilyen panel feltételezzük hogy segítene, mennyibe kerülne körülbelül?[ Szerkesztve ]
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek gyári, UE46D6XXX-hez való fali tartója, amit ajándékba kapott a TV-hez, és nincs rá szüksége?
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Hali!
Van egy 3840x1920 felbontású SbS 3D .mp4 demo. Ezt a tv-vel (d6570) teljesen esélytelen lejátszani, vagy van valami trükje?
Próbáltam belőle mkv-t csinálni, de akkor is azt írja a tv, hogy nem támogatott felbontás.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ykatap
csendes tag
válasz Tutu7030 #20613 üzenetére
Sziasztok,
nekem medion külső HDD-m van samu 6100-hoz, de bizonytalanul működik... Időnként leszakad a TV-ről, amit a TV újraindításával tudok helyrehozni. Mit tegyek, hogy stabilan működjön!
Kérlek benneteket, hogy könnyen érthető és hasznosítható, konkrét javaslatot adjatok, mert nem vagyok számítógép szakértő.
Előre is köszönet a fáradozásotokért! -
mayair
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 46 d6570-em. Kb. 1 hónapos és észrevettem nemrég, hogy a képen két halvány csík van vízszintesen. Nem mindig látszik, inkább ha egyszínű a háttér. Nem hagyott nyugodni a dolog és kimerevítettem egy sötét képet és a fényerőt feltoltam 70-ig. [link] Hát nem lettem nyugodtabb. Persze így már látszanak függőleges csíkok is. Felmerült bennem a kérdés. hogy ezt kaptam 250k-ért!?
Kérdezném, hogy találkozott-e valaki ilyesmivel, vagy ennyit tud a Samsung? -
mezis
félisten
Üdv.!
Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot !
Én azt a választ kaptam tőlük, mint a PC-k BOIS frissítésére szokás adni.Azonkívül: "A szoftware frissités elött szükséges ellenörizni a jelenlegi szoftware verzió számát mely a készüléken van. Ezt a tv-n
Menü - Terméktámogatás - Samsung Ügyfélszolgálat menüponton belül lehet ellenörizni. Ezt követöen a honlapunkról, a
készülék adatlapjáról azt a frissitő fájlt töltse le melynek kezdő betüi megeggyeznek az Ön tv-jén lévő szoftware verzió
kezdö betüivel. A frissitő .exe fájlt mentsük a számitógépre. A mentés után csatlakoztassunk a számitógéphez egy
teljesen üres pendrive-ot. A gépre mentett exe fájlt csomagoljuk ki a pendrive-ra. Ezt követöen a pendrive-ot
csatlakoztassuk a tv-hez. Ha a frissités nem indul el automatikusan, el tudja inditani a Menü - Terméktámogatás -
Szoftware frissités - Usb-n menüpontból."Nem kaptam viszont választ arra, hogy ajánlott-e a szünetmentes tápegység, vagy biztonsággal elvégezhető a nélkül is....
Nekem minden működik, így nem frissítek.
mezis
-
BBéci
legenda
Szorgalmazzák a frissítést, hogy ne tudjuk használni a Samygo okosságokat.
A Samsung érdekeit sérti, ha fel lehet okosítani az olcsóbb tévéket, akkor kevesebb fogy a drága modellekből.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Demura
csendes tag
Egy D6500 Samsungom van amire az itt linkelt oldalak segítségével sikerült rátennem a samygot. Csak azt az egyet nem tudom, hogy a médiaplayerel játszott feliratos filmekhez milyen módon tudnék színes feliratot tenni. A régebbi hozzászólásoknál azt olvastam, hogy tuningolt firmware segítségével lehetett ezt megcsinálni, de azt nem tudom, hogy ennél a modellnél mi a megoldás.
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Van egy Samsung LE32C530F1W típusú TV-m. Olyan kérdésem lenne, hogy a felirat betűtípusát nem lehet valahogy megváltoztatni, esetleg színét, vagy bármit... Mivel fehér színű és a szélén nincsen semmi sötét árnyalat így néha elég nehéz kivenni, hogy mi van a feliratban leírva. Firmware update esetleg segít ezen? Vagy ez nem változna?
-
kischico
tag
Megint elérhető a youtube apps
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
sandró60
addikt
válasz ykatap #20636 üzenetére
A fórumon már valaki irta,hogy ő nála a Medion külső HDD-t felse ismerte .Nála a megoldás egy másik külső rackba(házba)-téve megoldotta.Gondolom a HDD-usb-feliratú bemenetre csatlakoztatod?Sajnos a ház vezérlő csipje valamiért nem szereti a Samsungot
Apropó az Aldiban holnap(csütörtökön) A Tevion külső 2TB merevlemez 24990ft helyet17990ft Szerintem jó ár.Akinek szüksége van rá nyitásra oda kell menni,mert raktáron szerintem nem tartanak sokat[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mayair #20637 üzenetére
Minden LCD tévé csíkos függőlegesen! Tapasztalataim szerint a Samsungok a legjobban. Viszont a te vízszintes csíkjaid nem normálisak, hívd a szervizt. Előre szólok, hogy a Samsung a függőleges csíkokat nem tekinti hibának, bevizsgálják majd, de nem biztos, hogy cserélik. Ellenben ha megpróbálják bemagyarázni, hogy az a vízszintes sem hiba, akkor vágd hozzájuk a készüléket.
-
Mumus1986
csendes tag
samu d6500+BD D5500+Kingmax 16 GB = film közben akad kicsit a kép.
a családból senkinek sem tűnik fel, de számomra idegesítő. Egyes jeleneteknél látják mások is. Miért lehet az h akad? lejátszás közben az info gomb szerint 1920*1080 60Hz..
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest