- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válasz
Hmmm1 #144241 üzenetére
Abba a távirányítóhoz évek óta nem nyúlnak dologban azért ne legyél annyira biztos.Bár ne nyúltak volna hozzá.Az az egyetlen negatívum a tv-ben.Ennél ocsmányabb,kezelhetetlenebb távirányítóm még sose volt.Még jó hogy kezeli a régi Samsung távokat.
Bekapcsoló gomb, hangerő,csatornaváltó a 4 irány,meg az ok gomb, aztán kifújt.Kb. oyan érzés mintha egy számítógép egérrel kellene irányitani a tv-t.Okádék.
A másik kérdéseidre nem tudok válaszolni,szép képe van,de nem vagyok egy inyenc minőség terén.tv-t nézek vele,hbo-go,meg rpi-röl sorozatokat sd-be vagy max.720p-be.Azt is inkább szerintem én észre sem vennêm hogy 120 hertzen megy a tv vagy 60-on
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Apple TV eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest