-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz Zjunior #12700 üzenetére
Ne keseredj el, de "csak" 976.2mm.
A képátló összetett szónak remélem mindkét felét ismered. Na az a 101-102cm.
Lustaság fél egészség. -
kormi0312
senior tag
sziasztok,
régebben volt az a lehetőség a fórumon belül hogy keressünk bizonyos szavakra és csak azokat a hsz-eket dobta ki amik azt tartalmazták - ezt a funkciót nem találtam most. Ezért szeretném kérni valamelyikőtöktől, hogy linkeljen már legyen szíves egy képet ahol meg lehet nézni a pixelek mintáját és a hozzá tartozó elnevezéseket. ha matrica nincs, akkor legalább szabad szemmel győződjön meg az ember róla, hogy milyen panellel is van dolga.
Köszönöm előre is a segítséget! -
SFONarayan
tag
Üdv urak! A 40LEC650 mekkora pendrive-ot tud kezelni? Vagy mennyi a max kép, amit lát? Mert én rácsatlakoztattam egy 8GB-os pendrive-ot, amin közel 2000db fénykép van, de nem lát csak kb 1000-t belőle. 56 oldal max. Ez normális? Ha a képeket két külön mappába osztom szét, egyikben sem lát semmit.
XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
vlevi
nagyúr
válasz Zjunior #12700 üzenetére
Samsung honlapján is fennt vannak a méretei, de lemértem neked. 97.5 centi. Kis híján 1 méter széles.
A 102 centi az a képátló, maga a képernő kevesebb, mint 90 centi széles, és ehhez jön 4-4 centi a káva
u.i.: Úgylátszik, baromi lassan olvasok, mert míg végignéztem az oldalt, többen is megadták ugyanezt a választ...
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz nightshadow #12696 üzenetére
Arról nem volt szó,h megbízható-e az a bolt?
-
gulyasa
őstag
Nemrég felmerült itt, hogy valakinek sikerült C653-ast vennie...
Ma nem sok időm volt, így csak rohanvást tudtam benézni az itteni Elektro Outletbe és meglepődve láttam pont egymás mellett egy C652-est és egy C653-ast. Mindkettő 40"-os és ugyanazon az áron (százharmincvalahányért).
Mint említettem, ma nem volt időm jobban megnézni őket, ráadásul ezek éppen nem voltak bekapcsolva, de kíváncsiságból kérdezném, hogy mi a különbség az agyonmagasztalt C650-es és e két másik "alfaj" között?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
2o
csendes tag
Sziasztok!
Monitorként és Xboxhoz vennék egy LE40D503-t. Szerintetek mennyire alkalmas ez a típus fps játékokhoz? Más típus is érdekel hasonló árban. A Media Player, TV adás minősége nem érdekes. -
snefftamas
aktív tag
válasz DA3MON #12689 üzenetére
Hat semmi jó a lehető legrosszabb választás tv nezesre de en mar monitornak sem ajánlanám az enyémet eladtam 2 hónap után és beneveztem egy Dell ips-es monitorra.
Zjunior: meg mindig a legjobb ár értek arányú lcd tv boldog tulajdonosa leszel!!! Reméljük kapsz rendes garanciát hozzá.
[ Szerkesztve ]
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
Zjunior
veterán
-
nightshadow
veterán
46D550 teszt: [link]
gulyasa: "hogy mi a különbség az agyonmagasztalt C650-es és e két másik "alfaj" között?"
csak designbeli különbség van
Bati0501: Arról nem volt szó,h megbízható-e az a bolt?
nem esett róla szó
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Segítség kellene kinéztem ( vagy is ezt akarták rám sózni )[link] ezt ,de érdekelne ugyan ilyen tudásal , és árban Samsung és LG tévé ,hogy tudjak választani . Az üzletben ezt a Philips -t ajánlották csak " ebben az árban jobbat nem kapok ,ez sokall jobb mint a többi (Samsung " állítólag 66 képátló felet már nem szabad Samsungot venni .A led panel szar , mert nem Samsung hanem valami más gyártmányú ( a 66 képátló felet ) ( mondta a nevet de nem emlékszem ) ,LG azt ne vegyek az szar ( hangzásban ,fogyasztásban ) "" . Eladó véleménye Hiába kalandoztam el a másik márkák -ban mindig visszajutottunk a Philips -hez Vajon mér ez tényleg anyaira szuper ??? Kerestem teszteket de nem találtam ,ha tudtok linkeljetek Ezer köszönet[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz 78zolika #12718 üzenetére
Komoly érdeke fűződhet ahhoz, hogy Philipset adjon el.
Jó sok valótlanságot, sőt, butaságot hordott össze, szerencse, hogy idejöttél érdeklődni.
Ettől még megveheted azt a Philipset, de nem biztos, hogy a legjobb üzletet kötöd. Szerintem semmivel nem jobb mint bármelyik Samsung, LG vagy Sony, amit hasonló összegért, netán valamivel olcsóbban adnak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
snefftamas
aktív tag
Szia!
Általánosságban a Philips IPS paneleket használ, mig a koreai gyártók VA tipusu paneleket használnak. Az hogy Neked melyik jobb, keress rá a neten a két fent emlitett panelre, nagyon jó összefoglalásokat fogsz találni.
Ebben a méretben TV nézésre én ezt ajánlom jó ár-érték arányban,
http://www.argep.hu/product_1222268.html
vagy ezt kicsit többért
http://www.argep.hu/product_1222470.html
[ Szerkesztve ]
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
HofiZoli
senior tag
Nálam 3 induló volt tv vásárláskor. Philips volt az első ami először kiesett, majd az lg és maradt a samu 27-es ledje a D5000. Abszolút nem bántam meg, teljesen azt kaptam amire a leírásokból számítottam. Szebb a képe mint a hasonló méretű philipsnek, és többet is tud. Na meg arról ne is beszéljünk, hogy a samsung médialejátszójának még nem tudtam olyan formátumot adni amit ne játszott volna le. Kifogástalan.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
78zolika
senior tag
válasz snefftamas #12720 üzenetére
Sziasztok !
Köszönet a válaszokért , BBéci , HofiZoli , és persze neked is
Amit be linkeltél azok LCD tv én LED tv szeretnék venni (állítólag villanyban vissza hozza az árát ) Úgy emlékszem a Philips 47 W eszik ( A energiaosztály ) .
Hasonlót nem tudnátok ajánlani mint ez [link]
Lényeg : Képátló 32" (81cm) , LED , Képfrissítés 100Hz ,Felbontás 1920x1080 pixel, Full HD , USB ( lehessen filmet , képet ( (MPEG4/MP3/JPEG lejátszás) )) , Laptop rákötés , nagyjából ennyi , Ja az ár 115000 Ft a max
Ma tervezem hogy elmegyek munka után , az AUCHAN -ba ott is megnézem mi a kínálat
Majd este írok hogy mit ajánlottak
Ezer köszönet -
snefftamas
aktív tag
válasz 78zolika #12723 üzenetére
A "LED" tv kontra LCD tv az csak marketing bullshit a büdös életbe nem fogja behozni az árát a "LED" tv. Kicsit olvass vissza a forumon es látod mire gondolok a tavalyi még kapható C sorozatnál jobbat nem nagyon találsz főleg a kritériumok alapján ami írtál kivéve a LED .
Az auchanba általában panasonic plazmakat szoktak ajánlani legabbis a dunakeszi auchanba.Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
zjuhasz
aktív tag
válasz 78zolika #12723 üzenetére
szia,
37D5500 fogyasztását méregettem. A képbeállítástól nagyban függ. Eco mód alacsony (kis energia megtakarítás): egyik véglet a film mód 37W, a másik véglet a kiemelt mód 54W.
Eco mód kikapcsolva: film mód 45W, kiemelt 72W.Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
cantus
tag
válasz DeckardCain #12712 üzenetére
Szia!
Pont egy híres C650-est vennék, de sehol se kapni, ezért olyat akarok venni, amilyen Neked lesz. Kérlek írd már le a tapasztalataid jó krtikusan, negatívumokkal is, hogy tudjam érdemes -e beleruházni.
Nagyon köszönöm!
Peti -
sonkamiki
tag
válasz gulyasa #12709 üzenetére
Nekem 40C653 típusú TV-m van, már 6 napja . Én az Outletben vettem, mert ugye hivatalos hazai forgalmazónál nem lehet kapni. Ezek külföldről behozott termékek. Volt pro és kontra érvek az Outletes termékekkel kapcsolatban,de úgy voltam vele,hogy a szememnek hiszek ! Nem láttam hozzá hasonló "képűt" talán csak LED-ben ami 200 ezer Ft fölötti árban volt! Tüzetesen átvizsgáltam,kipróbáltam,leteszteltem a Tv-t a helyszínen és úgy döntöttem, hogy megveszem! NEM BÁNTAM MEG! KOPP_KOPP! A képe eszméletlenül jó, főleg HD adásoknál nem hittem hogy lehet ilyen képe egy Tv műsornak,pedig koax kábelről nézem nem HD BOX-ról! DVB-T/C tunerrel szerelt. Az EPG-t nagyon hasznos dolognak tartom. Médialejátszója eddig "mindent vitt"! SQ1 panellal szerelt! Rengeteg beállítási lehetőség van! A C650 és C653 közötti különbség "designben" van /alul Nekem van egy szürke sáv/, a fő dolgokban egyébként megegyeznek!
Pendrive-n vigyél be teszt cuccot és próbáltasd ki a tv-t, megéri ! Teszteket itt a fórumon belinkelt már valaki! -
vlevi
nagyúr
válasz Zjunior #12728 üzenetére
8G-t tuti látja. Szerintem a 16G-s sem lehet neki akadály. De akkor már inkább egy 2.5"-s vinyó (vagy 1.8-as). Igaz, kicsit kényesebb a dobálásra, de 160-250Gigát kapsz ugyanannyi pénzért. És a pendrivera elég lassan kúszik fel az a 16 giga, kivéve, ha valami jó drága, extragyors pendrive. Végül pedig, előbbutóbb úgyis belefutsz abba, hogy két darab 8.1 Gigás filmet szeretnél rátenni
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogyan lehetne megoldani LE40C550-es tv-n a flac vagy wav állományok lejátszásást?
Módosított firmwarre vagy service menu turkálásra gondolok elsősorban. -
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Tegnap nem jutottam el az Auchanba , de a Corába igen
Ott az eladok a ORION LED TV ajánlották " Olcsó, és Jó is ( PL : ORION T32 - DLED : 80000 Ft : 1 év gari [link] ) Állítólag Japán Belső , Samsung Led panel , Vélemény az Orionról ???
Ezer köszönet: Ne haragudjatok hogy ide írogatok ( nem ide illő témában , de talán itt választ kapok )
-
vlevi
nagyúr
válasz 78zolika #12732 üzenetére
Sajnos az ORION-nak már csak a neve van meg. Mármint a 30-40 évvel ezelőtti nosztalgia, hogy ORION, vagy Videoton tévé
Semmiben sem különbözik a sokezer másik alkatrész összeszerelő üzemtől, mint a Vestel, Funai, Agoyama, ... és a minősége is olyan.
Azt a néhány ezer forintot, amennyivel kevesebbe kerül egy ilyen szerkezet, nem érdemes kockáztatni. Ráadásul az összes nagyobb gyártó sokkal többet ad az 1 év garanciánál. Van ahol 5 év.Most így hirtelen, akciós 32"-s tévé : 32LE4500
Ha semmi mást nem nézünk, csak az árat, akkor ez szintén ledes (bár én nem favorizálom a ledet), viszont fullhd felbontású, és csak 5 ezerrel drágább.De itt találsz még vödörszámra olcsóbb, jobb tévét is. [link] Természetesen még webshopok tucatjai vannak, ahol hasonlóan elfogadható áron kapsz az Orionnál jobb tévéket.
Számold úgy, hogy ha 10 évre veszel tévét, és 20 ezerrel többe kerül, akkor az évente 2 ezer forint.
Ja, és anélkül soha ne vegyél tévét, hogy megnéznéd, mit tud. Mégiscsak a képminőség a legfontosabb.[ Szerkesztve ]
-
nrudi
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és lenne pár kérdésem a hozzáértők felé. D5000-es samsungban gondolkozom,anyagilag is és méretileg is (32") ez felelne meg,de vásárlás előtt ilyen tulajdonosoktól (vagy D5500) kérdezném,hogy rendben mennek -e ezen a tv-n a HD lejátszások,nem akadozik -e a kép,normálisan megy e a 24p-s lejátszás (illetve tudja -e).
Illetve még lenne egy jelöltem ami nem samu: (ez tudja a 24p-t)
http://www.sony.hu/product/tv-80-32-lcd/kdl-32ex600/tab/overviewEz 50hz elvileg és nem tudom mennyire lenne rosszabb a moziélmény,mint mondjuk a samsung 100hz-nél.
Aki tud kérem segítsen. Melyik volna a jobb választás? WDTV Live volna a filmek kiszolgálója.
Köszönöm előre is.
-
BBéci
legenda
Egy 32 colos tévé és a moziélmény, olyan messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Esetleg 1,3 méterről nézve...
Az 50 hertzeseket nem szoktuk ajánlani, mert a mozgóképfelbontásuk, 1080 sor helyett csak 300 körüli, ami a gyors mozgások élességvesztését, elmosódását jelenti.
A D5500-nak nincs gondja a 24p-vel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
Érdemes még 1-2 hónapig gyűjtögetni és TÉVÉT venni - idézet dabadabtól - amik 40 colnál kezdődnek.
Jól gondolod, viszont a villogtatott, kamu 100 hertz miatt én egyiket sem ajánlom.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nrudi
csendes tag
Értem. Mindenesetre köszi a válaszokat! C6000-esről esetleg valami vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Szerintem sehogy.
Egyre több AV (házimozi) erősítő képes USB-ről FLAC-ot lejátszani, például az ARCAM AVR400 is, amit pár hete használok.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
78zolika
senior tag
Azért kérdeztem , mert általában ezeket szokták kiírni a tv-re
Én mint laikus ( most pár napja csöppentem bele a TV Led dolgokba , Tv csere 8 éves tv -met szeretném lecserélni ) : Honnan tudjam amit veszek tévét az jo minőségű képe lesz ?
Ami számomra fontos a hangminőség is :
Jó pár boltot megjártam már ,és sajnos mindenhol más , márkára akarnak rábeszélni ,Ez most ezért szuper ,ez azért szar , már annyira belekeveredtem az egészbe hogy végkép nem tudom mit vegyek :?? Ma este elmegyek még az Auchanba ( állítólag mától , elég jó áron lehet tv venni ) -
vlevi
nagyúr
válasz 78zolika #12743 üzenetére
A képminőség sajnos egy bizonyos ponton túl olyan, mint a műkorcsolya. Szubjektív. Lehet mérni, számokkal kifejezni, hogy melyik tévé mit tud, de lehet, hogy neked más tetszik. Vagy pedig te nem látod vagy nem tartod problémának azokat a dolgokat, amitől másvalaki a falnak megy.
-
BBéci
legenda
Tévékkel kapcsolatban nincs értelme hangminőségről beszélni, mert mindegyiknek fos a hangja, se mély, se magas, középen meg színez, torzít, csak híradóhoz megfelelő.
Amelyik tetszik, arról keress a neten teszteket, aztán szűkítsd a kört és menj ismét nézelődni!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
PistiSan
addikt
Sziasztok, már egy ideje van egy c530-as samsung tv-m. Az oldalán van egy usb is, sajnos ethernet illetve wifi nem található rajta alapból. Szeretnék DLNA szerverről filmeket lejátszani vele.
Nem vagyok szakértő a témában ezért is intézem hozzátok a kérdés.
Ahogy látom a samsung árul a tv hez külön vásárolható usb-wifi adaptert, csak az a baj hogy 12000Ft amit kicsit sokallok érte.
[link]Létezik olyan wifi eszköz amit meg lehet kapni olcsóbban és működik a tv-vel? Valaki próbálkozott már ilyennel? Illetve jobb szeretném inkább utp kábelen megosztani a tartalmakat a tv-vel, láttam hogy létezik usb-ethernet adapter is, viszont az a kérdés hogy melyik típus lehet az amit felismer ezek közül, ha egyáltalán van ilyen.
-
sandró60
addikt
Szia!
Az az igazság a tv képminősége igazából majd otthon derűl ki.Az üzletekben általában demó lemezekről megy gyakorlatilag minden. A kedves vásárló meg hülledezik."HOGY ILYEN SZUPER KÉPET"még életemben nemláttam
Az otthoni használat: álltalában az emberek túlnyomó többsége az ilyen- olyan minőségű antenna jellel használja és lehet,hogy csalódás éri mert sajnos még nemegyforma minőségben kapjuk a különböző adók jeleit(kábel-DIGI)Vagy az adókról sugárzott különböző minőségű filmek,se jönnek le a képernyőn megfelelően.Tehát csodák nincsennek -
pepe4
tag
Mi a különbség samsung ue40d6500,-samsung ue40d6510 között?Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest