Aktív témák
-
sztrogoff19
tag
Srácok,
nekem abban segítsetek, hogy "delete" van-e a QWERTY billentyűzeten? Még sokszor elütöm a betűket és lövésem sincs, hogy miként tudok javítani a hátulról-előre működő törlésen kívül.
Ugye megpróbálok odabökni, ahol az elütés van, de ez sokszor nem sikerül, így kénytelen vagyok többet törölni, mint szeretnék.
Bocs, a láma kérdésért, de nekem ez a telefon sok mindenben az első, első okostelefon, első android, első érintőképernyős, első Samsung
Morituri Te Salutant
-
p06
senior tag
válasz sztrogoff19 #7851 üzenetére
Szerintem nincs olyan gomb amire te gondolsz (del).
Bár berakhattak volna olyat hogy hosszan nyomom és kinagyítja a szöveget és így navigálni. Ha van ilyen mondjátok el nekem -
verser233
senior tag
Froyo alatt van már olyan funkció, hogy a szövegnél amit ki akarsz törölni, hosszan megnyomod és ekkor megjelenik egy kék kis izé és azzal már jobban tudsz navigálni. Majdnem olyan mint az iphone-ban volt, csak nem nagyítós
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
sztrogoff19
tag
válasz ForRedGlory #7855 üzenetére
Az mit akar jelenteni, hogy függő telefon esetén nem működik a SIM kártya
Morituri Te Salutant
-
verser233
senior tag
Mp4-ben vesz fel állítólag videót , bár én még nem próbáltam. Majd holnap
- Változás még, hogy a bekapcsológomb hosszú nyomásával előjön még egy plusz opció amivel be-ki tudod kapcsolni a mobilnetet, így többé már nem lesz szükség külön programra.
- Emailből lehet másolni
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
rankesz
veterán
válasz sztrogoff19 #7851 üzenetére
Ha hosszan nyomod az "123" gombot akkor előjönnek a kurzorbillentyűk
-
p06
senior tag
válasz ForRedGlory #7855 üzenetére
Kösszi!!
Remélem még azért javítanak rajta.
Különösen ez nem tetszett:
"videoljeátszásnál csak mkv fájlok esetében lesz a fekete igazi fekete"
Majd kiderűl valamikor szept.-ben remélemverser233: az jó lenne!!! nem kéne rengeteget konvertálni.
[ Szerkesztve ]
-
Másik Zé
tag
Srácok!
Megnéztem,hogy volt-e olyan,aki átment volna tőlünk,hozzájuk...de rá kellett jönnöm,hogy nem volt.De olyan volt már,hogy onnan ide jöttek.
Más.
Még hogy Ti szeretitek...de én mennyire szeretem..ki sem tudom mondani.Ennél jobban már csak egy éntelefont tudnék szeretni.De az is csak azért,mert annak a pixeleit nem tudnám megszámolni.Nem úgy,mint a Galaxy-n.
húúú..ez nem válasz akart lenni.Most ütöttem be a névjegyzékbe egy új embert.Ez is qrvára tetszik...
Milyen jó,hogy mindent megváltoztattunk.Ismét
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
ForRedGlory
félisten
válasz makaveli666 #7862 üzenetére
Fehért ne keress, mert minden tengerkék a kijelzőn
-
Másik Zé
tag
húúú..ez nem válasz akart lenni.
Most ütöttem be a névjegyzékbe egy új embert.Ez is qrvára tetszik...
Így akart hangzani.
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
ForRedGlory
félisten
Samsung Apps-on fent van a "Facebook for Samsung" progi. Nem rossz, bár a sima Facebook kliens jobb szerintem.
-
sghu77
tag
válasz ForRedGlory #7863 üzenetére
Tegnap direkt különféle szögekből néztem a kijelzőt, de a fehér csak nem lett kék. Lehet, hogy lefotózva az lett volna, de a szemem fehérnek látja. Szorri, de ez van...
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Tegnap tulajdonosa lettem egy ilyen kis aranyos készüléknek. Ez az első okostelefonom. Tudnátok segiteni, hogy mit hol merre érdemes elolvasni főleg ezzel a telefonnal kapcsolatban? Minden info érdekel.
Illetve kéne hozzá tok, meg autós szett. Gyárit még nem találtam. Lesz? Vagy valami jó alternativa? És még1 kérdés. Fóliát hol lehet rá szerezni? Addig nem akarom leszedni a gyárit, mig nem találok rá újat, de igy elég gáz használni, mivel tele van reklámmal
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
Begi
senior tag
válasz ForRedGlory #7872 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek. Elkezdek olvasgatni.
1 nap pötyögés után nagyon tetszik a kicsike. -
viky85
csendes tag
"""Értettük... vagy nem
Mikor lesz már huszonnyolcadikaaaaaaaaaaaaaaaaa ????????""nekem már csak 10nap kitartás én sem birom már sokáig éjjel nappal a forumot olvasgatom minden hozzászolás izgat ami SGS kapcsolatos sok érdekeséget tanultam már eddig már csak tapasztalni / kiprobálni szeretném idö nagy úr
-
ftc002
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy wifin keresztül netezve, se a Samsung Apps, se az Appbrain nem jön be?
Az Appbrain azt írja csekkoljam az internetkapcsolatomat.
De a böngészőmön meg faszán megy minden... -
viky85
csendes tag
válasz ForRedGlory #7877 üzenetére
már csak attol félek hogy épp akkor nem lesz itt prohardveren eladó készülék...
utobbi 1-2 hétben láttam 88-95e között is amien szerencsés vagyok ugyis elhapolják addig elölem és az a legszomorúbb hogy buszon hazafelé is láttam már párszor 1-2 embernél a készüléket ... sohajtoztam is nagyokat majd ha meglesz akkor esetleg msn-en szoftver frissitésben kérhetem majd segitséged? -
Everman
addikt
"Tegnap direkt különféle szögekből néztem a kijelzőt, de a fehér csak nem lett kék"
Pedig az, csak, ha nincs viszonyítási alap mellette, vagy nem jó a színlátásod, akkor ez egyáltalán nem tűnik fel.
A probléma gyökere a pentile matrix technológia, normál esetben a pixelek egyforma méretűek, így mivel azonos felületen képesek a maximális fényerőt kiadni, a fehér szín megjelenítése sem okoz problémát. A Samsung különböző gyártástechnológia és üzleti megfontolásokból egy másik technológiát használ, ahol a zöld komponens jóval kisebb, mint a másik kettő [link] így ha mindhárom komponens teljes fényerőn világít, akkor sem képes a teljes fehér visszaadására, mert a zöld a kisebb felület miatt kevésbé érvényesül. Ez azt eredményezi, hogy teljes fényerőn kissé melegebb lesz a fehér, a fényerő csökkentésével meg lassan átfordul egy lilás/magentás árnyalatba (Nexus One-nál, Desire-nél ez elég látványos [link]). A Samsungnál úgy döntöttek, hogy ez elég ronda képet ad és szoftveresen optimalizálták ezt a folyamatot úgy, hogy a vörös komponens intenzitását kicsit visszavették, így nem lilás, hanem halvány kékes árnyalatba megy át a kép fényerő csökkentéskor és fehér felület megjelenítésekor, amit a szemed nem annyira tud megkülönböztetni és ha nincs mellette egy viszonyítási alap, akkor fehérnek lát.
Aki viszont jó színlátással rendelkezik, mert pl. grafikus, vagy nyomdász, az rögtön kiszúrja és akár zavarónak is ítélheti.----
Ez nem a kinek a kijelzője jobb vetélkedő újabb fejezete, csupán egy technológiai megoldás leírása, még mielőtt a GalaxyS egyesült hadereje megint nekem támadna
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz makaveli666 #7884 üzenetére
vannak akik szeressenek széllel szemben is hugyozni
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
makaveli666
senior tag
válasz CharlieDrop #7885 üzenetére
Te mit akarsz próbálkozni??? Grafikus vagy vagy nyomdász??? mert szerintem egyik sem...szal mi kisebb rendű lények nem láthatjuk a különbséget...Csak a kiválasztottak lsd.: Everman
-
sztrogoff19
tag
Ezzel én is így voltam viky
Oda-vissza elolvastam ezt a fórumtémát, meg a PDAFC-n is regeltem, így sok mindent tudtam mielőtt egyáltalán belevágtam volna a vásárlásba (mondjuk annak is megvolt a maga kálváriája ).
Érdekes egyébként, hogy ilyen birtoklási vágyat csak fehérnéppel kapcsolatban éreztem eddig , na meg persze az új kerékpáromkapcsán, amit holnap fogok elhozni a kereskedőtől
De most már aug.31-e óta én is boldog tulajdonosa vagyok ennek a fantasztikus készüléknek és abszolút nem bántam meg. Imádom a kijelzőt, a rengeteg lehetőséget, amit ez a rendszer ad, stb..
Galaxy forever
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
-
CharlieDrop
veterán
válasz makaveli666 #7886 üzenetére
já bocs, álnézést, majd akkor pár nap és összehívom a nagy grafikus társaságot (ismerek pár ilyet )
és akkor majdjólmegszagértyük
Mellesleg eskü melléteszek egy iPhonnak (direkte nem szifonozok)
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
GML
őstag
Nekem nem a zseton a gond (na jó az is), de mivel előfizuval akarom megvenni hogy legyen 2 év garim. Csakhogy azt hittem, hogy elég ha a szerződéskor aláírom és akkor váltok másik csomagra, de meglévő előfizunál csak akkor működik, ha aktív az adott csomag. És ez nekem 28-a 00:00 perc lesz és csak ezután tudom megrendelni.
-
nagyúr
Poénnak szántam, és nem erre az egy hozzászólásra, hanem a globális megnyilvánulásra értettem
Más: Valaki tud olyan programot mondani, ami kezeli rendesen skype-ot is? msn skype amit használok, nem igaz, hogy nincs egy kliens, ami kezeli mindkettőt egyszerre...
Próbáltam Nimbuzz-t, és IM+-ot is, elvileg mindekettő kezeli skype-ot is, de msnre gond nélkül belejelentkeznek, skype-ra meg nem tudnak (egyik sem). -
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Tervezek venni egy sgs-t és azt szeretném kérdezni, hogy milyen az anyaghasználat nála?Tokban tervezem tartani de azért érdekelne, hogyha megveszem számitsak rá, hogy ha véletlenül leesik a szőnyegre akkor megmegy.Vagy pl recsegni ropogni fog.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
AS
félisten
Amcsi Ledes galaxy s:
LINKNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
viky85
csendes tag
nah akkor neked is kitartás GML
lehet most butaságot fogok irni igy nézétek el nekem
de láttam youtube on 1 videot 1 layar nevezetö program volt fent a készüléken
ez pontosan mit is takar ? facebook os ismerösöket találja meg a kamera ? vagy informáciokat ad internet segitségével akire rámutatom a kamerát ?
most jelenleg a videot nem találom :S de volt 1 olyan video hogy 1 hölgy samsung galaxy-val kamerázgatott és 1 programmal 1-2 emberre rámutatott a kamerával és felismerte + twitteres adatait kiirta.... esetleg ilyen létezik facebook osba ? [ videot megkeresem ] -
viky85
csendes tag
bocsánat de szerkeszteni nem tudtam hozzá szolásom
nah vmi ilyesmi programrol beszéltem....de láttam mást is .. valaki tesztelte ? probálta ?programrol video
Kattincs ide -
sghu77
tag
válasz Everman #7880 üzenetére
De ha egyszer 0,2 fokról nézve is fehér volt, akkor most mit csináljak?
- megyek szemet cseréltetni valami vajákoshoz
- lexarom az egészetRövid gondolkodás után a 2. verziót választottam.
Szóval felőlem lehet kék, engem nem érdekel, mert fehérnek látom.
u.i.: ettől még a magyarázatot köszönöm, tényleg.
u.i2: kicsit olyan ez, mint amikor autótesztekben kritizálják a kopogós műszerfalat. Ok, az, de ki a fene kopogtatja naphosszat?!
-
-
GML
őstag
-
GML
őstag
Nem értem a kérdésedet. Fel kell tenni azt a progit. Ebben a progiban be kell jelentkezni, fénykép+ elérhetőségek. Ezek után mész az utcán bekapcsolt programmal, akkor ki fogja írni, hogy kik azok az emberkék, akik be vannak regisztrálva és ott milyen adatokat adtak meg magukról. Pl facebook
van ilyen is[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest