Aktív témák
-
pasionales
tag
Lehet volt már a kérdés, de a beautiful widget nem tölti be a skin packot. mi a teendő?
-
legenda
frissült ma a gmail, és egyben teljes magyarítást is kapott!
Harti; azt te csak hiszed, hogy túl vagy rajta...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kapanyél
őstag
geeks.hu cikkből, a 2.3.3 kapcsán:
"Sajnos nem csak pozitív változások vannak az új OS-ben: a hírek szerint ugyanis a Nexus S esetében a Google megszüntette a Facebookkal való kontaktszinkronizációt – azaz a Facebookos ismerősök többé nem kerülnek be automatikusan névjegyeink közé, a meglévők pedig az Android 2.3.3 telepítése után el is tűnnek a mobilról."
WTF???!
Remélem nem fog eltűnni a TW3-ból vagy utódjaiból ez a feature.
[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
tyutyu73
tag
válasz pasionales #35954 üzenetére
-
btomek
tag
Bocs az amatőr kérdésért, de ha felteszek egy Darky ROM-ot, abban vannak előre telepített alkalmazások, mint a gyári szoftverben (pl. naptár, képnézegető, stb)? Illetve root után elég az efs mappát menteni, hogy az eredeti gyári állapotot vissza lehessen állítani?
-
btomek
tag
Nekiláttam és már most megakadtam...
Először is nekem sajna nincs 3 gombos recoverym. A leírásban szerepel egy ilyen sor:
"5. Nyiss egy parancssort az android sdk/tools vagy az újabb sdk-ban a platform-tools könyvtárban"Ezt hol és hogyan kell? Ehhez először root kell? Az angol leírást is megnéztem ott hivatkozik egy adb.exe file-ra. Letöltöttem, de nem tudom mire való.
Előre is köszi a segítséget!
-
dancsuri
veterán
válasz davidsz #35967 üzenetére
Hát szerintem ezzel nem sokra megy.
A legegyszerübb, hogy Total Commanderral belép a kérdéses könyvtárba PL.nálam (d:\Fontos\Galaxi_S\android-sdk-windows\tools\) és a TC alján az F parancsok felett abba a hosszú üres helyre beírja a megfelelő parancsot és enter[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Vagany
őstag
válasz btomek #35966 üzenetére
Van kereső is a világon (ott felül jobbra) .
Amúgy akár az 1 hozzászólásba is mehetne
1 megás pack amiben minden benne ami ehhez a művelethez kell, még a magyar nyelvű leírás is egy txt-ben.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Vagany
őstag
válasz dancsuri #35970 üzenetére
Szerintem te nem nézted meg azt a csomagot amit linkeltem
"...
5. Indíts egy parancssort és menj ahhoz a mappához/meghajtóhoz ahol az adb van
(én mindent egy könyvtárba raktam: odin, adb, bootlodaer file kitömörítve)
(ez mehet total commanderből is).
6. Írd be "adb reboot download" a parancssorba és nyomj entert.
..."[ Szerkesztve ]
-
Másik Zé
tag
Sziasztok!
Hogy tudnám rávenni a telómat,hogy a kocsiba lévő BT.-os kihangosítóhoz automatán kapcsolódjon??
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
dancsuri
veterán
válasz Vagany #35973 üzenetére
Olvass rendesen ÉN ÉRTEM és nézd meg kinek adtam ezzel kapcsolatban tanácsot.
Most is irod, hogy "6. Írd be "adb reboot download" a parancssorba és nyomj entert.
" és az eredeti kérdező kérdése a PARANCSSORra irányult [link][ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Vagany
őstag
válasz dancsuri #35976 üzenetére
Én olvasak rendesen? . Direkt beidéztem neked azt a részt , hát nem kihagytad és csak a 6. pont-tól olvasod.
Nem most írom, hanem benne van a pack-ban txt-ként (mint az adb is és nem kell sdk meg ilyen huncutságok). Az 5 pont-nál, ahol a parancssor nyitása van, oda van írva, hogy mehet TC-ből is . Ha jól láttam te ugyanezt ajánlottad, de végül is mindegy, lényeg, hogy ez alapján egyszerűbb megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Most, hogy bejelentették az SGS2-t, már a fejlesztőket sem érdekli az SGS? Napok óta nem jött új hardcore kernel meg a ROM konyha sem frissült.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tariattila
veterán
olvassatok már rendesen!
egyszer kb minden le van már írva a topikban ... valahol.........Oppenheimer: csodálkozol? amióta a 2-est bejelentették már engem se érdekel az sgs
[ Szerkesztve ]
-
Másik Zé
tag
-
Másik Zé
tag
-
ForRedGlory
félisten
Hát gyerekek... Egyik kollégám ma vett SGS-t. Mondom megnézem az anyaghasználatot és illesztéseket. Valahogy minőségibbnek tűnik.
Izomból nyomtam minden oldalon a keretet és semmi (SEMMI) nyikorgás, nyöszörgés, vagy bármi. Zöld lett a fejem egyből... Mindjárt leviszem T-Pontba és megkérdezem, mennyibe kerül a házcsere, vagy ezt cserélik-e (kedvezményesen, ha már munkatárs vagyok...)
-
Bilux
veterán
válasz Oppenheimer #35979 üzenetére
inkább a kedves gyártó vakarja össze magát már és dobja már ki a mézeskalácsot, mert ha ilyen szarakodás lesz akkor a következő telefonom tuti nexus s lesz...
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #35986 üzenetére
Várjál vele 3 hónapot aztán nézd meg
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Xabi78
aktív tag
A Goggle a mapson ma élesítette a traffic layert Budapesten teljesen tuti, de a vidéki nagyobb utaknak a forgalmát is mutatja. Már csak egy turn by turn kellene
X.
Cave canem!
-
hargimalac
tag
Launcher Pro-ban lehet a menüben mappát létrehozni? És ha igen akkor hogy?
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #35992 üzenetére
akkor mégsem vagy te ráindulva arra az SGS2-re... ha ezen akarsz még tuningolni...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #35992 üzenetére
az bántani fog, ha én is azt írom le, hogy az enyém sem nyiszorgott, recsegett soha?
te mikor vetted a készülékedet?
nem lehet az, hogy az újabbak már valamiért másabb illesztéssel kerültek le a futószalagról?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
hargimalac
tag
Pont kicsúsztam a szerkesztési időből,de hogy lehet a konyhában generált UPDATE file-t felrakni? CWM-ből choose zip from sd card, vagy apply update.zip?
-
muveszur
addikt
válasz hargimalac #35996 üzenetére
Mindegy melyiket választod.
Az apply:sdcard_update.zip sor csak az update.zip fájlt fogja neked telepíteni azonnal...
A install zip from sdcard--->choose zip from sdcard parancs viszont lehetővé teszi neked, hogy a telefonon található zip-eket telepítsd fel, így nem kell átnevezned a .zip fájlt update.zip-re. Ezzel a lehetőséggel egyszerre több update-es zip lehet fenn a telefonodon, akár több könyvtárban is, különböző néven... -
fixedgear
tag
lehet hogy egyik napról a másikra beszart a wifi chip a telómban?
tegnap 5helyen próbáltam(ahol eddíg mindíg tudtam,köztük itthon)
és nemsikerült csatlakozni, mostmeg itthon próbáltam teló nem kapcsolódik, laptopról ugyanazzal a routerrel megy... :SLG Optimus 2X P990
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest