Aktív témák
-
-
Andie
őstag
válasz dancsuri #35356 üzenetére
Aha.
Letöltöttem a NoLed-et, beaktivizáltam (widget kint, rajta a 4 kis kocka), beállítottam a dolgokat (ikonok, közepes méret, stb, le is teszteltem). Lezártam a képernyőt. Felhivtam magam, csörgött, letettem, 1 nem fogadott. Kép fél perc múlva elsötétült, azt azóta is fekete.
Mér nem müxik vajon?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
fixedgear
tag
ebayen lehet kapni egy cuccot ami előhozza a download mode-ot csak bekell dugni
csak gondoltam éredekelhet valakit...LG Optimus 2X P990
-
paragon85
tag
válasz fixedgear #35358 üzenetére
Igen, erről beszélgetünk itt már egy ideje. De minek 8 dollárért rendelni mikor 15 forintért csinálhatsz magadnak?
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
tombike
aktív tag
na levittem szervizbe
boxra dugtak es lett 3 gombos aztan ujra particionaltak majd ment ra a flash es tokeletes
nagyon segitokesz volt a szervizes
-
Andie
őstag
Na újrainditottam a telót, igy sem jelezte ki a már meglévő nemfogadott hivást és sms-t, de egy új nemfogadottnál már bekapcsolt. Remek.
Viszont kizártam a képernyőt, majd hagytam újra elsötétülni, anélkül, hogy megnéztem volna a nemfogadott hivást vagy az sms-t, és most megint tök feketeSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
legenda
-
tombike
aktív tag
ketszer is full resetelte
-
hargimalac
tag
Üdv! Romfrissítés előtt állok és a cél a Doc rom. Root, CWM megvolt de van egy probléma: jelenleg gyári telenoros JPF van a telefonon és sajnos ebből már nem lehet kinyerni az un***k kódot. A kérdésem az lenne, hogyha lementettem az efs mappát, és ha neadjisten bezárna a teló, akkor az efs mappa visszamásolásával, megoldódik-e a probléma?
-
Bavid
senior tag
válasz hargimalac #35373 üzenetére
Ha telenoros kártyával akarod használni (tehát úgy zárna le, hogy azzal nem engedné, akkor szinte tuti, hogy igen, vagy ha mégse simán vissza is viheted, egy eredeti rom felrakás után)
-
DrEVIL87
csendes tag
válasz tariattila #35319 üzenetére
Na megtaláltam a varázs mondatot a leírásodban .Le akarom puculni a telefont te melyik gyári romot ajánlod alapnak?
-
hargimalac
tag
-
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm eddig is a segítségetek! Hétvégén, sikerült felraknom a hivatalos telenoros Froyo helyett, JPU-t majd, JPY-t! Ez a fórum nélkül nem mertem volna belevágni
Ég és föld a kettő.. Most szemezgetek egy js5-el...
Olvasgattam fórumot, de nem vagyok biztos még dolgomban, hisz más pit van mellé írva mint az én jpy-s pitem
Na szóval az lenne a kérdésem melyik verziót is szedjem le? New vagy sima?
Hogy rakjam fel? Ha jól gondolom csak egy tar fájlt kapok. Tehát ugyanúgy tegyem fel a js5-t mint a jpy-t jpu-ra? Csak ezt az egy fájlt betallozva PDA-hoz, re partion minden néklül és mehet is?Ebben a js5ben is vanank holland appok?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
legenda
válasz lzoli78 #35377 üzenetére
az újabb verziót húzd le, abban nem csak pda állomány van, hanem modem és csc is! 512 pit kell neked hozzá - hiába írnak mást! -, és a firmeware felhúzásakor a re-partition legyen kipipálva, hogy tiszta alapra menjen fel! utána egy teljes reset, és kész!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
odium
aktív tag
Azért az hihetetlen, hogy emberek nem képesek 200 hozzászólást visszaolvasni
-
dancsuri
veterán
válasz hargimalac #35376 üzenetére
Mivel a főzött romok (álltalában) frissítések ezért kell alájuk a gyáru Full rom
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
válasz hargimalac #35381 üzenetére
A lényeg 2.2.1 full legyen, ezen belül mindegy melyik
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
korpicschess
veterán
Hali!
Felraktam a tegrak kernelt, és szeretném bekapcsolni a onenand mode-ot, de azt írja, hogy nincs elég hely a /data mappában. Most kérdés, hogy oda hogyan csináljak helyet?
Ha root explorerrel törlöm a dalvik-cache mappából a dolgokat az jó lehet? Ahogy nézem az elég lenne Vagy mit tudok csinálni?
Így 3e recoverym van most.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #35388 üzenetére
inkább a data/app mappából kellene írtani...
270 mega alá kb...(aki sok appot telepít/használ annak nem igazán jó a tegrak/onenand mert utána se tud telepíteni 300 mega fölé)
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #35389 üzenetére
Úh, tehát uninstalláljak? Utána ezt a helyet el tudom foglalni majd?
szerk: ja hát át is mozgathatom őket SD-re, akkor is jó lesz nem?[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #35390 üzenetére
érzésre csinálhatod amit jónak vélsz... lényeg, hogy a data particio 270 legyen max...
van memóriakártya jóáron! 16/32 is Class10-es holnap rendelem ...neked kell?
itt
sennheiser ügyben érdeklődés? -
korpicschess
veterán
válasz tariattila #35391 üzenetére
Na pusztítottam 1-2 felesleges appot, úgylátom most felmegy.
Sajnos még semmit sem tudok a füles fronton... lehet sztorno az egész.
Hát 16 giga jó lenne... de egyelőre szerintem kihagyom, elvagyok memóriával jelenleg.
32gb az viszont brutál... Ha ténylegesen annyi.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
pChriss
tag
Srácok, ti már találkoztatok olyan "hibával" h ujrainditás után a rendszer ossze-vissza allitgatta a csengo es figyelmezteto hangokat ? Vagy az lehet a baja h a kulso sd.n tartom oket ?
Nameg a masik, ha sms vagy ertesitest kapok es pont a kezemben van a telo, hiaba h feloldom es nezem h mit kaptam akkor is ugyan ugy jatsza a beallitott hangot, neha eleg erdekesen jon ki
Otlet v tipp valakinek ?Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
Poonkie
tag
válasz korpicschess #35388 üzenetére
Ha nem jönne be, ott a SOK
-
paragon85
tag
Furcsa dolgokat csinált ma a teló. Elkezdte azt amit régebben is, előveszem a zsebemből és kéri a pin kódot.. Ma meg lezártam, elraktam, hallom zenél. Mondom sms jött? Előveszem, nagy S betű a kijelzőn, újraindult, magától.
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
korpicschess
veterán
Quadrant 1567.
Poonkie:
Ennyi minden csoda van? Az jobb eredményt hozna? Igazából zavar kicsit ez az app lekorlátozás.. elvégre azért okostelefon, hogy legyen rajta szépszámmal..[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Poonkie
tag
válasz korpicschess #35397 üzenetére
2000+ Bár az egyszeri adat, de általában 1900 körül vagyok És remek a ucc, üzemidő nekem 2 nap megvan
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #35397 üzenetére
az onenand után? all ext4?
nekem 1703 voltamúgy milyen? kíváncsi vagyok mennyire merül készenlétben...
Poonkie: mit is csinál és hogyan ez a SOK?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest