Aktív témák
-
-
Andie
őstag
Tehát tölthetek le minden appot a marketből megint, és állitgathatom be? Ejdefasza. De mér kell beégetni igy egy rohadt accountot? Miért nem törölhetem, mihez láncolta hozzá? Névjegyeknél van néhány (4db) email cim, amit gondolom onnan vett. Ezeket ha törlöm?...
Egyébként hol lehet beállítani, hogy mennyi időnként szinkronizálja a mai accountot?
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
rankesz
veterán
-
legenda
sok olyan funció/mentés van, ami amúgy nagy segítség, de a fő szinkronizációs fiók módosításakor használhatatlan lesz - mert ugye annak törlésével elvesznek a mentések;
beállítások -> védett adataim -> automatikus visszaállítás (alkalmazások újratelepítésekor visszaállnak a mentett beállítások)
emellett még naptár, névjegyek...stb!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zomb€€
őstag
Sajnos megtört a gyári fülesem csatija, és már csak a fele szól, pedig nagyon szerettem . Nem tudjátok, hol lehet ilyet venni legolcsóbban? (headset funkció is fontos)
Köszi!"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Andie
őstag
Érdekes, a másodjára felvett accountot simán törölte... Pedig már lekértem a leveleket is. Nyilván akkor az elsőt hozzádrótozta a Markethoz, vagy ilyesmi. No nembaj, megoldottam, a normál email levelezésnél beállítottam az új accountot, ott engedi a frissítési időt is állítani frankón.
Emitt meg hagyom a régi accountot, kikapcsolt frissítéssel, használja a markethoz, vagy amihez akarja...Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
legenda
igen, az első fiók eszi bele magát nagyon a rendszerbe; market, naptár...stb, a többi fiók már nem vészes! gondolom van olyan háttérfolyamat, ami nem lőhető ki a rendszer alól, ezért nem lehet csak teljes nullázással törölni az első regisztrációs fiókot!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Andie
őstag
Azér vannak itt mágikus dolgok.
Küldtem egy levelet próbaképpen az imént beállított mobilos mailcimemre. 10 percre állítottam a lekérés intervallumát, vártam, hogy megjöjjön a levél.
Közben a régi, nagy mailcimemmel (amit nem tudok ugye törölni a telóból, de nincs bekapcsolva az auto szinkron) cseteltem itt a PC-n a gmail felületén.
Egyszercsak csipog a teló, majd azonnal mégegyszer.
Nézem, hát megérkezett a 2. mailcimre (mobilos cim) a próbaüzenet, de rögtön jött a nagy mailcimemre egy gtalk üzenet! az, amit itt a pc-n is akkor küldött el a haver. Pedig be sem voltam lépve gtalkba a mobilon!!!Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
legenda
a talk alapban nem jelentkezik be automatikusan? nekem alapértelmezésben kipipált állapotban volt az automatikus bejelentkezés, manuálisan kellett kikapcsolni! meg az sem kizárt, hogy a g-mail alapban összefésüli az egy telcsin beállított e-mail fiókokat...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lall
veterán
válasz HUTCHDB #35301 üzenetére
A listában nincs, de egyértelmű: Galaxy Ace. Fehér hátlappal is lehet kapni, kibasz gyors (youtube videok alapján) és annyira nem is drága függetlenül. Azt hiszem vaterán már van 59000-ért.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Andie
őstag
Igy volt, de kivettem, jóhogy. Nem is kaptam meg 1 üzenetet sem, reggel óta, pedig pár fejezetet már dumáltunk az illetővel. Nem, szerintem összekavaradott szinkronizáláskor, és véletlen becsúszott a másik fiókba is egy pár byte... Vagy nemtom.
-
tombike
aktív tag
szinkronizaltam a gepem es lehuztam
majd reggel bekapcs es csak egy telefon es egy szamitogep piktogram van sarga felkialtojellel
teeno? -
koveradam
tag
Darky 9.2 raktam fel de a re-partition pipa kimaradt! De felment és működik rendesen! Lesz később gondol belőle?
-
DrEVIL87
csendes tag
Sziasztok!Segítségetek szeretném kérném(elég hüjjje vagyok a témához).Fel akarom rakni a doc 9.6.6-ot idáig darky 8.x em volt az első hozzászóláshoz képest mik az eltérések?A főzés már megvolt meg leszedtem a speedmode kernelt.Jah és a Samfirmware-ről melyik js5-öt szedjem le mert 2 van? A válaszokat köszi
[ Szerkesztve ]
-
DrEVIL87
csendes tag
válasz tariattila #35319 üzenetére
jpu.akkor nem kell cserélni?nem nagyon vágom a dolgokat csak megcsinálom ami le van írva
-
Andie
őstag
Van valami bevált proggi a net forgalom monitorozására?
-
zozyk
addikt
-
Andie
őstag
Királyosak vagytok, köszi!
-
Lall
veterán
válasz nggabi #35321 üzenetére
Nem kell csodát várni, nem egy kategória a 100ezres+-os telefonokkal. De legalább 2.2.1-el jön ki és gyors + szerintem nem is csúnya (i4 forma). Ez ennyit tud ennyi pénzért. Valószínű én beruházok egyre a Telenornál 10-ért. Ezt meg eladom drága pénzért míg van ára.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tombike
aktív tag
(#35316)
kerdesemre senki nem tud valaszt? -
[DE2JAY]
senior tag
Mézeskalácsról nincs hír? Bár láttam valami Youtube videót, hogy Supercurio már elindította a Galaxy-n.
más:
Tegnap leejtettem a telót betonon a kocsimosóban, de úgy látszik víz és ütésálló XDGangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
tombike
aktív tag
nincs3 gombos csak az emlitett piktogram
kiesszel szinkronizalt -
koveradam
tag
Frissen rakott Darky 9.2 Quadrant teszt: 1587
-
-
paragon85
tag
válasz tombike #35335 üzenetére
Nem te tettél fel tegnap romot a trés helyett? Vagy végül azt hagytad? Ellenállás?
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
Andie
őstag
Teccene még egy olyan ficsör a telóban, hogy ha nemfogadott hívásom / sms-em / emailem / -stbim van, akkor ne feketén kuksoljon a teló itt az asztalon, amig rá nem nyomok, hanem mint pl a 6303-as nokia, hogy néha felvillantja a középső menügombot egy pillanatra...
-
tariattila
veterán
ma váltottam üzenetet a nagy Sz rommerrel...
még galaxysa van...
gondolom foglalkozik is vele, tehát a remény hal megy utoljára -
Lall
veterán
válasz Gáborka017 #35339 üzenetére
Pénzért. Viccet félretéve most még úgy gondolom lehet viszonylag jó pénzt kapni érte + tényleg kell a pénz is. A HTC HD-mal úgy jártam, hogy fele annyiért tudtam eladni mint amennyiért vettem. Ezzel nem akarok. Az Ace pedig kielégíti az igényeimet (net, gmail és ha szerencsém van a GPS is jó benne így a futásaimról normális logot tudok készíteni, nem pedig ökörhugyozást). Az Ace mérete is megfelelőbb nekem. Nagyon ritkán szoktam videózni, fotózni, játszani a telefonnal, így ezek nekem nem fontosak. De mindettől függetlenül a Galaxy S k.jó telefon és nagyon szeretem/szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
paragon85
tag
Igen, elvileg pont az a lényege. Akkor tudd előhozni amikor gombokkal nem megy. (letérdelt a teló) De például feltettem egy régebbi 2.1-es romot, ami nem tudta még a 3 gombos módot, elő kellett volna hozni rajta. Viszont az ellenállás ott is előhozta azonnal. Erre gondoltál?
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest