Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    Hali, lenne egy-két kérdésem erről a gammáról. Nemrég vittem végig, és érdekelne, hogyan lehet elérni a többi befejezést. Mit lehet másként csinálni (elég lineáris történet van). Legyilkolni a freedom - és duty vezéreket? Ezen kívül mit?

    SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ezeket a végcélokat értem már el:
    1. aranyeső (alap) ;]
    2. csatlakozom (videó a dokival meg "blökivel")
    3. nem csatlakozom (a vége a füves idill).

    Állítólag van még 3 (4?) befejezés, közte egy olyan, amiben "visszanyerem az emlékeimet", illetve kővé dermedés. Ez igaz? Valamint, hogy a sima monolitos videó két végcéllal érhető el: sok és kevés pénzzel?

    Az sem világos teljesen (noha a sztorit nagyon figyeltem), hogy végső soron az álmok mit jelentenek? Ember áll az erőműnél és tüzel a rohanó patkányokra (?), ott a doki, aki az egyik álomban azt is mondja "miért nem mondtad ha ilyen fontos".

    Bár full elégedett vagyok a gammával, ez az egy-két dolog sötét. Van valakinek ötlete?

    Szerk: látom, hallottam hogy rengeteg mod van a játékhoz (vehicle mod, valós sebzés). Ezekből melyik jó? (Nem fagy, stb).

    Szerk 2: 1024x768-ban nyomom max beállítások mellett (ami ugye mégsem max, mert lehetne még húzgálni a csúszkákat), és néha, elsősorban rohanásnál meg-megakad egy fél másodpercre. Látom, hogy a vinyó tölt, vagyis swappol keményen. Ez általános?

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák