Új hozzászólás Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    válasz proci985 #3402 üzenetére

    ***OL 2.0***

    Namost én AK-t elvből nem használok ( kiv az elején azt a módosítottat, mert az nagyon jó volt.. ). A Gausst használtad? Az mire jó? Sztm az egy vérbeli sniper, nem?
    Vagy pl ez: [link]

    De ezeket is alig bírom használni, mert hiába célzok vele, állandóan félrerántja, meg billeg mint állat!!! :W

    Mégegyszer mondom: Nem az a bajom, hogy célzáskor a célkereszt a távcsőben nem mozdulatlan, mintha oda lenne szögelve a képre. Hanem az, hogy néha annyira mozog, mintha földrengés lenne, vagy megáll egy pillanatra és mikor már rajta vagyok a célon, akkor hírtelen félrerántja, aztán kezdhetem előlről... :W :W
    Nagyon sok más FPS-ben is mozog a célkereszt bizonyos mértékben, de ez már nevetséges. Nekem ne rángassa a rendszert, amikor célzok! Néha csak úgy direkt hagyom, hogy játszon, mikor célzok a fegyverrel ( ilyenkor nem lövök csak belenézek a távcsőbe ), hát elképesztő, hogy mennyire rángatja a fegyvert. Van olyan game is, amiben célzáskor nagyon mozog a célkereszt, majd ahogy lenyugszik az illető, szép lassan beáll a célra és lehet lőni simán... Sztm ez közelebb ál a valósághoz egy picit, mint az ami most ebben van. :U Én néha 1-200 méterről szoktam sniperezni ( az egy snipernek nem távolság, de ha jól tom, akkor egy átlag gépfegyver hatótávja is olyan 300m körül van...na mindegy, ez game és itt mások a törvények... :) ) és olyankor ez használhatatlan. Az összes előző verzióban azért ezt könnyebben meg lehetett oldani. Az is zavar még, hogy itt nem lehet um. kitámasztani a fegyvert a pontosabb célzás érdekében, mint bizonyos játékoknál..
    Valószínüleg a későbbiekben visszateszem az 1.33-at, ha ezt már megunom, mert az
    még normális volt...

    Na mindegy, hagyjuk ezt a témát, mert akárhogyis van, a STALKER akkor is egy NAGYON JÓ JÁTÉK és akinek nem tetszik az ne játszon vele, ugye?! :))

    Természetesen én nagyon szeretem, nemhiába játszottam már végig vagy 5-6 alkalommal és tolom most is, álandóan.. :)

    Ja és most a minigunra hajtok, ott meg nem számít a célzás, mert az 100m-es körzetben mindent felaprít! ;] :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák