Új hozzászólás Aktív témák

  • ' Tzs ,

    senior tag

    válasz speki1982 #16403 üzenetére

    A feltámasztás mentést átlőhetnéd...
    Amúgy most van szükség 2 nyugtatóra meg 3 pálinkára, nem akarok új billentyűzetet venni -a mechanikust imádom- de sérült már meg billentyűzet stalker mod alatt. Ez a BTR-es elkísérés egy rémálom, vagy csak én aludtam keveset az éjszakázás után nem hiszem el, hogy ez a fos batár katonai jármű a legapróbb kavicson fennakad, a dombon egyszerűen KÉPTELEN felmenni, tuti túlsúlyosak vagyunk hárman benne. Nem hiszem el! Ha lassítasz visszagurul a f***ba és a 3 perc eleve mire elég? Ez valakinek elsőre sikerült? Hogy egy hírhedt embert idézzek: megeszem a sapkámat ha igen!

    speki1982, amit pedig az utolsó kommentjeidben írsz eléggé lehangolóra sikerült, egyre kevésbé van kedvem foglalkozni így ezzel a moddal. Persze nem adom fel, de agyborulás ez az egész így :O

    kieg: és természetesen itt is előjön a probléma ami a Szövetség ideje 3-ban is van. Útközben ne hogy kiszállj mert irányíthatatlanná válik ez a fos! Egész egyszerűen megváltozik az irányítás, ha visszaülsz a BTR-be :W Az előre lesz hátra a hátra előre :(( Csak az F5-F9 segít de persze az idő közben fogy.

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Új hozzászólás Aktív témák