Új hozzászólás Aktív témák

  • 3psilon

    aktív tag

    válasz Hun'reeth #1351 üzenetére

    Leszedtem a modot el volt xarva. A bárban a pultos elflangált a helyéről... :-/

    Igazából de, pontatlanok a fegyverek.... most már jobb, hogy a sötét völgyben a duty pasastól kaptam távcsövet a gyorstüzelő AK-ra. Rájöttem, hogy lövés elött a zegeret sem szabad mozgatni, és akkor kapok egy-két pontos lövést. Ja, és a bárban egy faszi adott egy küldetést, visszamentem agropromba, szereztem tutijó upgrade sörétest sokkal jobb a duplacsövűnél... :) (meg ugye ott volt az ürge obokanja de az gagyi)
    Ja, és az agroprom csatornákban van 1 folyosó benne mozgó elektromos anomália, na ott egy csomó állóképességnövelő volt :)

    Üzenem az endurance modra vágyónak: be lehet tartani azt az 50 kilós határt. A lényeg: elég 5-6 medkit, a meat chunk/soul teszi a dolgát. Elég ~15 kötszer, és nem kell sok lőszer meg vodka sem, kaja se sok. A "dísznek jó" artifactokat meg időnként érdemes berakni egy stashbe, majd egyben visszacammogni velük a kereskedőhöz. Vagy épp helyben lepasszolni egy arrajárónak, csak kevés az esélye, hogy lesz rá pénze.

    Most épp X18-ban vagyok elég para, de igazából nincs sok ellenség (ott léptem ki h egy nagy hájas izé volt előttem - az dobálta nekem a ládákat? ti. nem támadott meg...)

    Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Új hozzászólás Aktív témák