Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz ez_meg_emaz #2038 üzenetére

    100k rubelt összegyűjteni nem olyan sok idő, mint amilyennek a játék elején, egy puskáért 30 rubelt fizető kereskedő után gondolná az ember ;] Mondhatni, szinte magától jön. És persze megy is, fegyó-fejlesztésre, lőszerre, jó (és drága) cuccokra, például SEVA-ra. Mert 100k rubel önmagában nem véd meg semmitől, 0 a páncélzata, és 0 az anomliák elleni védelme is :DDD
    Ott a detektor, csak használni kell, anomáliás területen mindig érdemes kézbe venni egyszer-kétszer. Hamar ki is alakul a pavlovi reflex: az anomáliákkal történő szívás hatására az ember automatikusan előveszi a detektort, "legalább van-e itt valami hasznos is" alapon. Agroprom és Yantar elég rendesen el van látva artival, és Yantarban már lehet találni 10k rubel értékűeket is, nem is egyet! És persze érdemes a dokinál eladni őket nagyobb tételben, összegyűjtve, mert elég jól fizet érte, a legtöbbet az egész játékben! Aztán vannak mellékküldetések, általában fizetnek azok is 2-3k rubelt, a használt cuccokat is el lehet adni, agropromban én sokat segítettem a stalker-bázis védelmében, és az elhalálozott felektől begyűjtott cuccból is láttam pénzt (jó kis vintarok, tr300-asok, aránylag jól fizetnek értük).
    Ez maga a STALKER: mászkálás, felfedezés, gyűjtögetés, mellette meg fokozatosan a fősztori végigjátszása.

    szerk: Red Forestből yantarba visszabaktatni annyira nem nagy meló, de én úgy mentem oda, hogy már előre felszerszámoztam magam (jó fegyver + ruha, megjavítva, tele lőszerrel), hogy nem láttam nagy értelmét visszarohangálni. Még 1 alkalommal visszatértem a dokihoz, aztán mentem gyakorlatilag a játék végéig, limanszkból már úgysem lehet visszatérni. És még a legvégén is volt 25k rubelem, persze arrafelé már vajmi kevés értéke van a pénznek.

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák