Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz borovi #35014 üzenetére
Ez elég érdekes téma, nekem még sosem volt gondom vele. Első lépés a kapun bemenve a két halott figura kizsebelése, majd a játék utasít, menj a következő helyszínre, ami befelé lesz az erdőben, de alig pár tíz méter után jön a már említett sugárzás, kapod az utasítást, menj vissza a tudóshoz a bunkerbe. Ott rövid csevegés után (vegyél Psychodelint) vissza kell menni, a játék jelzi a következő helyszínt (Gerendaház néven van említve) ott a többi öt halottat átnézni, ismét jön az utasítás, menj a következő helyre (Ördögparkoló), ismét az öt halott kizsebelése, újra utasítás, következő helyszín az üzem a barlangnál, megint öt halott, átvizsgálás után előkerül egy irányító, kinyírandó, ezután be a barlangba, felszedni a tudósnak az anyagot, irány vissza a tudóshoz a bunkerbe. Az egész küldetés alatt bele sem kell nézni a talált PDA-kba. A játék jelzi az újabb célpontokat a térképen, hová kell menni.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz borovi #35014 üzenetére
Pont most fejeztem be azt a küldetést. Ha elsőre átmész megtalálod a tudós és a kísérője PDA-ját és amikor elindulsz befelé egy pszi kisugárzás ér - irány vissza a Tudósokhoz Jupiterre. Ott van 1-2 instrukció (vegyél pszichodelint vagy 10-et, nálam eleve volt 32 db szal feleslegesen mentem vissza, mindegy...) aztán vissza az erdőbe. Az első látogatás után kifagy a játék nálam, egy másik mentésből tudtam csak égig csinálni ezt. A területet több helyen is át kell nézni... amúgy kissé ijesztő, hogy az egész Erdő tök üres, sehol senki, főleg ha szakadó eső van és sötétedés után
Engem az érdekel most, mert vagy nem csináltam meg annó, vagy csak nem emlékszem, hogy az Alpha osztagos küldetésnek mi lesz a vége Jelenleg ott vagyok hogy nézd át Jupiter és Zaton lakott területeit. Mindkét pályán 5 helyszínt kell átnézni, vagy összesen 5-öt?
Csicska32: ha eljutok oda, küldök majd ha akarod.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest