Új hozzászólás Aktív témák

  • <MZ/X>

    őstag

    Metro 2033: Én végigjátszottam először normalon, annyira megragadott, hogy utána olvastam el a könyvet (pont most fejeztem be). Az egyik legjobb játék amivel valaha (!) játszottam Itt jöttem rá, hogy mennyire nem igaz, hogy nem számít a grafika, ugyanis annyira élethű, már-már reális az egész megjelenése, hogy nagyon bele tudtam élni magam a történetbe. Igaz, teljesen maxon játszottam (HD7970, FX-8150). Változatos helyszínek (nyilván a Metrón belül), lebilincselő történet, érdekes fegyverek. Egyáltalán nem éreztem a side-questek hiányát (ez ritka), és nagyon távol állt az az érzés, mintha egy CoD-al játszanék, és teljesen lineáris. Egyszerűen profin eltalálták!

    Fallout: PeL, hasonló cipőben jártam, én is annó S.T.A.L.K.E.R. után kezdtem el, és letaglózott, hogy milyen jó is lehet egy játék, és hogy pont egy ilyenre vártam Ez is egy nagyon jó játék, viszont azt megjegyezném, hogy 80 óra után azért ki lehet ismerni, egy-két dolog eléggé szembeötlik, ráérzel a hiányosságaira.
    A New Vegas-nál ez sokkal később következett be, azt valahogy jobban élveztem, bár mindkettőt végigvittem (F3-nál a DLC-ket is, amik nagyrésze borzalmas lett).
    A Fallout rajongók az F3-mat a játék meggyalázásának tekintik (szerintem indokolatlanul), a New Vegast elfogadják mert az Obsidian fejlesztette Chris Avalone-vel).
    Persze megvettem az F3-mat (GOTY) Steam Salen mert tényleg nagyon jó játék, a modokat még nem is próbáltam hozzá. Az F1-et is kijátszom majd ha lesz időm, azt GOG-ról érdemes megvenni (ingyenes volt egy időben). A Fallout 1 és 2 a nagy klasszikus mindenki szerint, ehhez is van jó sok mod.

    Ami még posztapokaliptikus, és nemrég próbáltam az a RAGE. Ez is egy szép játék, de nagyon középszerű szerintem Végigvittem, de semmio nem ragadott meg belőle, jóformán a történetre sem emlékszem már, nagyon árkádos, hangulata nem sok van.
    Még a Borderlands érdekelne, ott is a GOTY-t majd kipróbálom.

    Original's never fit - Socket 370

Új hozzászólás Aktív témák