Új hozzászólás Aktív témák

  • rétisün

    veterán

    válasz Aarpok #11421 üzenetére

    de a gausst már nem bírja annyira :DD

    elk***am a chapaeves mókát :D az volt a terv, hogy elvállalom a családi fegyver visszaszerzését chapaevnek, elmegyek az alállomásra, ott elvállalom a fedett ellenséget, meg elkérem a fegyvert. mivel a fedett ellenség végén amúgy is le kell számolni a zsoldosokkal, chakal is le lesz lőve (különben ellenség leszek az erdőgazdaságban) utána mehetel chapaevhez, és ezután még mindig elvállalhatom kardnál az erdőgazdaság kipucolását.

    hát nem.... :N a fedett ellenséget nem is ajánlotta fel a góré az alállomáson, hiába mentem oda, vagy azért mert chapaev küldije ügyében jártam, vagy azért, mert csak egyszer ajánlja fel, ha akkor nem fogadom el, akkor bukta. így nem marad más, mint elvállalni az erdőgazdaság kipucolását, és nincs több chapaeves küldi, vagy kiirtani az alállomást (ha már egyszer úgysincs fedett ellenség) és akkkor talán chapaev ad
    még küldit.

    talán érthető volt :D ja, ez a sniperben van, az sgm-ben ott k***am el, hogy észrevettek, amikor beosontam a gps-konduktorért, onnantól ellenség vagyok, tehát nem tudok pénzért bemenni, és beszélni chapaevvel.

    vagy visszatölteni korábbi mentést, és nekiugrani még egyszer az egésznek.

    war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

Új hozzászólás Aktív témák