Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz Kasya #47577 üzenetére

    "Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, nem lehet a Revolut számlára feltölteni pénzt, majd azt tovább utalni egy számlára rendszeresen, hogy ezzel valamilyen díjat kerüljön ki a felhasználó (például banki havidíjat, vagy kamatot, stb.). Ha például a magyar bankod csak akkor kínál ingyenes számlavezetést, ha valamennyi pénzt kapsz rendszeresen a számlára átutalásként, akkor nem teheted meg, hogy feltöltöd ezt a pénzt a Revolutra, majd visszautalod magad."

    Ha ez így lenne, akkor csak a vissza utalás, töltés lenne gond. Tehát egy teljes ciklus. Az, hogy ha feltöltesz, elutalsz valakinek vagy magadnak. De vissza nem akkor nem számít bele? Így még talán értelme is van, mert csökken az a kör, ami nem szabályos. És életszerűbb, hogy amit elutaltál azt nem utalod vissza, rendszer szinten.

    15-ös pont, jóváírt tranzakciók sztornózása
    - Ezt sokan kifogásolták a csalások kapcsán, miért nem tesz a Revolut semmit, ami nem az ő hatásköre, hibája... Erre is lesz már mód márciustól.

    9-es pont, Revolut telefonszám
    Ez is az előzőhöz kapcsolódik, biztos sok panasz volt, hogy telefonon nem lehet elérni őket.

    A felhasználóknak küldött levélben felsorolták, hogy mi mindent változatnak meg a feltételekben, amelyek 2024. március 11-én hajtanak végre. Ezekre azért van szükség, hogy megfeleljenek a jogszabályi követelményeknek.

    Összességében jó irány. Az utalásoknál vannak kétségek, ők hogy értik, részemről.

Új hozzászólás Aktív témák