- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sksgsks
friss újonc
Heló tudna nekem valaki segíteni windows xp gépem van és szeretném kitörölni a rendszergazda fiókot az a baj hogy én felhasználó vagyok és talán így nehezebb törölni de ha valaki tudna segíteni kérem jelezze köszönöm
-
úgy néz ki sikerült. köszönöm a hozzászólásokat
-
robekri
addikt
Csináld ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE/ SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / Currentversion / Winlogon
mappába és az ott található ''Autoadminlogon'' bejegyzés értékét változtasd:
1-re, ha automatikus belépés akarsz.
0-ra, ha te szeretnéd kiválasztani, hogy melyik felhasználóval lépsz be.
Üdv.:Robe -
moonman
titán
start futtatás ''control userpasswords2'' itt tudsz szabadon törölni usereket, rendszergazdai jogosultakat is. ha nem vagy tartományban, itt az automatikus belépést is bepipálhatod ha kész vagy.
ja egyébként üdvözlőképernyővel is be tudsz lépni rendszergazdaként, ctrl+alt+del kétszer...
[Szerkesztve] -
moonman
titán
lehet, hogy úgy gondolta, de miért nem lép be ''rendszergazda''-val és törli ''11''-et? ennek minden rendszeren működnie kell.
-
X-COM
nagyúr
nem vagyok benne biztos, csak tartományos xp-t használok, de lehet, hogy az üdvözlőképernyős bejelentkezés az oka
-
továbbra is áll a kérdés nem lehet valahogy megcsinálni?
mert nekem csak egy rendgazdi kéne.
a wint mikor raktam fel. ott behalt amikor meg kell adni a felhasználókat, reseteltem, s nem kellett beállítanom, nekem meg tetszett, hogy rendszergazda, s azt használtam. ott van mindenem, csak fel akartam rakni a hálókarimat (nforce3 integrált) és ahoz kell egy users nevű felhasználó, s most azt nem bírom törölni, már mindent megpróbáltam, így lett belőle 11-es felhasználó -
shift+ő
senior tag
Így van Robekri. Csak akkor törölheted, ha a Rendszergazdán kívül van egy másik rendszergazda jogosultságú user.
-
dpman
csendes tag
és mi a kérdés? töröld
belépsz Rendszergazda felhasználóval és SAjátgép/Kezelés/Felhasználók -nál törlöd a 11 nevű usert.
Persze a profile-ja is törlődik, tehát ha csak 11 user alá szóló programok felkerültek akkor azok sem lesznek működőképesek, ill a 11user Dokumentumok mappája és egész asztala törlődik...szóval minden ami az alá a profil alá tartozott. -
a problémám az hogy van egy rendszergazda, illetve egy 11 nevű rendszergazda jogosultságú felhasználó (nem rég óta kb 2 nap). szeretném viszont ezt törölni, s mind tényleges rendszergazda szeretném használni a win XP-t
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- PC Harry Potter játékok
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Tomb Raider 1-3 Remastered
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest