Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz fordfairlane #999 üzenetére

    Igazából ez mehet mindkettőtöknek is.

    "Hát mondjuk például amikor arról van szó, hogy kiket mennyire nyomnak el"

    És most el vannak nyomva? Vagy épp lemaradtam valami nagy meleg elnyomás ellenes dologról? A legtöbb helyen házasodhatnak már. Ami igazából kvára mindegy, mert a társadalom számára jóformán mindegy hogy csak együtt élnek vagy van egy hivatalos papír is róla. Ezen túl so fuckin what? Jellemzően alig van olyan hely a világon ahol nagyságrendileg más jogok illetnék meg őket.

    "Aztán amiatt sem mindegy, hogy mikor valaki a transzneműek saját klotyóhoz való jogát akarja lenyomni a szavazópolgárok torkán"

    Ez így hogy? Erre volt precedens? Linket pls. Mert nálam a transzneműségnek kb 3 variációja volt meg legutoljára. A transzszexuális, aki pl férfiként érzi magát de nőnek született, az interszexuális aki gyakorlatilag hermafrodita és erről kvára nem tehet mert ezzel született, ill a transzvesztitizmus amikor a másik nem ruháit hordod pedig nem annak érzed magad. Namármost ezek mindegyike belefér a férfi-női mosdók világába.

    Persze biztos van a melegek között is idióta csoportosulás akik rohadt hangosak és mindent -is- akarnak, de pont eljutunk oda, hogy a nőket se lőhetjük tarkón ugye a feminista barmok miatt, engem se utálnak a kolleginák a hímsoviniszta hangoskodók miatt...

    Nem vagyok épp túlzottan liberális beállítottságú, sőt, de én azt látom, hogy se a melegeknek se a 4 évesnek identifikált pónifing gender tritranszexuális afroindokínai egyedeknek se fog kettőt érni a szavazata, nem lesz meleg wc és meleg parlament, ezek rohadtul nem így működnek. Ahogy a feministák se érik el nem véletlenül amit akarnak.

    Szerintem. Aztán persze simán lehet hogy ezeknek kő keményen oda kéne bszni és minden meleg agyát szétszabalni amíg kigyógyulnak a divatmajomkodásból, vagy be is tilthatnánk az egészet. :K

Új hozzászólás Aktív témák