Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Kérlek segíts. Autófelszereléssel, elektronikával foglalkozó cégem van, rendszeresen rendelünk Kínából termékeket, legtöbbször csak tesztelési célból, plusz eddig 3x jártam Shenzenben, de mindig öröm, ha tanulhatok, pláne nálam okosabb embertől. Apropó, épp üresedés van beszerzési területen nálunk, ha ennyire profi vagy és vágod a po/bpo minden apró finomságát, írj privát üzenetet, ki tudja..
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
llaszlo
veterán
Nem nézett utána? Minek? Annak, hogy az utángyártott töltők mennyire gagyik és az elektronikájuk egy fos? Ezért lényegesen olcsóbban előállíthatóak. Vagy minek kellett volna utána nézni? Ott van a link is, hogy milyen ócska cuccokat lehet kapni utángyártottként.
Vagy minek kellett volna utána nézni? Homályosíts fel! Persze mi vagyunk a tudatlanok, mert fájna elismerni, hogy tévedtél.[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Ezzel csak az a gond, hogy MINDEGYIK utángyártott, hamis kínai töltő. Mutassak neked izraeli, angliai vagy európai eladókat, akik ugyanilyen áron árulják ezeket a töltőket? Komolyan azt gondolod, mert a seller amerikai, a töltők eredetiek? Az elő sem fordulhat szerinted, hogy az eladó bevásárolt egy nagy kartonnyit ebből, olcsón, Kínából?
Itt egy magyar link: http://szifon.com/2013/06/07/csak-ovatosan-az-olcsobbnal-is-olcsobb-toltokkel/
Egyébként sokfajta hamis töltő van forgalomban, van olyan, amit kívülről csak nagyítóval a feliratokat végigböngészve tudsz megkülönböztetni az eredetitől. Szétszedve persze sokkal könnyebb..
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
llaszlo
veterán
Te benyaltad, hogy ezek eredetiek? Azért, mert USA eladó még nem jelenti azt, hogy nem kínai bóvlit árul.
Nézd meg az értékeléseket az ilyen szintén "eredeti" töltőknél. Nem csak az Apple-nél, van akinek feltűnik, hogy utángyártottat kapott és nem eredetit.
Vagy olvasgasd el mondjuk a nem hivatalos apple szervízesek véleményét, hogy milyen fosokat lehet kapni, amik a megtévesztésig hasonlítanak az eredetire. Persze a laikusokat át is verik. De aki ért hozzá az levágja, hogy gagyi másolat. A belső elektronikájuk valami katasztrófa.
Akkor másolat. Szedj szét egy eredetit meg egy gagyit, aztán nézd meg az elektronikát, hogy milyen fos. Talán nem véletlen, hogy a gagyik rázzák az embert.
Én szedtem már szét gyári és utángyártott akkut. Hát elég szörnyű volt a különbség. Pedig az utángyártott a jobbik fajtából volt.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Majd 16-án kiderül. Addig nem tudni milyen töltőt adnak. De nyilván nem adhatnak mindenkinek ilyet, mert eleve az új modellek csatlakozója más.
Elég elborult applehaternek kell lenni ahhoz, hogy valaki tényleg elhiggye, hogy az extraprofit miatt csinálják és nem azért, mert rövid időn belül több embert ráztak meg a hibás gagyi utángyártott töltők és ez elég rossz fényt vet a cégre még ha nem is az ő hibájuk.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Mi van? Érted, hogy a többi gyártó is ugyanannyiért adja a töltőit a saját üzleteiben???
bambano: Még mindig nem én állítottam, hogy tudom, hogy mennyibe kerül egy ilyen töltő előállítása.
Az állítás a következő 11.hsz: 1USD az előállítás és ezt adják el most 10USD-ért. Amit nem ártana alátámasztani valami ténnyel. Mármint az 1USD-s gyártási költséget.Tudod nem úgy működik, hogy állítok valami irdatlan nagy baromságot és ha a másik rámutat, hogy az, akkor még neki kell megcáfolnia engem. Majd ha eljutunk oda, hogy az illető tudja bizonyítani az állítását, akkor lesz értelme folytatni.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Látom te is tudod, hogy mi mennyibe kerül. Már csak azt nem értem, hogyha az Apple ilyen bazi nagy felárral dolgozik, akkor a többi gyártónak miért kerül kb ugyanannyiba a terméke? Ők biztosan 20 dodóért gyártatnak és 22-ért adják el.
De tudom, hogy mindig vannak egyesek akik mindig önigazolják magukat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest