Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Akkor innen [link]
https://mega.co.nz/#!KQAS2Y5A!m8-DnK4dqeUsZvykdX-lJ2wOAsYKMSwmFzf8DvElH4Q
tölthető a legujabb kiadású Brutál?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ezt nézzétek meg,az ETS 2-ről van. és ahogy beszél,meg aza beköpései,nagyon zsír [link]
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #5795 üzenetére
micsoda jó ötlet,. Steven,léci,tedd be ezt lódingos képnekkk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
még 1-re kivancsi vagyok,hogy amit Tagababa belinkelt,hogy akiknek útban van a fizetőskapu, na arra kivancsi vagyok fog e múködni,vagy kellesz e azelé is Z-t irnom
-
törölt tag
egy kis kitérő ,városnézés Graz-ba,ami ha jól látom,szép kis város,szép zöldes, dombos hegyekkel körbevéve Köszönöm Vakegérke ezta jó kis térképet, nagyon tetszik. És pont ijent szeretnék behajtani magyar térképből valahogy,valahonnan,amit csaak ugyanigy beteszel,és kibőviti az alaptérképet,és nemkell ki - be tenni,venni azta modot,hogy csak azon menj. és így meg menni lehetne, az alap térképet kibővitve mindenhol
-
törölt tag
ááááááááááá valami baj van a No damage-val,mer sérülök
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #5743 üzenetére
és múködik, az útdíj 0 euró csak 1x mentem lassan,mer gyorsan nemtuttam megfigyelni,mit ir ki,mikor zárt sorompón átsuhanok. de nagyon kiráj,hogy nemkell megállni,és enterezni sem,.hanem csak ugy,szépen lazán,menetközbe fizeted a semmit
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #5743 üzenetére
ááááá,.köszönöm,. nemsokára ki is próbálom,és pont jól jön,mer most járok olaszba, torinóba megyek majd milánóból,és ott a környéken van fizetős kapu is. és remélem múködni fog
-
törölt tag
válasz #70339072 #5696 üzenetére
jó,oké,megértelek,.és igazad is van, és de bízom benne, és tudom hogy nagyon jólesz majd mindegyik amikre készülsz,. de asszem én elis teszem magam mára ugyhogy lépkedek,. Neked pedig akkor még jó munkát,vagy már inkább jóéjt nekedis,és még annak,aki itt nézelődne az oldalon
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nemazér,.de kijöhetne már az új 1.9.24.1s mer még seholsem látom fent
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #5684 üzenetére
igen, fizetős,fizetős volt,.
-
törölt tag
ez igen csak nekem valahogy nemjön be,mer túl merev a kéz itt,így tán nagyobba is meglehet nézni [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
akkor még nincs sehol link az új patchról
-
törölt tag
válasz Vakegérke #5635 üzenetére
hát,énis aszondom,. mer mentem bp-ről bécs fele,. és ahogy elhagyod nemsokkal bp-t ott az út mellet, de a ellenkező oldalon,van tudod aza fal,. és oda beszambáztam mögé,. kerestem,előrébb korlátot,ahol annak van vége,csak hát nemengedett az ki,. és akkor gondoltam viszamegyek a dombetőre, és egész hátratolatok a fákig,. és volt a part vége előtt kis emelkedő,reméltem,az átsegit az útra,de tévettem,. aztan adig probaltam hátra menni, míg a fáknál volt ojan aza fura rész,hogy tul mentem rajta,és lezuhantam és ezlett,odakerültem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
egy kis étvágy csináló így estére van többféle is,. [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
vagy pedig lehetne tesco, ha nemtecene a sör vagy tej márka pl. ijen [link] ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Stewen! Amit a trélerekről kérdeztél itt hogy valakinek valami ötlete lennne e még,.nos nekem igen,. ha még nincsennek ojanok,s ha még belefér hogy pl. praktiker,ikea,lidl,aldi, vagy esetleg ha üzemanyagot szálitasz,akkor azon ott lenne,hogy mondjuk,agip, shell, vagy pedig slovnaft, omv... persze ebből ami neked tecik,vagy ötletes,és ami persze még beleférne.. és még esetleg egy bmw-t ha betennél,hogy autóval is lehetne menni,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #5540 üzenetére
méghogy lassúú?? hisz kiadsz ujabb verziót, pl.ma,. de estére vagy éjelre már megint van ujabb,. ésa kollégáid nemtudják veled tartani a lépést a tesztelésbe,mer még azt sem érkeztek rendesen letesztelni,amit előte való nap adtál kii. és mégh lassú,. épp is,hogy gyors
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest