Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    Javítottam még egy pöppet az összefoglalón. Dobtam bele két kérdést válasszal a gyík-ba, "Nem tudom visszaállítani a képernyőzáramat...; Összetört a kijelzőm, mit tegyek?", mert ezek eléggé sokat előferdülnek. Bár lehet, hogy nem sokra megyünk vele, de hátha elkezdenek rászokni az emberek, hogy az összefoglalót nyissák meg először.
    Ezen túl természetesen bele tettem Mircinko minden elérhetőségét, külön download oldalra mutató linket is, nehogy valakinek keresnie kelljen. ;]
    No meg csinosítgattam rajta keveset, középre helyezés, felesleges enterek eltüntetése.

    Várom a további ötleteket, főleg a gyíkot lehetne dagasztani. Például az általánosan előforduló akku problémán már rég gondolkozom, hogy bele kellene tenni.

    Szerk.:
    Jimmy66:
    Ahol a kamera alatt látod a led-et, az mindig a nagy tesó, tehát a képek alapján van két nagy Z hátlap, meg két z1c hátlap. Innentől nem is törtem magam, hogy elolvassam a cikket. De a cikket elolvasva nem sok minden jóval biztatnak, nyomásérzékeny kijelző? Még egy hibaforrás... nem tudom, megéri-e egyáltalán várni rá, főleg, hogy az eddigi páros Compact modellek mindig belpiacosak voltak, vagy meg sem jelentek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák