-
IT café
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
S9+ megérett a cserére. A kiszemelt az a52s, vajon jó alternatíva lehet vagy kínai fronton nezelodjek hasonló árkategóriában? Pl xiaomi, Huawei, oppo?Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
doooo
veterán
válasz Clubforum2 #351 üzenetére
Ugyanazt tudom mondani, amit fentebb, a #336-os kommentemben írtam (mínusz az S-Pen, mert ott ugye Note9 volt).
Ebben az árkategóriában amúgy mindenre ugyanaz vonatkozna, amit írtam, kivéve persze a Huaweit, ami gyakorlatilag halott, GMS és/vagy Android nélkül meg amúgy sem ér semmit sem. Szóval akkor már inkább az A52s, ha másért nem, hát az ismerős (és konkurensek közül messze legjobb) rendszer miatt, amire hosszú támogatás is vár. -
doooo
veterán
válasz Clubforum2 #355 üzenetére
Nem, semmiképp. 120Hz miatt gyorsabbnak is fog tűnni.
-
vectras
tag
Sziasztok. Huawei-ről jöttem át és kérdezném hogy samsungnál is van-e olyan opció mikor appokat külön ujjlenyomattal teszünk védetté?
-
doooo
veterán
-
stof
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy ki milyen tokot használ a készülékéhez és hogy honnan rendelte. Nézelődöm és azt látom hogy a tok kompatibilis mindhárom készülékkel A52/A525G/A52s5G. Ezek tényleg egyforma méretek? Köszi! Üdv!
-
juuzer
addikt
Nem úgy nagyjából semmi. Hát lassan 3 éve van meg, de 2 éven fixen ez van. Van egy Huawei P30-am, ott megjön rendben általában az értesítés. Aztán 5-15 percre rá elkezd rezegni a Galaxy Fit 2, mert hirtelen a Note elkezdi f*sni az értesíéseket magából.
Köszönöm egyébként.
S21 Ultra-t néztem, de nem tudom lenyelni az árát. Az S20 FE nem tetszik. Nem tetszik, hogy a holepunch körül van egy ezüst karika. Tudom, hogy az A52s esetén is van, de középkategóriánál ezt le tudom nyelni.
Plusz nem tudom, hogy anetnnásan mennyire jó az A52s. A Dunakanyarban lakom, max 1-2 csík van a Telekom 4G hálózatán itt nálunk Dunabogdányban. Ami meg ugyanúgy zabálja az akksit. Ezért is gondoltam az A52s-re, hogy talán egészséges kompromisszum lenne.
Igazából a Qi hiányozna, a DEX aranyos, de nem használtam komolyabban, érezhetően a Note nem bírta olyan jól még. Az S-Pent szeretem, de nem must have igazából. Tablethez jobban el tudnám képzelni, pl munkában jegyzetelni, mert jelenleg falom a jegyzettömböket és a post-iteket (Mondjuk tablet vonalon elengedem mindent, ami nem Apple, akármennyire se szeretem a rothatdt almát, egyszerűen nem látok értelmes alternatívát droidon, csak a Huawei-t, de ott meg ugye ott a Google-hiszti.)
Vamos a la playa.
-
cintula187
addikt
Sziasztok. Vam arról tapasztalat mennyire működik megbízhatóan a teló Huawei Band 6 al? köszi
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
doooo
veterán
Hát nem tudom, ha már androidos csúcstablet, ott is csak Samsung van... jó drágák is. Huawei a halála előtt sem tudott jobbat felmutatni.
Egyébként a Samsung-hét még egy órán keresztül tart, éjfélig. Le vannak árazva a készülékek, S21-ek, A52s... nézd meg ha gondolod (minden más jelenlévő szintén). [link]
Mind a 4 elég jó árban van így.[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz Schuler888 #372 üzenetére
Ha úgy lenne.. akkor nem az utolsó órában jutna eszembe linkelni ilyesmit.
(Én is csak véletlenül akadtam rá tegnap erre az akcióra. ) -
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Android autót használja valaki? A gyári kábel mennyire megbízható? Tegnap három órás út végén elkezdte dobálni a kapcsolatot.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Az arc felismerés nálatok is piszok lassú? Hosszú másodpercekig gondolkodik, mondjuk utána általában sikerül neki.
-
-
rgb00
újonc
Sziasztok!
Most érkezett meg a Samsung Galaxy A52s 5G 8/256 telefonom.
A dobozon meglepődve olvasom, hogy Made in Vietnam.
A többi változat is Vietnámban készül? Nemrég valahol olvastam, hogy a vietnámi gyárban
akadtak minőségi, összeszerelési problémák. Az azért biztató, hogy a gyárigazgató megígérte, hogy javítani fognak a gyártás minőségén.
Valaki tud erről részletesebbet? -
doooo
veterán
Ellátási problémák voltak (ahogy az egész világon mindenütt), nem minőségi... meg a nyári covid-hullám miatt ideiglenesen leálltak a gyártósorok az egész országban, minden ottani céget érintve.
Vietnámban gyártják a legtöbb Samsung készüléket már egy bő évtizede. Európa, Amerika onnan kapják az összes modellt (de persze minden más kontinens ellátásában is részt vesznek az ottani gyárak, mivel továbbra is ez a Samsung összeszerelési központja; Dél-Korea meg az alkatrészgyártó központja). A Samsung az ország legnagyobb befektetője, és egyúttal legnagyobb cégcsoportja is.[ Szerkesztve ]
-
rgb00
újonc
Köszönöm a szuper válaszokat. Akkor még is megtartom .
Most jön a neheze. Telepítem a Smart Switch PC_setup.exe -t és megpróbálom átmásolni az adatokat a régi Huawei P8-ról. A remény hal meg utoljára. -
rgb00
újonc
Nem tudom összekötni őket. Nincs hozzávaló kábelem.
A WiFi-vel meg nem merem, nehogy megszakadjon a kapcsolat. -
atosan
veterán
Múlkor szó volt a ram pluszról. Ezt a háttérben csendben csinálja, vagy valahol lehet ezt ellenőrizni/utána járni? Esetleg nincs rá beállításokban valami?
Maine coon
-
cintula187
addikt
Hány újjlenyomat regisztrálható? 3 után nem jön elő a hozzáadás opció. 3 a limit vagy valami elállítódott?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kutga
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
válasz cintula187 #395 üzenetére
Lehet csalni is. Pl.1 ujjlenyomathoz 2 ujjadat rakosgatod felváltva. De én még nem próbáltam.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
cintula187
addikt
-
kutga
nagyúr
válasz cintula187 #399 üzenetére
Arcfelismerés. Be tudod állítani hogy a főképernyőn maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest