-
IT café
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz Cranberries #749 üzenetére
3-at vettem a családba, egyik se horpadt (eddig még). Valószínű egy gyártási batch-ból vannak, és friss októberi a dátum a dobozon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tobaja
tag
Hello!
Szeretném előre jelezni még nem volt Samsung készülékünk (sem nekem, sem a páromnak) ezért nekünk még újdonság a kezelése!Nem tudom volt-e kérdés, probléma másoknál, a Samsung Wi-Fi kezelése?!
A páromnak most vettünk egy A52s 5G-s telefont, az első bakapcsoláskor megadott wi-fi kapcsolatra hajlandó csak csatlakozni másra nem. Hiába adom meg az új kapcsolatokat, jelszókat nem ad internet kapcsolatot. Tehát elfogadja a jelszót, kapcsolódik a wifi hállózatra, de az internet ellenőrzés után kiírja hogy nincs internet kapcsolat! Egyszer sikerült másik kapcsolatot megadnom és elfogadtatnom, de egy újra indítás után megint nem ad internet elérést!Miért csinálja ezt? Van erre valami megoldás?
Egy TP-Link C7-s routert használok, ami egy 2.4 GHz, egy 5GHz és egy "vendég" 2.4 GHz kapcsolatra van állítva. Na most a telo első indításakor a "vendég" kapcsolat lett megadva, - mert annak a jelszava jutott eszembe először - és azután már nem tudtam internetet "kicsiholni" a másik kettő wifi beállítással! A család más telefonjaival (Huawei, Honor) ilyen probléma nem volt, és most nincs.
Szerintetek a router a "hibás", ott kéne álíítgatnom valamit?[ Szerkesztve ]
Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
kutga
nagyúr
A wifi csatornára a routerben. Mit mutat az admin felület? Amikor új hálózatot adsz meg a telefonon, elfelejteted a korábbit?
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Tobaja
tag
Megadom az új hálózatot, és elfogadja a jelszót, csatlakozik, de nem ad internet kapcsolatot! akárhányszor "felejtettem" el, és adom meg újra, csak azt az egy hálózatot engedi ki a netre.
Gyanítom, hogy a router beállításokban lesz valami! Most így visszagondolva, már volt gond nálunk korábban is egy Samsung készülékkel, ugyan így egy vendégünknél.
Érdekes, mert másik készülékek ilyet nem produkálnak!Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
Űrvándor
csendes tag
Sziasztok! Értesítések-hang beállításnak lehet saját hangot beállítani?
-
stof
tag
Nektek mikori a legfrissebb biztonsági csomag? Nekem október 1. A szoftver updater nem talált még újabbat. Van valakinek frissebb?
-
Űrvándor
csendes tag
Nekem is október 1. A biztonsági csomag!
-
Tobaja
tag
Hello
Egy router resett, és új beállítások segített!! Valahol a routernél volt a gikszer!
Most automatára tettem mind a sávszélességet mind a csatorna kiosztást. Majd szépen sorban változtatom meg, hát ha kiugrik melyik beállítás volt a gond!
KöszönömMotorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
Leonardo91
senior tag
Sziasztok
Múlthéten beleptem az A52s 5G táborába én is egy világos zöld egyeddel,vagyis nem én, a páromnak hamarabb jött a Jézuska
Egy P20-at váltott, ég és föld neki a különbség.
Első kérdésem:
Sammobilerol letöltöttem a legfrissebb XEH romot, odinnal feltettem de maradt a THM pedig mindent jó helyre illesztettem be.
Mit csináltam rosszul?[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
gerner1
nagyúr
válasz Leonardo91 #774 üzenetére
Mert nem XEH firmware -t töltöttél le, csak 'arra a kódra hívtad le'. Ennél a készüléknél, nincsen önálló XEH firmware, se TMH firmware.
Mindkettő, ugyan abban az a független régiókat összefogó OXM (multi-CSC) firmware -ben van benne.
Ezek (⇑) miatt sem lett XEH, az készüléked aktív-CSC kódja. Az, más módon állítható át, ha egyébként Telekomos kártyával használod...
-
gerner1
nagyúr
válasz Leonardo91 #776 üzenetére
Ugyan azt az OXM -et osztják az OTA-szerverek, de egymástól eltolt időpontban (a TMH -ra jellemzően később kerül osztásra).
Más módon, az 'aktív-CSC' át állítható XEH kódra (a "teljes készülék" : nem..). Szóval, ha ez neked szempont, akkor az megoldható.
-
gerner1
nagyúr
válasz Leonardo91 #778 üzenetére
Így: LINK
-
gerner1
nagyúr
válasz Leonardo91 #780 üzenetére
Akkor, az övé, vagy eleve XEH, vagy a leírtak alapján, ugyanúgy XEH kódra billenthető az aktív-CSC -je.
Amennyiben, a készülék a Telekomtól származik, akkor a Telekomos SiM -et kivéve, minden más hazai szolg. kártyáival XEH lesz, az aktív-CSC.
Amennyiben nem telekomtól származik, akkor pedig az összes hazai szolg. kártyáival XEH lesz (telekomossal is).
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Leonardo91 #782 üzenetére
FR kell -ahogy leírásban is szerepel- és utána, a behelyezett SiM (+ a csatolt függelmek..) szerint át áll az aktív-CSC kódja.
Ugye, továbbra is az aktív-CSC -ről beazélünk, és nem a készülék gyártósori inicializálási kódjáról?
[ Szerkesztve ]
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Ebben a készülékben ugye az SD778G chip van. De ezt nem írja ki egyetlen program sem,csak hogy Qualcomm meg valami kódsor stb.
-
gerner1
nagyúr
válasz Leonardo91 #788 üzenetére
Biztosan megvolt az FR? Sorrendet is tartottad? ... -.mert vod(k)ás kártyával, az aktív-CSC biztosan XEH -re vált (akárcsak Telenoros, DiGi -s SIM -mel...), és azt meg is tartja (S21U -nál szintén ugyan ez van...) .
Vod(k)ás kártyával, az első boot után, még 'APN választás' -nak is lennie kellett...
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
Szerintem akkor ott ronthattam el hogy kibontottam és mielőtt még beraktuk volna a vodás kártyát, tettem is rá odinra, és utána kapott FRt majd ezután ment bele a sim és laktunk be.
Mind1 mostmar, így marad... Kicsit csuszassal kapja meg a frissítéseket| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
gerner1
nagyúr
válasz Leonardo91 #790 üzenetére
Ez is egy lehetőség. Bár, vod(k)ás kártyával, a 'SiM-CSC' -nek így (FR nélkül...) is XEH -re kellett volna váltania. Így, most, a Telekomos hálózati paraméterezést használja a telód, szóval valami nem "kerek".
Egyébként érdekes, hogy mostanában "kedveltebb" az 'aktív-CSC' ⇒ILO -ra állítása (arra még későbbi időpontban kerül osztasra ugyan az a mindenkori 'OXM frissítés' ...), szóval, vannak mások is, akiknek szintén nem prioritás a mihamarabbi update érkezése.
Az ismeretségemben, az elmúlt hónapokban, erre, több készüléket állítottam át, mint XEH -ra.[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Nektek mit mutat AccuBattery? Hány százalékon van az akkumulátor?
-
addikt
Üdv Hölgyek/Urak!
Csatlakoztam a klubhoz.
Go Gunners!
-
mtm800
senior tag
Nov. frissités telepithető
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest