-
IT café
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juuzer
addikt
Nem úgy nagyjából semmi. Hát lassan 3 éve van meg, de 2 éven fixen ez van. Van egy Huawei P30-am, ott megjön rendben általában az értesítés. Aztán 5-15 percre rá elkezd rezegni a Galaxy Fit 2, mert hirtelen a Note elkezdi f*sni az értesíéseket magából.
Köszönöm egyébként.
S21 Ultra-t néztem, de nem tudom lenyelni az árát. Az S20 FE nem tetszik. Nem tetszik, hogy a holepunch körül van egy ezüst karika. Tudom, hogy az A52s esetén is van, de középkategóriánál ezt le tudom nyelni.
Plusz nem tudom, hogy anetnnásan mennyire jó az A52s. A Dunakanyarban lakom, max 1-2 csík van a Telekom 4G hálózatán itt nálunk Dunabogdányban. Ami meg ugyanúgy zabálja az akksit. Ezért is gondoltam az A52s-re, hogy talán egészséges kompromisszum lenne.
Igazából a Qi hiányozna, a DEX aranyos, de nem használtam komolyabban, érezhetően a Note nem bírta olyan jól még. Az S-Pent szeretem, de nem must have igazából. Tablethez jobban el tudnám képzelni, pl munkában jegyzetelni, mert jelenleg falom a jegyzettömböket és a post-iteket (Mondjuk tablet vonalon elengedem mindent, ami nem Apple, akármennyire se szeretem a rothatdt almát, egyszerűen nem látok értelmes alternatívát droidon, csak a Huawei-t, de ott meg ugye ott a Google-hiszti.)
Vamos a la playa.
-
-
juuzer
addikt
Hupsz, erre elfelejtettem válaszolni, ne haragudj, bocsánat.
Minden értesítés. A p30-on rendben megjönnek. Viszont van, hogy a Note 9 egyszerűen nem mutatja, majd X perc vagy akár fél óra múlva elkezd rezegni a telefon kb minden addig jött értesítésre. Aztán ezeket küldi a Galaxy Fit 2-mre is. Nem jöttem rá, hogy ez miért van.
Nem tudom, hogy ez itt pl. fennáll e.
Vamos a la playa.
-
ricsip
addikt
"az A52 5G van, ami a három A52 közül, ha nem is sokkal, de a legrosszabb kamerában"
Nem olvastam el az idevonatkozó szakirodalmat, de ez miért van? A52, A52-5G, A52-S-5G, ez a 3 mutáció amire gondoltál? Vagy van még ezen kívül is olyan, amit véletlenül megvehet az ember és belenyúl vele a selejtes modellváltozatba?
Amit esdig láttam A52S5G az csak a 6GV RAM+128GB storage vs 8 GB RAM+256GB storage 2 mutáció.[ Szerkesztve ]
-
-
Cranberries
aktív tag
"Egyértelmű a legelejétől kezdve, hogy ez "normális", ...
Pedig nem az! Én az Euronics-ban kiállított példányt vettem jobban szemügyre, direkt erre fókuszálva, de nem tudtam még egy picit sem benyomni a keretet. Vagy akkor a te gondolatmeneted szerint az álltalam megnézett darab volt hibás, mert a benyomható kert a normális!?
Ne kelljen már ilyen könnyen elfogadni, hogy egy termék nem 100%-os! Hol a határ? Mi fér még bele? A Samsung van a vásárlókért és nem fordítva! -
Itt egyszer leírtam nyűgöm, bajomat [link]
De a csere készülék megint feladta a harcot.
Most untam meg a gyártót , berendelés alatt kettő Dell Alienware monitor.
Na de nem offolok itt tovább .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
t72killer
titán
, köszi, akkor nem guglizom tovább. Az s7 edge-emen nem üzemeltem be, mert szerencsére nem ütött be nálunk a járvány, de úgy tűnik emiatt nagyon sokáig meg fogom tartani a fiókban az öreg telót és vigyázok rá.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest