-
IT café
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Nem kifejezetten ennek a telefonnak a témája de ezt a készüléket akarok majd rendelni ezért kérdezek elsősorban itt. Garival kapcsolatban mindegy hol milyen boltból választok? Aránylag közel van lakhelyemhez egy samsung store,így van lehetőségem személyesen intézni a garanciális ügyet ha véletlen szükség lenne rá.
Elég nagy szórás van árban az egyes webáruházak áraiban,garival kapcsolatban mindegy hol veszem a készüléket? -
gerner1
nagyúr
Magyar hivatalos forrásból származóra van a 'full' Samu garancia. A hivatalos viszonteladókról van infó a Samu web-felületén.
Minden példány, amely más EU -s országból származik, arra csak az első évben van garancia itthon. A többit, abban az országban lehet érvényesíteni, ahonnan származik. Az EU -n kivüli országból érkezőre pedig: semmilyen sincs (pl: Svájc is ilyen..).
Vannak típusok, amelyek például (a 256GB -os típus variáns..) itthon, hivatalosan, nem forgalmazottak. Így, annak ellenére, hogy a szürke-import 'jóvoltából' kaphatóak hazai kisker egységekben is, csak az első évben érvényesíthető bármi is, a többi kimerül abban: amit "az a bolt ad" ...
[ Szerkesztve ]
-
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Többem írtak itt a fórumban térerő problémákról, ezek csak egyedi problémák, vagy gyengébb a térerő általában az a52s-re gondolok? Oneplus-ról váltanék, de rosszul esne , ha ez a Samsung gyengébben muzsikálna térerő tekintetében .
-
gerner1
nagyúr
válasz andrás47 #456 üzenetére
Sajnos mindkét felvetés megáll(hat). A térerő problémák, zömében változóak, annak függvényében, hogy 'X-Y-Z' szolgáltató éppen mely területen végzi az 5G -s fejlesztését, és/vagy a 3G lekapcsolását.
Aztán ott vannak azok a területek, amelyeken eddig sem volt valami "izmos" a mindenkori térerő, és ezeknél a hely "forgalom-frekventálatlansága" miatt, nagy valószínűséggel úgy is marad.A másik, hogy a telefonok SAR értéke hatással van a készülék vételi képességére is. Tehát, a statisztika azt mutatja, hogy a magas SAR értékű telók: kevésbé érzékenyek a térerőre. Hasonlítsd össze azzal, amit írtál, és akkor erre vonatkozóan is lesz egy "~infód".
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
"Azt elfelejtettem írni hogy csak magyarországi webáruházból rendelek ha netes vásárlás lesz."
- Sajnos, ezzel még nem tudsz 'biztosra menni' ... Számos hazai webshop is forgalmaz(hat) szürke-importos készüléket. Egy példának, mindjárt ott van az is, amelyet a napokban LINK -elt az egyik topiktárs. -
kugli
aktív tag
Az megvan amit fentebb kutga fórumtárs említett (Ses, Sestore, MM, Euronics) , de vannak boltok főleg gsm webáruházak ahol lényegesen olcsóbb a készülék és azokat hogy tudom ellenőrizni hivatalosság szempontjából? Vagy a jelenlegi hivatalos áron jóval olcsóbban kínáló gsm boltokat hagyjam? Azok veszélyesek ebből a szempontból?
Bocs hogy gyenge felfogású vagyok! -
gerner1
nagyúr
Kutga jól összefoglalta a lényeget. De, plö kihozhatsz egyet a két "T" -s szolgáltatótól is [Telenornál, ha jól látom , akkor ~140e előfiz nélküli, teljes ár, aztán kérsz rá egy függetlenítést (ha náluk még van, mert a Telekomnál nincs) ] , amelyek szintén hiv.forrásból értékesítenek.
-
-
rgb00
újonc
Sziasztok!
Elméletileg 24 hónap a garancia, a törvényben előírtak szerint.
A Samsung gyártói garancia 12 hónap, a többit nekik kell vállalni.https://www.coolmobile.hu/garancia
-
vectras
tag
Üdvözletem. A környék ahol lakom ki van építve az 5G de szinte soha nem csatlakozik a telóm mint ha nem ismerné fel. Szolgáltató szerint a telefon a rossz. Vissza vittem de kiderült semmi baja. Mi lehet akkor a gond?
-
vectras
tag
válasz Schuler888 #477 üzenetére
Red Infinity world. Természetesen olyan csomagot is kértem.
[ Szerkesztve ]
-
-
vectras
tag
válasz Luck Dragon #479 üzenetére
Nem kaptam új kártyát mert azt mondták nem kell. De tudja mert volt már hogy bevillant az 5g de vagy lassú vagy vissza is áll 4g re
-
Nos kettő dolog jutott eszembe. Tessék kipróbálni azt , hogy az adott toronyhoz közelebb menni ,lehet ez a baj. Hiába van kiépítve , ha pont a hatósugarán vagy azon túl vagy térkép ellenére is.
Vagy készítesz egy gyári visszaállítást .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vectras
tag
válasz Luck Dragon #481 üzenetére
Hiába ballagok akár merre nem javul a dolog próbáltam. Lefedettségi térkép szerint a kis városunk 95%-ban lefedett ráadásul pont torony közelében lakom
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok rendeltem egy ilyen készüléket. A kérdésem az lenne a régi 4g sim működni fog vagy kérni kell hozzá másikat ? Nem mintha annyira szükségem lenne az 5gre csak hogy egyáltalan működike vele. Előre is köszönöm.
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
csucsu21
aktív tag
-
PA80
tag
Sziasztok!
Más is tapasztal olyat, hogy alkalmazásokból való kilépés vagy kezdőoldalra való lépés közben 1-2 tized másodpercre elszürkül vagy becsíkozódik a kijelző? Az utóbbi 1-2 hétben nálam elég sokszor előfordult.
-
PA80
tag
Nekem is szokott néha, főleg a telefon menüjében.
Kutga: A50-nél nem volt szaggatás, még 2 évesen sem, pedig mennyivel gyengébb hardveresen, mint ez. Most vettem egy S10+-t használtan, 2,5 éves, azon sincs, igaz, az más kategória. Érdekes, mert ez SD-s, azok meg Exynos-osok! Ennyit a sztereotipíákról
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Hol állítom, hogy ha nézem a képernyőt felismerve az arcomat ne vegyen vissza a fényerőből illetve ne kapcsolja ki a képernyőt?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest