Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz Gyuracell #26 üzenetére
Köszi a kiigazítást, pontosan!
Többek között ezért lett nálam is a végén a Haf-X 942-es a befutó!
XenHai fórumtársnak ha jól emlékszem már segítettem valami beszerzésben, ha érdekel Titeket akkor szívesen utánanézek ennek a 630-asnak.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Gyuracell
csendes tag
Te valószínűleg a 820-ra gondoltál (aminél tényleg túlzás a ~18-20 ezres felár), blaca a legelső Phantomot, a full towert linkelte, ami 15 ezerrel kevesebbe kerül
Minél többet nézem, annál jobban tetszik, minél jobban tetszik annál többet nézem. Annyira arányos, annyira meg van benne minden amit eddig kerestem. Ebbe kell építenem a következő gépem, 58 ezer Forint nem állhat közénk... vagy mégis?
-
blaca83
őstag
Én a full-tower Phantomot néztem élőben is és anyagminőségben, "design"-ban szuper szerintem.
(ajánlom figyelmedbe a linkemben szereplő fekete v. fehér színű házikót. Kettő hsz.-sal feljebb )Ráadásul a ház hűtése is nagyjából rendben van.
Nem tartom valószínűleg, hogy a 630-ason bármit lespóroltak volna...
[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
XenHai
senior tag
Milyen lehet vajon az anyagminősége nagyon gondolkozok ,hogy beszerzek egyet.
-
lujo10
aktív tag
Pofás darabok
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
blaca83
őstag
Nagyon jól néznek ki....!
Szeretem ezeket a házakat, én anno az NZXT Full Tower Phantom-ba voltam "beleszerelmesedve".
[link]Sokáig gondolkodtam, mert ugyan olyan árban mozogtak nagyjából mint a CM Haf-X 942.
A "design"-ja a Phantomnak jobban tetszett de mivel csak a Haf-X-en volt akkoriban Usb 3.0-ás kivezetés elől ezért arra esett a választásom és nem bántam meg.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
embe
nagyúr
Huhhhh....ez nagyon tetszik!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Gyuracell
csendes tag
Az első Phantom csak simán Phantom volt, annak volt a kis tesója a 410, kettőjük fölé jött nemrég a 820. A most bemutatott 630 meg kb. a 820 és a Phantom között van.
Nagyon szép kis ház, de az itthoni 58 ezres árcédula már nem annyira tetszik. Majd esetleg egy acélszürke 410
-
kromatika
veterán
nagyon tetszik ez a ház,de ez az árazás elég húzósra sikerült.
-
Nagyon szépek.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
QwErTy42
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #15 üzenetére
Az tényleg adja. Erősen gondolkozok hogy az vagy az Anidees.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép darabok, nemrég még a 410 esért voltam oda.
De megláttam az obsidian 550D-t..."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
bteebi
veterán
Tetszetős darab, de nagyon drága. Ez idehaza valószínűleg 60k feletti árcédulával fog rajtolni .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
QwErTy42
addikt
Azt nem értem, hogy a radiátort miért rakták a merevlemezkeret és az első légbeömlő közé. Így a jó meleg levegőt visszatolja szépen a ház belsejébe, első körben a winyokra ahelyett hogy kitessékelné szépen onnan.
Ez már a héten a második ilyen elbaltázott megoldás, amit látok. Az első a Nanixio Deep Silence Two volt....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
DeFranco
nagyúr
Ejj de szép ez a fehér... régóta az első ház ami maradéktalanul tetszik a 410-essel együtt. Sajnos soha nem fogok ennyiért házat venni. Marad a régi.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Jók a képek....átlagnál pofásabb darab !
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A sorozathoz méltóan ez is szépre sikeredett.
<< Heimdal >>
-
F34R
nagyúr
igen , azthiszem a fractal define r4-nek is van erre kialakitott hely, meg ugy altalaban ahol sok hely van az alaplap talca mogott oda beszoktak tenni egy-ket ssd-t.
re-mod: "meg ugy altalaban ahol sok hely van az alaplap talca mogott"
tehat lehet azt mondani a ma divatos hazak legtobbjeben. fractal, silverstone,nzxt[ Szerkesztve ]
-
nednez
tag
vizes belső faja
-
gabon86
tag
Nzxt mindig ilyen házakat csinál, de nekem nagyon tetszenek
-
lsc
nagyúr
Azok az ssd-k ott azért semmit nem szellőznek még ha nem is annyira melegedős darabok.
Az élet kegyetlen .
-
Zsigi72
aktív tag
Egész pofás darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest