Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsokiandra
tag
Factory reset után ha helyreállítom online google backupol a régi adatokat, akkor van még valami teendő vagy tényleg minden ugyanolyan lesz, mint előtte? Tehát nem kell alkalmazásokat sem újra telepítenem? Meg lesz minden adat, fotó, jelszavak, stb?
-
bozsokiandra
tag
-
bozsokiandra
tag
Sziasztok!
Pixel 7a, nem tudom bekapcsolni a bluetootht.
Újraindítas nem segített. Van esetleg ötletetek?
-
bozsokiandra
tag
Ezeket megpróbáltam, sajnos nagyon rossz még mindig.
Tegnap szlovák hálózaton és otthon jó volt.
Ma Szlovéniában rossz, mától bekapcsolta az 5g-t a telekom (gondolom nyárra ingyen lesz megint) ami otthon jól is működik, de a szlovén hálózaton ledobja pár perc alatt.
Megint megpróbáltam a céges telefonban a kártyát ott tökéletesen működik.
Vissszarakva a pixelbe, kb. fél-1 percig 4g vagy 5g hálózatra fellép, tökéletes ping és utána kezdi újra a 50% feletti packet losst és a leszakadást a hálózatról. Ma beszéltem vagy 3 telekom ügyintézővel, egyiknek sincs ötlete. -
bozsokiandra
tag
Üdv!
Az utóbbi hetekben telekom hálózatot használva roamingban nagyon rossz a mobilnet. Először a szolgáltatóra gyanakodtam, de egyre érdekesebb a helyzet.
Elkezdtem cserélgetni a sim kártyákat (Ausztriában vagyok jelenleg)
-Saját telefon (pixel 7a) saját (telekomos simkártyával) 4g-re állítva szar a net, 3g-re visszavéve jó.
-Céges telefon (samsung), saját (telekom) sim kártyával 4g-re állítva: jó a net
-Saját telefon (pixel 7a), céges (vodafone) sim kártyával 4g-re állítva: jó a net
Telekom kártyával mindkét esetben az osztrák telekom (Magenta T) hálózatra csatlakoztam.
Tehát minden esetben működik kivéve a Pixel 7a telekom kártyával 4g hálózat kombinációt.
Erre van valami ötletetek? -
bozsokiandra
tag
7a-ra is megjött a frissítés.
Telekom 5g működik épp Németországban roamingolva is.
Előtte ugyanitt:
-
bozsokiandra
tag
válasz bbendre #8345 üzenetére
"
What is Google's Find My Device network?
Google's Find My Device network is made up of hundreds of millions of Android devices that use secure Bluetooth technology to detect your missing items nearby and report their approximate location back to you, so you can find them.
" -
bozsokiandra
tag
válasz bbendre #8345 üzenetére
A Chipolo one pointnál amit linkeltem nem ír UWB-ről.
"
Compatibility:
Pairing requires an Android phone or tablet.
To use Google's Find My Device app on your Android phone or tablet to locate Chipolo Point, the device must be running Android 9 or later with Google Play Services installed.
"
Vagy én értek félre valamit? -
bozsokiandra
tag
válasz GuruZone #8343 üzenetére
" Ha ellopják a mocit, csak riasztom a haverom akinek az apple accountjához hozzá lett társítva."
Nekem is hasonló célból kell, azért gondoltam, hogy jobb lenne a linkelt google cucc, mert talán egy eldugott faluvégi hátsó udvari garázsban elrejtett motor előbb "találkozik" egy bármilyen androidos telefonnal, mint egy iphonnal. -
bozsokiandra
tag
Pixelhez keresek Samsung smarttaghez hasonló alternatív megoldást.
Jól sejtem, hogy ez lesz majd a legjobb megoldás?
https://chipolo.net/en/products/chipolo-one-point
Ez kompatibilis lesz az összes android telefonnal? Tehát amin a find my device be van kapcsolva (ha jól tudom ez a dafault beállítás) az látni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest