Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
a vetődéses részről a 3dmark jutott eszembe
a képi hatásokra leszek kíváncsi, sok monológ / átvezető szöveg volt a játékban képregény formában... ha valahogy beépítik a monológot, akkor sokad dobhat az érzésen... azért egy -egy pillanatra amennyire látni lehetett a képi világ is rendben lesz...
kicsit jobb minpségben (és stereoban) ugyanez
http://www.youtube.com/watch?v=JboQmDIdKWs&fmt=18A független payne is jöhet majd meglátjuk mit hoznak ki
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
Várom , várom. Az lassitott ugrás ugyanolyan mint a játékba.
de az a szárnyas kecske idegesit engem is ; remélemis h álomThere's an app for that
-
raskolnikoff
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #11 üzenetére
Gondolom a producer.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz raskolnikoff #6 üzenetére
És? Ki várja ezt el tőle?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
RexpecT
addikt
A hangulat szerintem megvan.Remélem pénz is lesz az effektekhez .
-
Misi 007
őstag
Remélem hogy pokoli jó lesz a film!
A játék (mindkét rész) nálam 100%-os volt úgyhogy hajrá! -
raskolnikoff
őstag
Még ha egy estésnek JÓnak is ítéltetik meg a film, tuti hogy a játékkal nem fogja fölvenni a versenyt. Már csak azért sem mert amerikai...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Jégkokó
veterán
Hát az a fajta max payne, inkább vmi amatőr filmes változatnak néz ki, annyira semmitmondó az egész. De ez a másik már teljesen jónak tűnik, remélem nem cseszik el, mint annó a hitmant.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
senior tag
Tetszetős, egész pofásnak tűnik, remélem sok zenei betétet átemelnek. Max arca el lett találva, tényleg nagyon hasonlít a játékbelire. Ahogy néztem, elég sok helyszínt felismertem a játékból, többek között az üveg-acél épületet a helikopterrel a játék végéről.
╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
Lenry
félisten
kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután a Payne & Redemption-nel
nekem jobbnak tűnik a teaserje... Max Payne-esebb
Gyusz: a szárnyas izét én egy drogos lázálom részletének gondolom
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Gyusz
őstag
Ez még egészen jó is lehet. Bár a szárnyas valamik nem tudom mit keresnek ott, remélem maximum valamilyen rémálomban jelennek meg.
-
Nekromata
csendes tag
Nagy kedvencem a játék, minden nagyon jó benne még a zene is kimagasló, ami elég ritka. Biztos megnézem milyen filmet csinálnak belőle, de ami látszott az előzetesben szereposztás, az nem biztos hogy a kedvencem lesz. De azért nagyon várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest