Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Louro

  őstag

  Sokan jöttek itt is azzal, hogy T-System, T-home és a többi külön-külön cég. De mivel egy az anya, így egy-két elrontott jogosultsággal elég nagy dolgokhoz férhetnek hozzá. Profilozáshoz tökéletes szerintem.
  Olyan, mint az Invitel - aminek egy részét megvette a Digi, ha jól emlékszem - és az Invitech. Ide-oda számlázgatáshoz jó.

  Fejlesztések meg....Így két-három sógor cége fog versenyezni a tendereken és máris kevésbé lesz átlátszó (állítólag). De azért elég gáz - ez találó :D -, hogy egy kiscég vásárol fel egy hatalmasat.

  Én felmondanék, ha ott lennék. A szerződéseimet is. Pont azért, hogy ne támogassam ezt az egész színjátékot. Vodafone és a Telenor nem rosszabbak már. Olcsó tarifát meg nem nehéz manapság találni. Rengeteg publikus flotta létezik.

  [ Szerkesztve ]

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Ehhez hasonló volt, amikor egy ideig orosz szervereken mentek keresztül az adataink. Indokolatlanul.

  Forrás: [link]

  Aki hisz még a választás szentségében, nagyon naív. Nem csodálom, hogy a fiatalok tojnak az egészre. Ez csak egy cirkusz. Kicsit tekergetik a mellbimbókat, jajjgatnak, hogy "baj lesz, baj lesz", aztán épp meglesz a 2/3 mindig. De nem politizálok, mert ez a 21. század legokosabb magyar gyermekének sikere. Visszavettük ezt a piacot is.

  [ Szerkesztve ]

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Köszi, ezt nem tudtam. Azt hittem még mindig szoros az összefonódás. A kísérteties logó tényleg becsapott engem is.

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Szerintem pont ezzel a hozzáállással támogatod a Lölö további zsenialitásának kibontakozását.

  Attól, hogy mindegyik szar....ez a munkájuk. Szerintem nemzetközi, sőt, történelmi szinten se tudsz mondani olyat, akit az adott korban mindenki imádott. Ilyen a jogállamiság. Ezek a keretek, a kisebbik rosszt kell választani és kész.

  De az nem elfogadható opció, hogy nem megyek el, mert mind egy hulladék fos.

  Ahogy előttem is írták, és ahogy több országban is van, minden szavazót köteleznék és aki nem megy el, mint az iskolában, igazolja, hogy miért maradt távol. De ez pont nem a célja a jelenlegi hatalomnak, mert a mélabús, fejüket homokba dugott emberek elég valószínű, hogy ellenük szavaznának.

  Az egész rendszer megbukott már évtizedekkel ezelőtt. Ez a jogállamiság egy olyan útvesztő, amiben nem tudsz igazán nyerni becsületesen. Lásd tőzsde, ahol nulla munkával gazdagodnak meg, vagy ki tanította meg nekem az iskolában, hogy ha bemegyek a boltba és odavizelek a pultra, az törvényellenes. Ember nincs, aki teljes mértékben tisztában van a lehetőségeivel, korlátaival.

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Ez is egy (gyerekes) megoldás. Tudom, hogy nincs tökéletes, de sose lesz, hidd el.

  Azzal megint azt a rendszert támogatod, ami ellen vagy, ha mindent beikszelsz, hogy aztán érvénytelen legyen a szavazatod.

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Szerintem, ha valaki annyira tesze-tosza, hogy nem vitázik, elbújik, nem tudja igazolni, hogy tartotta, amit megígért, akkor miért is szavazzák rá? Ez az ő marketingjük kellene, hogy legyen.

  A szavazást még mindig tartom, hogy törvényileg kötelezném. És lehívható lehetne, hogy kik szavaztak. Így talán a büszke országunk lakói közül kitűnnének az ukrán, román, szerb szavazók.

  Ez már nagyon messzire visz, de ha én elcseszem az adóbevallásom, akkor jön a csekk. Ha kiemelt közszereplő cseszi el, "Jajj, bocsi, elfelejtettem." .

  A fizetéseket meg szintén a mindenkori minimálbérhez viszonyítanám és nulla támogatással. Ne legyen kocsi, lakás és egyéb nyavalya. Így kevésbé lenne vonzó nekik, de azzal lehetne őket motiválni, hogy újraválasztás esetén 25%-os emelés. Így talán motiválva lennének. De ez már csak egy kapkodott agymenésem.

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Természetesen te véleményed. Szerintem itt többek véleménye szerint is egy éretlen, gyerekes magatartás, hogy nem élsz a választás jogával, ami megadatott. Ha elmész a boltba, akkor szintén mindegy milyen kenyér? Lehet a penészes is és a még ki nem próbált is.

  Választani kell! És tartom magam ahhoz, amit korábban írtam, tökéletes nincs. Ilyen a rendszer. Nekem nem szimpatikus a jelenlegi és ezért elmegyek és a számomra legkevésbé ellenszenvesre teszem az X-et.

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Hihetetlen, hogy ennyire gerinctelen, etikátlan a T is. Ennyi idő után csendben kezet rázhattak volna és felvehették volna.

  De erre jó magyar módra belerúgtak. Lehet szerveznek valami gyűjtést neki. Szerintem lenne aki 100-1000 forinttal beszállna. 500-1000 ember dobna ebbe a küblibe csak, hogy görbetükröt mutassanak. Bár ismerve az arisztokratákat, le se tekintetének az emberek összefogására, csak majszolnák tovább az ország kolbászát.

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Sajnos most szerintem többnyire ez a helyzet sokaknál. Bár én valaki mellett szavazok. Akikben látok lehetőséget.

  De én amúgy azt várom már, hogy mikor lesz szobor állítva a legzseniálisabb magyarnak, aki lassan Széchenyit is felülmúlja. Igazán megérdemelnénk egy Lölö Gazdasági Egyetemet. De ez lehetne a CEU új neve is akár.

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Szerintem azáltal, hogy sokan direkt elbagatelizálják a szavazást azzal, hogy elrontják, pont azokat támogatják, akiknek a rendszerével nem értenek egyet. Az, hogy nincs tökéletes alternatíva, ... sose lesz.

  Én a nagyvezír helyében a sok hulladékszavazatnak csak örülnék, mert őket erősíti. A híveiket megfelelően kioktatták a falugyűléseken, hogy miképp kell és hová jelölni.

  Mess with the best / Die like the rest

 • Louro

  őstag

  Én is bírom, amikor "bezzeg Trianon". Meg öszödi beszéd és társai. Azok a múlt. Éljünk a jelenben és gondoljunk a jövőnkre.

  Amúgy tudom, hogy hiába ötletelek, de az se lenne rossz, ha azt mondanák, hogy lenne egy megállapított fix díj, mint fizetés egyes pozíciókba. Majd annyi százalékot kapnának, amekkora volt a részvétel.

  Ha valaki 1m fizetést kapna, de a részvétel csak 40%, akkor 400e lesz a fizetése. Bár ahogy írták előttem is, pont nem ez az irány most. Nem ez kedvez a hatalmon maradni szándékozóknak.

  Aki meg nem szavaz, de egyszer is felemeli a hangját, hogy mi ez az új adó vagy miért ilyen sz@r az oktatás vagy miért nincs pénz erre meg arra, elé kellene csúsztatni egy szavazólapot, hogy itt kellett volna hangot adnod.

  [ Szerkesztve ]

  Mess with the best / Die like the rest

Hozzászólok Aktív témák