Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Most egy ThinkPad T61-em van lassan kettő éves lesz, de gondolkodom a váltáson, és vagy egy HP ProBook 6540 lesz, vagy pedig egy HP EliteBook 8440p. Sajna baromi drága még. De remélem 6 - 8 hónap múlva, már elérhetőek lesznek.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
törölt tag
régebben én is arra hajtottam, most is ilyen van, de azért ezt nem olyan nagyon kényelmes cipelni. két és fél kilo csak a gép, és még egy fél kilo a töltő, ez így együtt már húzza az ember vállát, és akkor még semmi mást nem vittem magammal. meg a jó vga is arra jó leginkább, hogy kevesebb legyen a készenléti idő, így a 3 év alatt arra jöttem rá, hogy ha a compiz-t meghajtja rendesen, akkor már jó nekem.
de azt szerintem én is megvárom, hogy mi lesz az új procikkal, bár a jelenlegivel sem lenne szerintem teljesítmény problémám, de fogyasztás hátha jobb lesz majd igazából annak örülnék, ha valami nvidia ion jellegű konstrukció jelenne meg t&l laptopokban is, nem csak netbookokban, szerintem lenne rá igény. -
negyedes
addikt
-
törölt tag
mostanában akarok majd laptopot cserélni, mert a mostnai bár szuper jó, de lassan 3 éves lesz, és lejár a garancia. néztem a HP-t is, de valahogy úgy tűnik nekem, hogy megszűntetik a hagyományos üzleti kategóriát? a honlapjukon nem találtam meg a jó öreg kockagépeket, mindenhol csak ilyen műanyag megcsillogó kijelzős csodák voltak... elszomorító.
-
Depression
veterán
Magyarországon átlag minden ezredik ember vett tavaly egy HP PC‑t. (persze nem igaz, hisz a legtöbbet cégek vették, de munkásból sokkal kevesebb van, mint emberből.)
Szóval szerintem ez hatalmas szám így is, ha a cikk előtt kérdeztek volna engem, akkor kb. ezerre gondoltam volna.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sweet.tv - internetes TV
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest